![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Ebay'de Satış (Sell on Ebay) Ebay'de satış yapıp para kazanın, evden çalışın.Ebay & Satış ile ilgili konular fikirler burada paylaşılır. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Taze Üye
|
bi incelermisiniz
hatalı yaptığım bişeyler varmı belki satılır ha ne dersiniz elimde çok iyi kitaplar var satılırsa onlarıda koyarım http://cgi.ebay.com/General-Guide-to-Mixing-for-musicians-or-djs-e-book_W0QQitemZ270017936034QQihZ017QQcategoryZ10248 3QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 |
|
Üye
Giriş: Mar 2006
Ünü:
![]() |
bence birde sayaç koysaydın, kaç kişinin sayfaya baktığını görseydin daha iyi olurdu.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Taze Üye
|
sayaç seçeneklerinde
grafik olarak thanx for looking yazan seçenek varda gizli saçay yazıodu yanında onu seçtim ama çıkmadı sayfada
|
|
|
#4 |
|
Taze Üye
|
biraz üyemiz fazla olsaydı ne güzel olurdu
en azından bi cevap iyi olurdu yani ![]()
|
|
|
#5 |
|
Üye ül-Zebellah
|
hayırlı olsun soru soran falan varmı bari?
SHIPPING IS FREE yazısını neden oraya koydun direk shipping FREE yazsaydın daha çok dikkat çekerdi veya description'a ekle büyüt biraz açıklma bölümünü de çok kısa tutmuşsun en azından kaç sayfa falan oldugu yazsaydın.
|
|
|
#6 |
|
Taze Üye
|
doğru sölüosun
hemen düzelteyim teşekkür ederim yorum için
|
|
|
#7 |
|
Üye ül-Zebellah
|
rica ederim
|
|
|
#8 |
|
Süper Moderatör
Giriş: Mar 2006
Ünü:
![]() |
Hayırlı olsun ama satamamışsın bence açıklaman çok yetersiz ondan kaynaklanıyordur diye düşünüyorum.
|
|
|
#9 |
|
Aşmış Üye
Giriş: Dec 2006
Ünü:
![]() |
tek katagori seciyorsan bunu kullansan daha iyi olur
Everything Else > Information Products > Other |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Üye
Giriş: Feb 2007
Ünü:
![]() |
ya simdi ben birsey sormak istiyorum bu dijital urunler nasil satiliyor yani e-book veya grafik,vector,resim bunlari komple ebaya mı yukluyoruz yoksa cd olarak mı gonderiyoruz mesela ben grafik vector ile ilgili calisiyorum simdi ben bu urunleri ebayda satmak istesem nasil yapabilirim fikri olan varsa soylerse sevinirim herkese yardımlari icin simdiden tesekurler
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|