Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı  Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum En Ucuz Alışveriş ve Açık Artırma Sitesi Ebay'den Türkiye'ye Gönderilen Ürünleri Bulun!
Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım)
Satıcı / Üye (ID) aramak için burayı tıklayın!

Geri Git   Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum > Ebay Türkiye - Açık Artırma ve Alışveriş > Ebay'de Satış (Sell on Ebay)
Kayıt SSS Üye Listesi Ajanda Arama Bugünün Mesajları Konuları Okundu İşaretle

Ebay'de Satış (Sell on Ebay) Ebay'de satış yapıp para kazanın, evden çalışın.Ebay & Satış ile ilgili konular fikirler burada paylaşılır.

Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara Görünüm Modları
Eski 05-07-2008, 07:21 PM   #1
v.o.q
Taze Üye

Giriş: Jan 2008
Ünü: v.o.q is on a distinguished road

Satış ,Yardım!

Arkadaşlar iki sorum olacak.
Satış sayfası hazırlarken basit hazırlama yöntemini seçtim.

1-siping bilgilerini girerken illede bir tane yerel kargo seçeneği seçin diyor.Seçi
ncede abd ye 2-3 gün içinde teslim edilir diyor aşağıda göründüğü gibi.Bu konuda ne yapacağım?

2-Listelemede ürünün resimli görünmesi için ne yapmalıyım?Şayet benimki fotoğrafsız gözüküyor.

bkz:
v.o.q is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 05-07-2008, 08:15 PM   #2
farsound
Kallavi Üye

Giriş: Jun 2007
Ünü: farsound is on a distinguished road

1. sorunu bende cozemedim ama fotografli listeleme yapmak icin show listing picture gibi bi secenek olmasi lazim ve ekstra para odersin bunun icin...
farsound is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

Gönderme Kuralları
Yeni konular açabilirsiniz --> izin yok
Yanıtlar gönderebilirsiniz --> izin yok
Eklentiler gönderebilirsiniz --> izin yok
Mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz --> izin yok

vB koduAçık
SimgelerAçık