Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı  Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum En Ucuz Alışveriş ve Açık Artırma Sitesi Ebay'den Türkiye'ye Gönderilen Ürünleri Bulun!
Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım)
Satıcı / Üye (ID) aramak için burayı tıklayın!

Geri Git   Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum > Ebay Türkiye - Açık Artırma ve Alışveriş > Ebay'de Satış (Sell on Ebay)
Kayıt SSS Üye Listesi Ajanda Arama Bugünün Mesajları Konuları Okundu İşaretle

Ebay'de Satış (Sell on Ebay) Ebay'de satış yapıp para kazanın, evden çalışın.Ebay & Satış ile ilgili konular fikirler burada paylaşılır.

Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara Görünüm Modları
Eski 08-15-2008, 10:16 AM   #51
kadheerjahn
Taze Üye

Giriş: Aug 2008
Ünü: kadheerjahn is on a distinguished road

Merhaba, ben de uzun zamandır E-bay'den alım yapıyorum ama hiç satış yapmadım. Bir de satış deneyelim bakalım ne olacak. Withdrawal dediğiniz olay şu herhalde:

Ürünü satıyorsunuz, satıcı parayı ödüyor, para paypal hesabımıza geçiyor, ve bizde paypal'a kayıtlı olan kartımızla parayı Türkiye'deki ATM'den çekiyoruz.

Okuduklarıma göre sadece visa card geçerli bu işlemi yapabilmek için.

Sorularım şu:

- Para illaki kredi kartımıza gidiyor yani banka hesabına para geçer gibi geçmiyor öyle mi? Bonus Kontör kart da olsa, bilmem ne kartta olsa withdrawal edilen para sonuçta kredi kartına gidiyor ve biz de kredi kartından nakit avans çekiyoruz doğru mu?

Kusura bakmayın yeniyim burada. Okuyorum uzun süredir ama ilk mesajım. Yanıtlarsanız sevinirim.
kadheerjahn is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 08-23-2008, 10:39 AM   #52
selant
Üye

Ünü: selant is on a distinguished road

Bonus kontör kart kredi kartı omadığı için withdraw ettiğin para kredi kartına değil, mevduat hesabına geçer (ilgili kesintiler yapıldıktan sonra)
selant is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 08-23-2008, 10:41 AM   #53
selant
Üye

Alıntı:
kaanair tafarından gönderildi
Keser 5 doları , bonus kontör ayrı birşey PayPal işlemi ayrı bir şey.

peki ilk para aktarımında toplu kesilen bir para var mı ilk sefere mahsus ? Yani 30-35 YTL (veya $..) ? Yoksa böyle bişe yok mu
Eski 08-24-2008, 05:08 PM   #54
1208574638
Kallavi Üye

Giriş: May 2008
Ünü: 1208574638 is on a distinguished road

Alıntı:
selant tafarından gönderildi
peki ilk para aktarımında toplu kesilen bir para var mı ilk sefere mahsus ? Yani 30-35 YTL (veya $..) ? Yoksa böyle bişe yok mu
hesabına geçen parayı 1&2 hafta bankada tutacam diyorsan (bankaya göre degismekle birlikte )islem masrafı altında 15&30 ytl arası parayı banka inç ediyor
Malum nereden alacagınızı bilirsiniz
1208574638 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 09-11-2008, 11:38 AM   #55
selant
Üye

arkadaşlar paypal dan bonus kontör karta withdraw işlem süreleri değişkenlik mi gösteriyor ? İlk withdraw işlemimde 3 günde geçti, sonraki 5 günde geçti.. Sonuncusunu ise neredeyse 1 haftadır bekliyorum paypal işlem için completed diyor ama bankada görünen bişey yok. Bu arada garanti bankası paypaldan geçen paralar için bir iki gün sonra "sanal pos satış" adı altında 3 er 5 er lira para kesiyor bu yeni bir uygulama mı ??
Eski 10-09-2008, 02:49 PM   #56
farsound
Kallavi Üye

Giriş: Jun 2007
Ünü: farsound is on a distinguished road

Arkadaşlar merhaba.

Paypal'den geçen hafta 3 defa withdraw taimatı verdim. Son 2 talimatım hesabıma hızlı şekilde geçtiği halde ilk verdiğim talimat halen pending (bekleme) konumunda. Ödeme detaylarına da baktım, herhangi bir açıklama yapılmamış. Acaba ne oluyor, nezaman geçer hesaba bu para?

İkinci sorum, günlük 500 dolar olan withdrawal limitini artırmak mümkünmüdür?
farsound is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 10-10-2008, 01:21 AM   #57
maxxyz
Üye

Giriş: Oct 2007
Ünü: maxxyz is on a distinguished road

Alıntı:
farsound tafarından gönderildi
Arkadaşlar merhaba.

Paypal'den geçen hafta 3 defa withdraw taimatı verdim. Son 2 talimatım hesabıma hızlı şekilde geçtiği halde ilk verdiğim talimat halen pending (bekleme) konumunda. Ödeme detaylarına da baktım, herhangi bir açıklama yapılmamış. Acaba ne oluyor, nezaman geçer hesaba bu para?

İkinci sorum, günlük 500 dolar olan withdrawal limitini artırmak mümkünmüdür?

bazen unutuyolar işlemi yapmayı hesapta paran varsa onuda withdraw yap o zaman ilkinide fark ediyorlar ikisini birden bir gün arayla yapıyorlar
yada işlemin ne zaman gerçekleşiceğini içren mesaj gönder

ikinci sorun cevabı malesef mümkün değil..
maxxyz is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 10-14-2008, 03:20 AM   #58
tatargazi
Taze Üye

Giriş: Oct 2008
Ünü: tatargazi is on a distinguished road

merhabalar

Arkadaşlar Merhabalar,

Aranıza yeni katıldım.Bende e-bayden satış yapmak istiyorum.Ebayden de Paypaldan da hesaplarımı açtım.sorum şu ;

epassporte adlı kart'ı nasıl alabilirim??
kartı aldıktan sonra yapmam gereken işlemler nelerdir??

Rica etsem detaylı olarak anlatabilirmisiniz???

Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler

saygılarımla
tatargazi is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 10-14-2008, 03:31 AM   #59
tatargazi
Taze Üye

Giriş: Oct 2008
Ünü: tatargazi is on a distinguished road

arkadaşlar,

forumu tekrar gözden geçirdim anladığım kadarıyla ebay ve paypalı sorunsuz açtıktan sonra epssporteden gelen kartıda paypala tanıtıyoruz öyle değil mi???
daha sonra paypaldaki parayı epassporte'nin kartına witdraw ediyoruz ve sorunsuz olarak parayı herhangi bir atmden çekiyoruz.

acaba doğru mu anlamışım??

şimdiden tekrar teşekkür ediyorum cevaplarınız için...

saygılarımla
tatargazi is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 10-14-2008, 10:48 AM   #60
acargame
Kallavi Üye

acargame kullanıcısının avatarı

Giriş: Dec 2007
Ünü: acargame is on a distinguished road

Arkadaşlar 12 Ekim'de Bonus Kontör kartıma 500$ withdraw talimatı verdim ve YTL ye çevirip 682.89 TRY görünüyor. Bugünde Status Completed olmuş. Ama garanti bankası hesabıma para hala gelmedi. Bu normal mi ? Sizdede böyle oldu mu ?
acargame is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

Gönderme Kuralları
Yeni konular açabilirsiniz --> izin yok
Yanıtlar gönderebilirsiniz --> izin yok
Eklentiler gönderebilirsiniz --> izin yok
Mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz --> izin yok

vB koduAçık
SimgelerAçık