Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı  Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum En Ucuz Alışveriş ve Açık Artırma Sitesi Ebay'den Türkiye'ye Gönderilen Ürünleri Bulun!
Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım)
Satıcı / Üye (ID) aramak için burayı tıklayın!

Geri Git   Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum > Ebay Türkiye - Açık Artırma ve Alışveriş > Ebay'de Satış (Sell on Ebay)
Kayıt SSS Üye Listesi Ajanda Arama Bugünün Mesajları Konuları Okundu İşaretle

Ebay'de Satış (Sell on Ebay) Ebay'de satış yapıp para kazanın, evden çalışın.Ebay & Satış ile ilgili konular fikirler burada paylaşılır.

Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara Görünüm Modları
Eski 07-18-2008, 03:33 PM   #41
dyermaker
Kallavi Üye

Giriş: Apr 2006
Ünü: dyermaker is on a distinguished road

zaten isbankasi hesabıma aktarmaya calistim hata verdi..Sadece visa card istiyor o da sadece isbank var bende ama olmadı.kendi kendine diğer ödeme yaptiğim (hsbc) hesabina gecer mi?tek kayitli kartim o var.
dyermaker is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 07-18-2008, 06:56 PM   #42
kaanair
Üye

kaanair kullanıcısının avatarı

Giriş: Mar 2007
Ünü: kaanair is on a distinguished road

O para kartına geçicek merak etme sadece bekle.Geri ödemeler 4 yada 5 gün sonra kartına geri geliyor. Yaşadım çünkü örneklerini
kaanair is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 07-19-2008, 08:17 AM   #43
dyermaker
Kallavi Üye

Giriş: Apr 2006
Ünü: dyermaker is on a distinguished road

40$ lık birşey aldık diyelim ödeme yapılırken 19$ ı da düşüyor mu otomatik olarak?
dyermaker is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 07-19-2008, 11:17 AM   #44
kaanair
Üye

Bildiğim kadarı ile düşürüyordu.Uzun zaman oldu eBay den bişey almayalı.Sürekli bu aralar satış yaptığım için.
kaanair is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 08-05-2008, 10:11 PM   #45
prometyum
Taze Üye

Giriş: Aug 2008
Ünü: prometyum is on a distinguished road

Alıntı:
Awesome tafarından gönderildi
arkadaşlar bonus kontore aktardığım para gecti Cok garip dimi, sorunsuz olarak gecti walla,

awosome arkadaşım. bonus kontor kartı hala kullanıyormusun? sorunsuz para gelmeye devam ediyormu?bende ondan alsam değermi?

ayrıca parayı paypaldan çekmek için bir yol daha var. biraz daha zahmetli ama ertesi güne alabilrsiniz. ebayde 1-5-10.. gramlık külçe altınlar satılıyor. bunları türkiye'den satan arkadaşlarda var. bu külçe altınları alarak bulunduğunuz ildeki kuyumcularda satabilirsiniz. 24 ayar has altın olduğu için alım satım esnasında gramına 1-2 ytlden fazla fark olmaz.test edilmiş ve onaylanmış bir yoldur.
bilgilerinize
prometyum is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 08-08-2008, 12:34 AM   #46
selant
Üye

Ünü: selant is on a distinguished road

uzun süredir paypal ile alım işlemleri yapıyorum. sistemde tanımlı 2 kredi kartım var bi tanesi mastercard (işbank maximum) bir tanesi de visa (denizbank gold)
Artık ebay'de satış işlemleri de yapacağım ancak tahsilat konusu kafamı karıştırıyor, profesyonel kullanıcılar işlerin nasıl işlediğini biliyor ancak ben mesela 1 ay sonunda 500 dolar paypalımda para biriktirdiysem, ay sonunda tek seferde bunu visa kredi kartıma withdrawal yapabilir miyim ? sadece 5$ mı kesinti olur, teşekkürler..

Kartlarımın sistemdeki tanımı şu şekilde :

selant is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 08-09-2008, 01:31 AM   #47
prometyum
Taze Üye

Ünü: prometyum is on a distinguished road

Alıntı:
selant tafarından gönderildi
uzun süredir paypal ile alım işlemleri yapıyorum. sistemde tanımlı 2 kredi kartım var bi tanesi mastercard (işbank maximum) bir tanesi de visa (denizbank gold)
Artık ebay'de satış işlemleri de yapacağım ancak tahsilat konusu kafamı karıştırıyor, profesyonel kullanıcılar işlerin nasıl işlediğini biliyor ancak ben mesela 1 ay sonunda 500 dolar paypalımda para biriktirdiysem, ay sonunda tek seferde bunu visa kredi kartıma withdrawal yapabilir miyim ? sadece 5$ mı kesinti olur, teşekkürler..

Kartlarımın sistemdeki tanımı şu şekilde :

tam bilmiyorum ama 5 dolarla kalmaz kesinti işi. ayrıca parayı sadece VİSA karta çekebiliyosun. oda kart borcuna gidiyor. ama kartın borcu yoksa hesap artıya geçtiği için nakit çekebilrsin. fakat bu durumdada yine nakit çekme komisyonu alabilir. bunlardan kurtulmak için garanti kontor karta bir bak derim. ben kaç gündür bankaya gidip araştıramadım.
ayrıca 500$ günlük çekme limiti. yani o kadar para için 1 ay beklemene gerek yok. belli bir miktarda hemen çekmeni tavsiye ederim. para heen ülkemize gelsin

yaa bu arada bonus kontor kartı kullanan bir arkadaş yokmu?
prometyum is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 08-09-2008, 11:01 AM   #48
selant
Üye

ben bonus kontör karta başvurdum inşallah 1 haftaya gelecek, satışlarım da henüz bitmedi kazın ayağını göreceğiz yakında
Eski 08-13-2008, 02:41 PM   #49
selant
Üye

bonus kontör kart da 5$ masraf kesintisi yapıyor mu withdraw yaparken ?
Eski 08-13-2008, 10:19 PM   #50
kaanair
Üye

Keser 5 doları , bonus kontör ayrı birşey PayPal işlemi ayrı bir şey.
kaanair is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

Gönderme Kuralları
Yeni konular açabilirsiniz --> izin yok
Yanıtlar gönderebilirsiniz --> izin yok
Eklentiler gönderebilirsiniz --> izin yok
Mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz --> izin yok

vB koduAçık
SimgelerAçık