Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı  Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum En Ucuz Alışveriş ve Açık Artırma Sitesi Ebay'den Türkiye'ye Gönderilen Ürünleri Bulun!
Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım)
Satıcı / Üye (ID) aramak için burayı tıklayın!

Geri Git   Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum > Ebay Türkiye - Açık Artırma ve Alışveriş > Ebay'de Satış (Sell on Ebay)
Kayıt SSS Üye Listesi Ajanda Arama Bugünün Mesajları Konuları Okundu İşaretle

Ebay'de Satış (Sell on Ebay) Ebay'de satış yapıp para kazanın, evden çalışın.Ebay & Satış ile ilgili konular fikirler burada paylaşılır.

Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara Görünüm Modları
Eski 05-04-2008, 02:59 AM   #1
MetalisT
Taze Üye

Giriş: May 2008
Ünü: MetalisT is on a distinguished road

Yardımcı olabilirmisiniz

Arkadaşlar bana yardımcı olursanız sevinirim ebaydan psp almak istiyorum yanlız k.kartım yok ve ingilizcemde olmadıgı için pek anlamıyorum ebayı gezdim ve aşagıda linki olan adresdeki psp almak istiyorum nasıl alabiliririm yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler...

http://cgi.ebay.com/Non-working-Sony...ayphotohosting

ve bu urunu aldıktan sonra kargo gümrük vs işlerini nasıl halledebilirim bu konularda fazla bilgim yok kusura bakmayın arkadaşlar yardımlarınız için teşekkürler...
MetalisT is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 05-04-2008, 03:49 AM   #2
ulusal06
Kallavi Üye

Giriş: Feb 2008
Ünü: ulusal06 is on a distinguished road

Alıntı:
MetalisT tafarından gönderildi
Arkadaşlar bana yardımcı olursanız sevinirim ebaydan psp almak istiyorum yanlız k.kartım yok ve ingilizcemde olmadıgı için pek anlamıyorum ebayı gezdim ve aşagıda linki olan adresdeki psp almak istiyorum nasıl alabiliririm yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler...

ve bu urunu aldıktan sonra kargo gümrük vs işlerini nasıl halledebilirim bu konularda fazla bilgim yok kusura bakmayın arkadaşlar yardımlarınız için teşekkürler...

Zaten bu ürünün Türkiye gönderisi yok. Yani adam türkiyeye göndermiyor.
Kredi kartın yoksa, havada bulut sen bunu unut. Kredi kartın olacak ve güvenlik açısından paypal aracılığı ile o ürünü alacaksın. Başka bir yolu yok.
ulusal06 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 05-04-2008, 10:03 AM   #3
farsound
Kallavi Üye

Giriş: Jun 2007
Ünü: farsound is on a distinguished road

Alıntı:

ulusal haklı, artı burası alış değil "Ebay'de Satış" bölümü...
farsound is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 05-19-2008, 08:55 PM   #4
kersafe
Taze Üye

Giriş: Jul 2007
Ünü: kersafe is on a distinguished road

bu PSP arizali, calismiyor "non-working"
kersafe is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 05-22-2008, 04:39 PM   #5
axial
Kallavi Üye

Giriş: Nov 2007
Ünü: axial is on a distinguished road

Alıntı:

Alacağınız cihaz yani PSP gumruk vergileriyle beraber burdaki fiyatla aşağı yukarı aynı değere gelir.Sıkıntıya girmenize değmez.Selamlar
axial is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 05-30-2008, 02:23 PM   #6
karaelmaslim
Kallavi Üye

Giriş: Mar 2008
Ünü: karaelmaslim is on a distinguished road

Alıntı:
loveumaryii tafarından gönderildi
The wise man knows he knows nothing, the fool thinks he knows all.-------------------------Our wow power leveling website offer Fast and Secure wow powerleveling service. WoW Power Leveling 60-70, Cheap wow power leveling 1-70. The Professional Cheap WoW Gold! Powerlevel wow gold now. WOrld of warcraft Power Leveling bloom of true love associated with this time of year!
Bunu konuların dağılmaması açısından çeviri kısmında sorsaydın daha iyi olurdu.
karaelmaslim is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 05-30-2008, 02:33 PM   #7
bills212
Süper Moderatör

bills212 kullanıcısının avatarı

Giriş: May 2008
Ünü: bills212 is on a distinguished road

Alıntı:
karaelmaslim tafarından gönderildi
Bunu konuların dağılmaması açısından çeviri kısmında sorsaydın daha iyi olurdu.
çeviri istediğini kim söyledi bir daha yazamıyacak zaten..
bills212 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 05-30-2008, 03:49 PM   #8
karaelmaslim
Kallavi Üye

Giriş: Mar 2008
Ünü: karaelmaslim is on a distinguished road

Alıntı:
bills212 tafarından gönderildi
çeviri istediğini kim söyledi bir daha yazamıyacak zaten..

Pardon yaa, Göz ucuyla bakmıştım mesaja kendimi verememişim Adam reklam yapıyor resmen Siteye sahip çıkmaya çalışan arkadaşlar bangır bangır reklam yasak diyor ama hala inatla reklam yapmaya çalışıyorlar! Pes yani...
karaelmaslim is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

Gönderme Kuralları
Yeni konular açabilirsiniz --> izin yok
Yanıtlar gönderebilirsiniz --> izin yok
Eklentiler gönderebilirsiniz --> izin yok
Mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz --> izin yok

vB koduAçık
SimgelerAçık