![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Ebay'de Satış (Sell on Ebay) Ebay'de satış yapıp para kazanın, evden çalışın.Ebay & Satış ile ilgili konular fikirler burada paylaşılır. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Taze Üye
Giriş: Apr 2008
Ünü:
![]() |
Avrupa Ebay yardimi yapilir.
Arkadaslar ben Almanyada Ebay satisi yapiyorum ve ancak burdaki ebay hakkinda bilgimi size aktarabilirim.
simdi ilk olarak mal satin alirken muhakkak iadeli ve tahahütlü olarak isteyin o zaman maliniz kaybolmaz ve calinmaz sorumluluk postahanenin üzerinde olur ,cünki mal size imza karsiligi verilmek üzere gelir.ayrica sigortali kabul edin ki karsiliginizi alasiniz,Garanti icin. Diger taraftan aldiginiz ülkede tanidiklariniz varsa o kisinin adresine yollansin o size ulastirsin. Avrupa Ülkesine satacaginiz Mallar icin ise degerini en fazla 50 EURO yazip üstüne hediye diye yollayin ki burdakiler gümrüge tabi tutulmadan teslim alsinlar. ödemelerinizi ise avrupadaki Is Bankasi hesabindan size havale etsinler sorunsuz paraniz ulasir.adiniza yada isbankasi hesabi actirip iban numarasi ile yollanirsa sorun olmaz. Postalarinizi mümkün mertebe 2 Kg yi gecmeyecek sekilde kücük Posta yada Kalin mektup olarak yollayin ki bu da size postadan kazandirir. Bana Baska soru sormak isteyenler olursa yardima hazirim, sizlere bol kazanclar Sevgiler ile Ebay-eisbearli-Almanya Subesi b.Kurc@t-online.de |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|