Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı  Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum En Ucuz Alışveriş ve Açık Artırma Sitesi Ebay'den Türkiye'ye Gönderilen Ürünleri Bulun!
Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım)
Satıcı / Üye (ID) aramak için burayı tıklayın!

Geri Git   Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum > Ebay Türkiye - Açık Artırma ve Alışveriş > Ebay'de Satış (Sell on Ebay)
Kayıt SSS Üye Listesi Ajanda Arama Bugünün Mesajları Konuları Okundu İşaretle

Ebay'de Satış (Sell on Ebay) Ebay'de satış yapıp para kazanın, evden çalışın.Ebay & Satış ile ilgili konular fikirler burada paylaşılır.

Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara Görünüm Modları
Eski 02-16-2008, 09:18 PM   #1
NeVRoPaT
Taze Üye

Giriş: Mar 2007
Ünü: NeVRoPaT is on a distinguished road

Unhappy Ya gözünüzü Seveyim Biriniz Yardım edin

Ben ebaydan ürün alamıyorum çünkü Kayıt yapamıyorum sitenizde verdiğiniz kayıt sistemi değişmiş sanırım bu yeni sistemde kayıt olması çok zor taki zaten olamıyorum Seçeneklerde Türkiye yok Seçemediğim icin kaydımı kabul etmiyor

+ Ben bir n95 8 gb almak istiyorum fiyatı 500 $ Ben bunu getirttire bilirmiyim gümrükte takılırmı ??
NeVRoPaT is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 02-16-2008, 10:13 PM   #2
spread
Taze Üye

Giriş: Feb 2008
Ünü: spread is on a distinguished road

arkadasım telefonun gumrukten gecmesi yasak 100%99 takılır ben tavsiye etmem ve 500 dolar oldugu ıcın telefon bile olmasaydı vergı oderdın ve ekstralar bence bi kez daha dusun!!!
spread is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 02-16-2008, 11:27 PM   #3
haXan
Kallavi Üye

Giriş: Nov 2007
Ünü: haXan is on a distinguished road

ebay'den 100euro nun üzerinde ürün getirtmeyi düşünmeyin.Kutusu büyük ürünleri getirtmeyi düşünmeyin.bir kutu içinde 20 tane aynı üründen getirtmeyi düşünmeyin.cep telefonu getirtmeyi düşünmeyin.Yok ben illa düşünücem diyorsanız 1-2 ay gümrük işleriyle uğraşmayı ve ürününüzün fiyatının neredeyse 1,5 katı hatta 2 katı vergi ödemeyi göze almışsınız demektir...
haXan is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 02-17-2008, 11:45 AM   #4
ahmety
Kallavi Üye

Giriş: Dec 2007
Ünü: ahmety is on a distinguished road

ben dedıgınız sekılde cok getirdim biraz sacma konusuyorsun 10 kg agırlıgında giysi getırdım 100 doların altında gösterdıgın sürece sorun olmuyor mesela en son 2 tane timberland bot getirdim yıne 100 doların altında ve gift işaretli 10 tane abercrombie getırtım yıne sorun olmadı bilmeden yorum yapmayın
ahmety is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 02-18-2008, 01:57 PM   #5
oraceous
Taze Üye

Giriş: Dec 2007
Ünü: oraceous is on a distinguished road

2. el almayı düşünmeyin, onun dışında 40kg da olsa sorun değil, birde paypal la ödeme yapmaya çalışın. Havale olunca sorun çıkıyor. Kutu içindeki fatura ile ekstre birbirini tutsun yada 100$ altında olsun.
2. el ürünlerde Dış Ticaret Müşteşarlığından yazı istiyorlar, onu da kesinlikle vermiyor müsteşarlık (110$ da olsa, şahıstan da geliyor olsa, hediye de yazsa, gran tuvalet de gitseniz, kibar olmaya çalışsanız da nuh diyorlar peygamber demiyorlar) 900$'ım gitti bu yüzden
oraceous is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 03-27-2008, 12:09 AM   #6
fsolmazgul
Taze Üye

Giriş: Sep 2006
Ünü: fsolmazgul is on a distinguished road

arkadaşlar benim fikrim bu bilgilerin işe yaramadığı.. cunki her alıcı için kendi yasadıkları onemli.. alt sokağa 10 ürün 1pakette gelir ama bana gelmez.. heralde ptt de en fazla postası kaybolmuş kişi benim o yuzden dikkat edin ve deneyerek alın derim.. mesela bir sahıstan surekli alışveriş yapmayı dusunuyorsanız, o kişiden once ufak parcalar alın.. 2 defa gelirse, Allahın izniyle problem yok demektir.. fakat bazı satıcıların ürnleri hiç elime ulaşmadı.. takip nosu filan değil mesele.. ülke farkları cok onemli.. benim elme amerikadan cok az ürün gecer fakat japonya cok iyidir o konuda..
fsolmazgul is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 04-27-2008, 03:19 AM   #7
Eisbearli
Taze Üye

Giriş: Apr 2008
Ünü: Eisbearli is on a distinguished road

Post Yurtdisindan mal satinalirken dikkat edilecekler.....

Arkadaslar ben Almanyada Ebay satisi yapiyorum ve ancak burdaki ebay hakkinda bilgimi size aktarabilirim.

simdi ilk olarak mal satin alirken muhakkak iadeli ve tahahütlü olarak isteyin o zaman maliniz kaybolmaz ve calinmaz sorumluluk postahanenin üzerinde olur ,cünki mal size imza karsiligi verilmek üzere gelir.ayrica sigortali kabul edin ki karsiliginizi alasiniz,Garanti icin.

Diger taraftan aldiginiz ülkede tanidiklariniz varsa o kisinin adresine yollansin o size ulastirsin.

Avrupa Ülkesine satacaginiz Mallar icin ise degerini en fazla 50 EURO yazip üstüne hediye diye yollayin ki burdakiler gümrüge tabi tutulmadan teslim alsinlar.
ödemelerinizi ise avrupadaki Is Bankasi hesabindan size havale etsinler sorunsuz paraniz ulasir.adiniza yada isbankasi hesabi actirip iban numarasi ile yollanirsa sorun olmaz.

Postalarinizi mümkün mertebe 2 Kg yi gecmeyecek sekilde kücük Posta yada Kalin mektup olarak yollayin ki bu da size postadan kazandirir.

Bana Baska soru sormak isteyenler olursa yardima hazirim,

sizlere bol kazanclar
Sevgiler ile
Ebay-eisbearli-Almanya Subesi
b.Kurc@t-online.de
Eisbearli is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 05-02-2008, 07:30 AM   #8
kersafe
Taze Üye

Giriş: Jul 2007
Ünü: kersafe is on a distinguished road

bu siralar ebay de cok sayida sahte n95 var, alirken cok ama cok dikkatli olun
kersafe is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

Gönderme Kuralları
Yeni konular açabilirsiniz --> izin yok
Yanıtlar gönderebilirsiniz --> izin yok
Eklentiler gönderebilirsiniz --> izin yok
Mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz --> izin yok

vB koduAçık
SimgelerAçık