![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Ebay'de Satış (Sell on Ebay) Ebay'de satış yapıp para kazanın, evden çalışın.Ebay & Satış ile ilgili konular fikirler burada paylaşılır. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#31 |
|
Taze Üye
Giriş: Mar 2008
Ünü:
![]() |
Bonus kontorum geldi, deneme yapacağım bakalım ne olacak.
bu arada arkadaşlar, bir 495 USD daha withdrawal ettim paypaldan, 25 'inde ettim,bugün öğleden sonra yine kesintisiz yattı. Şimdilik iyi gidiyoruz,hadi hayırlısı. Karşılaştıklarımı sizlerle paylaşmaya devam edeceğim. Maxxyz arkadaşıma hitaben; Verify yaptıysan herşey tamam,ama tabiki virtual card alman gerekiyor, onu almadan,plastik kartı yollamıyorlar. Tam hatırlamıyorum ama ya 5 usd idi,yada 25 usd virtual kart fiyatı. Walla kafam o kadar karışıkki arkadaşlar sizlere tam bir bilgi veremeyeceğim. Ama şu özeti veriyim size; Virtual 27 May 2008 Electron Card Issuance $-35.00 $-35.00 $5.00 Cleared Virtual 27 May 2008 Card Reload Fee $-5.00 $-5.00 $40.00 Cleared Virtual 27 May 2008 Virtual Card Reload $25.00 $25.00 $45.00 Cleared Virtual 27 May 2008 Virtual Card Load Fee $-5.00 $-5.00 $20.00 Cleared Virtual 27 May 2008 Virtual Card Purchase $25.00 $25.00 $25.00 Cleared |
|
|
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#32 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
Yanlız biraz once fee's bölümüne girdim ve şunları buldum.
Visa Virtual Card Account Fees Visa Virtual Account Creation Fee: No charge Visa Virtual Account Annual/Renewal Fee : US$5.00 (No charge for the first year) Visa Physical/Plastic Card Account Fees Visa Physical/Plastic Card Account Creation Fee: US$35.00 Visa Physical/Plastic Card Account Annual/Renewal Fee : US$35.00 (Applied once every year after the account creation date) Peer to Peer Transfer Fees: US$0.30 per transfer for up to five transactions in one day. US$1.00 per transfer past initial five transactions in one day. Loading/Funding Your Account Using a Visa US$5.00 per US$100 loaded or portion thereof. Loading/Funding Your Account Using a US Bank Account Initial Load Fee: US$5.00 (Applies only to accounts that have not yet purchased a Visa Virtual Account) Re-Load Fee: US$3.00 Account Withdrawal Fees ATM Via Physical/Plastic Card: US$2.00 US Bank Account Direct Deposit: US$3.00 Bank Wire Transfer: |
|
|
|
|
|
#33 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
arkadaşlar, bonus kontor atm kartıma withdrawal yaptı paypal, bakalım kaç günde geçecek hesaba. 100 USD withdrawal ettim.
|
|
|
|
|
|
#34 | |
|
Üye
Giriş: Oct 2007
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Hocam çok sağol yaa. Bonus kontöre withdraw yaptıysa epasspot dan kart almaya gerek yok ![]() |
|
|
|
|
|
|
#35 |
|
Üye
Giriş: Mar 2007
Ünü:
![]() |
ePassPorte'nin özel bir ayrıcalığı var yalnız.Bulunması gerek her eBay seller için
![]() |
|
|
|
|
|
#36 | |
|
Kallavi Üye
Giriş: Jun 2007
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Dostum neymiş o ayrıcalık söylede bilelim ![]() |
|
|
|
|
|
|
#37 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
arkadaşlar bonus kontore aktardığım para gecti
Cok garip dimi, sorunsuz olarak gecti walla, |
|
|
|
|
|
#38 | |
|
Kallavi Üye
Giriş: May 2007
Ünü:
![]() |
Alıntı:
arkadasım sana bisi sorayım ytl olarak geciyor degilmi?birde bu bonus kontor kredi kartı degil sanırım,hesabındaki paradan harcıyorsun yanlıs anlamadıysam boyle bisey,birde kac gunde geciyor?hsbc visa ya attım gecen 6 gundur pending diyor,bazen 2 gunde geciyor anlamadım gitti.. simdiden tesekkurler cevabın icin.. |
|
|
|
|
|
|
#39 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Apr 2006
Ünü:
![]() |
Selam.Satıcı ürünü için ödediğim miktarin birazını geri ödedi.19$ cok büyük bir mebla degil ama su anda paypal hesabimda kaldi.Kendi kendine ödeme yaptigim hesaba gecermi öncekiler gibi yoksa withdrawl mi yapayim?Onun icin 5$ komisyon aliolar.Birşey kalmiyor zaten geriye. Ne dersiniz?
|
|
|
|
|
|
#40 | |
|
Süper Moderatör
Giriş: May 2008
Ünü:
![]() |
Alıntı:
![]() |
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|