![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Ebay'de Satış (Sell on Ebay) Ebay'de satış yapıp para kazanın, evden çalışın.Ebay & Satış ile ilgili konular fikirler burada paylaşılır. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#51 |
|
Taze Üye
Giriş: Aug 2008
Ünü:
![]() |
Merhaba, ben de uzun zamandır E-bay'den alım yapıyorum ama hiç satış yapmadım. Bir de satış deneyelim bakalım ne olacak. Withdrawal dediğiniz olay şu herhalde:
Ürünü satıyorsunuz, satıcı parayı ödüyor, para paypal hesabımıza geçiyor, ve bizde paypal'a kayıtlı olan kartımızla parayı Türkiye'deki ATM'den çekiyoruz. Okuduklarıma göre sadece visa card geçerli bu işlemi yapabilmek için. Sorularım şu: - Para illaki kredi kartımıza gidiyor yani banka hesabına para geçer gibi geçmiyor öyle mi? Bonus Kontör kart da olsa, bilmem ne kartta olsa withdrawal edilen para sonuçta kredi kartına gidiyor ve biz de kredi kartından nakit avans çekiyoruz doğru mu? Kusura bakmayın yeniyim burada. Okuyorum uzun süredir ama ilk mesajım. Yanıtlarsanız sevinirim. |
|
|
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#52 |
|
Üye
Ünü:
![]() |
Bonus kontör kart kredi kartı omadığı için withdraw ettiğin para kredi kartına değil, mevduat hesabına geçer (ilgili kesintiler yapıldıktan sonra)
|
|
|
|
|
|
#53 | |
|
Üye
Ünü:
![]() |
Alıntı:
peki ilk para aktarımında toplu kesilen bir para var mı ilk sefere mahsus ? Yani 30-35 YTL (veya $..) ? Yoksa böyle bişe yok mu |
|
|
|
|
|
|
#54 | |
|
Kallavi Üye
Giriş: May 2008
Ünü:
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
|
#55 |
|
Üye
Ünü:
![]() |
arkadaşlar paypal dan bonus kontör karta withdraw işlem süreleri değişkenlik mi gösteriyor ? İlk withdraw işlemimde 3 günde geçti, sonraki 5 günde geçti.. Sonuncusunu ise neredeyse 1 haftadır bekliyorum paypal işlem için completed diyor ama bankada görünen bişey yok. Bu arada garanti bankası paypaldan geçen paralar için bir iki gün sonra "sanal pos satış" adı altında 3 er 5 er lira para kesiyor bu yeni bir uygulama mı ??
|
|
|
|
|
|
#56 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Jun 2007
Ünü:
![]() |
Arkadaşlar merhaba.
Paypal'den geçen hafta 3 defa withdraw taimatı verdim. Son 2 talimatım hesabıma hızlı şekilde geçtiği halde ilk verdiğim talimat halen pending (bekleme) konumunda. Ödeme detaylarına da baktım, herhangi bir açıklama yapılmamış. Acaba ne oluyor, nezaman geçer hesaba bu para? İkinci sorum, günlük 500 dolar olan withdrawal limitini artırmak mümkünmüdür? |
|
|
|
|
|
#57 | |
|
Üye
Giriş: Oct 2007
Ünü:
![]() |
Alıntı:
bazen unutuyolar işlemi yapmayı hesapta paran varsa onuda withdraw yap o zaman ilkinide fark ediyorlar ikisini birden bir gün arayla yapıyorlar yada işlemin ne zaman gerçekleşiceğini içren mesaj gönder ikinci sorun cevabı malesef mümkün değil.. |
|
|
|
|
|
|
#58 |
|
Taze Üye
Giriş: Oct 2008
Ünü:
![]() |
merhabalar
Arkadaşlar Merhabalar,
Aranıza yeni katıldım.Bende e-bayden satış yapmak istiyorum.Ebayden de Paypaldan da hesaplarımı açtım.sorum şu ; epassporte adlı kart'ı nasıl alabilirim?? kartı aldıktan sonra yapmam gereken işlemler nelerdir?? Rica etsem detaylı olarak anlatabilirmisiniz??? Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler saygılarımla |
|
|
|
|
|
#59 |
|
Taze Üye
Giriş: Oct 2008
Ünü:
![]() |
arkadaşlar,
forumu tekrar gözden geçirdim anladığım kadarıyla ebay ve paypalı sorunsuz açtıktan sonra epssporteden gelen kartıda paypala tanıtıyoruz öyle değil mi???daha sonra paypaldaki parayı epassporte'nin kartına witdraw ediyoruz ve sorunsuz olarak parayı herhangi bir atmden çekiyoruz. acaba doğru mu anlamışım?? ![]() şimdiden tekrar teşekkür ediyorum cevaplarınız için... saygılarımla |
|
|
|
|
|
#60 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Dec 2007
Ünü:
![]() |
Arkadaşlar 12 Ekim'de Bonus Kontör kartıma 500$ withdraw talimatı verdim ve YTL ye çevirip 682.89 TRY görünüyor. Bugünde Status Completed olmuş. Ama garanti bankası hesabıma para hala gelmedi. Bu normal mi ? Sizdede böyle oldu mu ?
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|