![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Ebay'de Satış (Sell on Ebay) Ebay'de satış yapıp para kazanın, evden çalışın.Ebay & Satış ile ilgili konular fikirler burada paylaşılır. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#41 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Apr 2006
Ünü:
![]() |
zaten isbankasi hesabıma aktarmaya calistim hata verdi..Sadece visa card istiyor o da sadece isbank var bende ama olmadı.kendi kendine diğer ödeme yaptiğim (hsbc) hesabina gecer mi?tek kayitli kartim o var.
|
|
|
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#42 |
|
Üye
Giriş: Mar 2007
Ünü:
![]() |
O para kartına geçicek merak etme sadece bekle.Geri ödemeler 4 yada 5 gün sonra kartına geri geliyor. Yaşadım çünkü örneklerini
![]() |
|
|
|
|
|
#43 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Apr 2006
Ünü:
![]() |
40$ lık birşey aldık diyelim ödeme yapılırken 19$ ı da düşüyor mu otomatik olarak?
|
|
|
|
|
|
#44 |
|
Üye
Ünü:
![]() |
Bildiğim kadarı ile düşürüyordu.Uzun zaman oldu eBay den bişey almayalı.Sürekli bu aralar satış yaptığım için.
|
|
|
|
|
|
#45 | |
|
Taze Üye
Giriş: Aug 2008
Ünü:
![]() |
Alıntı:
awosome arkadaşım. bonus kontor kartı hala kullanıyormusun? sorunsuz para gelmeye devam ediyormu?bende ondan alsam değermi? ayrıca parayı paypaldan çekmek için bir yol daha var. biraz daha zahmetli ama ertesi güne alabilrsiniz. ebayde 1-5-10.. gramlık külçe altınlar satılıyor. bunları türkiye'den satan arkadaşlarda var. bu külçe altınları alarak bulunduğunuz ildeki kuyumcularda satabilirsiniz. 24 ayar has altın olduğu için alım satım esnasında gramına 1-2 ytlden fazla fark olmaz.test edilmiş ve onaylanmış bir yoldur. bilgilerinize |
|
|
|
|
|
|
#46 |
|
Üye
Ünü:
![]() |
uzun süredir paypal ile alım işlemleri yapıyorum. sistemde tanımlı 2 kredi kartım var bi tanesi mastercard (işbank maximum) bir tanesi de visa (denizbank gold)
Artık ebay'de satış işlemleri de yapacağım ancak tahsilat konusu kafamı karıştırıyor, profesyonel kullanıcılar işlerin nasıl işlediğini biliyor ancak ben mesela 1 ay sonunda 500 dolar paypalımda para biriktirdiysem, ay sonunda tek seferde bunu visa kredi kartıma withdrawal yapabilir miyim ? sadece 5$ mı kesinti olur, teşekkürler.. Kartlarımın sistemdeki tanımı şu şekilde : ![]() |
|
|
|
|
|
#47 | |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
Alıntı:
tam bilmiyorum ama 5 dolarla kalmaz kesinti işi. ayrıca parayı sadece VİSA karta çekebiliyosun. oda kart borcuna gidiyor. ama kartın borcu yoksa hesap artıya geçtiği için nakit çekebilrsin. fakat bu durumdada yine nakit çekme komisyonu alabilir. bunlardan kurtulmak için garanti kontor karta bir bak derim. ben kaç gündür bankaya gidip araştıramadım. ayrıca 500$ günlük çekme limiti. yani o kadar para için 1 ay beklemene gerek yok. belli bir miktarda hemen çekmeni tavsiye ederim. para heen ülkemize gelsin ![]() yaa bu arada bonus kontor kartı kullanan bir arkadaş yokmu? |
|
|
|
|
|
|
#48 |
|
Üye
Ünü:
![]() |
ben bonus kontör karta başvurdum inşallah 1 haftaya gelecek, satışlarım da henüz bitmedi kazın ayağını göreceğiz yakında
![]() |
|
|
|
|
|
#49 |
|
Üye
Ünü:
![]() |
bonus kontör kart da 5$ masraf kesintisi yapıyor mu withdraw yaparken ?
|
|
|
|
|
|
#50 |
|
Üye
Ünü:
![]() |
Keser 5 doları , bonus kontör ayrı birşey PayPal işlemi ayrı bir şey.
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|