![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Ebay'de Satış (Sell on Ebay) Ebay'de satış yapıp para kazanın, evden çalışın.Ebay & Satış ile ilgili konular fikirler burada paylaşılır. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Taze Üye
Giriş: Oct 2007
Ünü:
![]() |
merhaba arkadaşlar bir sorum olacaktı
almanyada kuzenim yaşıyor.laptop digital foto makinası gibi ürünleri ordan getirtsem burda gittigidiyor gibi sitelerde kazanç kalarak satabilirmiyim.2.el olarakmı sıfır laptop olarakmı fazla gelir olur veya gümrükte sorun daha az olur.gümrükte arklı zamanlarda azar azar mı sipariş verirsem problem yaşamam.yada bana önerebileceğiniz ürün varmı alman ebayında satılabilecek türkiye kökenli halı vs türü ürünler kazanç getirebilecek.anladığım kadarıyla gitti gidiyor adlı sitede yurt dışından mp3 laptop avuçiçi bilgisayarı getirten çok onlar profesyonel oldukları için bana satış sırası zor gelir.almanların türkiyeye geldiklerinde ilgisin çeken çeyler nelerdir diye düşünüyorum aklıma YAKIŞIKLI RESEPSİYONİSTLER den başka birşey gelmiyor önerileriniz nelerdir?birde gittigidiyor.com kadar müşterisi olan (veya ona yakın)türkiyedeki açıkarttırma siteleri hangileriyüzde on komisyon birde listeleme resim vs 200 liradan sonra taksit seceneğinin olmaması insanları soutuyor.ama türkiyenin sitesi ve türkçe olması avantaj tabiki.uluslarası kargoyla gümrükle uğraşma derdi olmuyor.ama fazla müşteri ve dolayısıyla fazla kazanç için ebay da uygun olabilir.mesela creative live motion hareketli motorlu webcam vatan gibi büyük mağazalarda 300 ytl civarı.ben vatandan bu fiyata aldım.ebayda 100 ytl ye görüyorum.gittigidiyor.com abaktım.satna bir kişi var bu kameradan ama ayda 1 tane satmış millet webcama bu fiyatı vermekm istemiyor yada sitenin potansiyeli bu kadar.çok satılsa getirt yurt dışından gitti gidiyorda 280 e veriyolar sıfırını.onu düşündüm ama forumu okudukça bu gümrük olayları korkutuyo cesaretini kırıyor insanın
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 |
|
Üye ül-Zebellah
Giriş: Jul 2006
Ünü:
![]() |
1- Derdinizi anlaşılır anlatın
2- Üşenmeyin, vakit harcayın, forumu okuyun ![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Jun 2007
Ünü:
![]() |
3- lütfen daha kısa yazın, okuması zor oluyor
Almanyada yaşayan bir tanıdığım ebay.de üzderinden satış yapıp para kazanıyordu. sizde o siteye girip türkiye ile ilgili ürünleri araştırırsanız eminim bi sürü fikir edineceksiniz... |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Taze Üye
Giriş: Oct 2007
Ünü:
![]() |
ozman soruyu kısaltayım.özetle buradan almanyada veya almanyadan buraya satış yapılabailecek önerebilceğiniz gümrükte sorun çıkarmayacak ürünler nelerdir demek istemiştim .ve giddigidiyor.com kadar etkili ve komisyonu daha az açıkarttırma siteleri önerilerinizi sormuştum sadece.teşekkürler
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|