![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Ebay'de Satış (Sell on Ebay) Ebay'de satış yapıp para kazanın, evden çalışın.Ebay & Satış ile ilgili konular fikirler burada paylaşılır. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Jun 2007
Ünü:
![]() |
Ebay'den saçma bir uygulama daha...
Evet arkadaşlar, Ebay malesef son zamanlarda uygulamaya koyduğu saçma uygulamalara bir yenisini daha eklemiş.
Bir müşterime sattığım ürün yolda belirsiz kişiler tarafından ezildiği için ürün harap halde varmış. Müşterim de bana hiç sormadan olumsuz feedback vermiş. Daha sonra müşterimle konuşup yenisini ücretsiz göndermeme ve müşterim hatasını kabul etmesine rağmen, Ebay olumsuz feedback'i kaldırmıyor. Sonradan müşterim follow up yani olumsuz feedbackin alt kısmına not yazarak durumu anlatmış ama olumsuz feedback'i silemiyor. Ebay'le yazışmalarımdan da hiç bir sonuç alamadım. Sonuç olarak, yeni sistemde her alıcı istediği zaman olumsuz feedback bırakabilirken siz yalnızca olumlu feedback bırakabiliyorsunuz. Üstelik müşterinin olumsuz feedbackini kaldırmanın da hiç bir yolu yok (müşteri kabul etse dahi). Saçmalık da burada... |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 |
|
Üye ül-Zebellah
Giriş: Apr 2008
Ünü:
![]() |
bu olay uzun zamandır vardı da olumsuz feedbacklerin kaldırılamadığını yeni öğrendim
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Kallavi Üye
Ünü:
![]() |
Ebay'le olan yazışmalarımızda yeni bir uygulama olarak söylediler bunları ama emin değilim, çünkü ilk kez negatif aldım.
Ebay gibi tecrübeli ve güvenililr bir kurumun, bu kadar adaletsiz bir sistemi hangi mantıkla uyguladığını henüz çözebilmiş değilim... |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Taze Üye
Giriş: Jul 2008
Ünü:
![]() |
saçma amerikan hukuk sistemi yuzunden olabilir.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Taze Üye
Giriş: Jan 2008
Ünü:
![]() |
olumsuz bırakamıyorum alıcıya bende..
her yere bakdım ama yok olumsuz bırakılmıyor alıcıya nasıl işdir anlamadım.. |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Kallavi Üye
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Aynen öyle, çünkü yeni sistemde alıcılara sadece olumlu feedback bırakılabiliyor. Ne kadar adaletli değilmi? |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Üye
Giriş: May 2006
Ünü:
![]() |
Alıcıya olumsuz verilememesi oldukça güzel bir uygulama bence
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|