Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı  Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum En Ucuz Alışveriş ve Açık Artırma Sitesi Ebay'den Türkiye'ye Gönderilen Ürünleri Bulun!
Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım)
Satıcı / Üye (ID) aramak için burayı tıklayın!

Geri Git   Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum > Ebay Türkiye - Açık Artırma ve Alışveriş > Ebay'de Satış (Sell on Ebay)
Kayıt SSS Üye Listesi Ajanda Arama Bugünün Mesajları Konuları Okundu İşaretle

Ebay'de Satış (Sell on Ebay) Ebay'de satış yapıp para kazanın, evden çalışın.Ebay & Satış ile ilgili konular fikirler burada paylaşılır.

Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara Görünüm Modları
Eski 09-13-2008, 07:57 PM   #21
yds24012003
Taze Üye

Giriş: Apr 2008
Ünü: yds24012003 is on a distinguished road

Ed-hardy G-star Diesel

MERHABA ARKADASLAR ALMANYADA MARKAYI UCUZA BENDE BULABILIRSINIZ SAYGILARLA
dys24012003@hotmail.de
yds24012003 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 09-14-2008, 10:52 PM   #22
yds24012003
Taze Üye

Giriş: Apr 2008
Ünü: yds24012003 is on a distinguished road

Turk Satici Ed Hardy -diesel-g-star

ARKADASLAR BU URUNLERI SIZE TOPLU UCUZ MALL EDEBILIRIM ALMANYA DA KALIYORUM IRTIBAT ICIN dys24012003@hotmail.de
yds24012003 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 09-15-2008, 12:03 AM   #23
ati007
Taze Üye

Giriş: Aug 2008
Ünü: ati007 is on a distinguished road

Merhaba arkadaslar, Ebaydeki online dükkanimi inceleyebilirsiniz.

http://stores.ebay.de/digi-comp-electronics

extra bir isteginiz olursa cekinmeden irtibata gecin cep telefonu ve bilgisayar malzemeleri gerci su an en cok agirlik cep telefonunda ama yine de bir inceleyin ayrica yorumlarimada bakabilirsiniz %100 pozitiftir.
iyi alisverisler.
mail: digicomp@online.de
Almanya

ayrica mail yazarsaniz iyibeyden oldunu hatirlatirsaniz sevinirim tanimam icin .
ati007 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 09-18-2008, 08:14 PM   #24
grdiyan
Aşmış Üye

grdiyan kullanıcısının avatarı

Giriş: Jan 2008
Ünü: grdiyan is on a distinguished road

Tamam arkadaşlar işin suyunu çıkarmayın
Eski 09-18-2008, 08:28 PM   #25
grdiyan
Aşmış Üye

Alıntı:
ati007 tafarından gönderildi
Merhaba arkadaslar, Ebaydeki online dükkanimi inceleyebilirsiniz.

http://stores.ebay.de/digi-comp-electronics

extra bir isteginiz olursa cekinmeden irtibata gecin cep telefonu ve bilgisayar malzemeleri gerci su an en cok agirlik cep telefonunda ama yine de bir inceleyin ayrica yorumlarimada bakabilirsiniz %100 pozitiftir.
iyi alisverisler.
mail: digicomp@online.de
Almanya

ayrica mail yazarsaniz iyibeyden oldunu hatirlatirsaniz sevinirim tanimam icin .

Cep tel ve bilgisayar malzemeleri satmadığın belli malum herkesin almancası senin kadar kuvvetlide değil bu foruma yeni üye olan arkadaşlar var onları yanlış yönlendirme ne sattığını açık açık yaz sonra millet adet adet alıp mağdur oluyor tuhaf manevralar yerine dürüst olmanı öneririm
Eski 09-22-2008, 12:20 AM   #26
ati007
Taze Üye

Giriş: Aug 2008
Ünü: ati007 is on a distinguished road

Merhaba grdiyan kardes amacim burda kimseyle tartismak degil orda su an shopta sozlesmeli telefonlar var ayrica shopta hangi urunler oldugunuda burada tektekde belirtemem link verdimki incelesinler diye sonucta guven önemli olan. zaten ordan alsinlar demiyorumki zaten olmaz cünkü ordaki telefonlar sadece Almanya icindir
(yani sözlesmelidir) bir istekleri olan arkadaslar ne istedigini belirtirse yardimci olurum ayrica belirttim agirlik su an icin cep telefonu diye.tabiki pesin fiata olan cep telefonlarida var ama teklif gonderebilirim sadece mail yazmaniz yeterli en kisa zamanda vaktim oldugu muddetce aydinlatirim
saygi ve selamlar.
Not:120 yorumum vardir ve +yesil olanlar pozitiftir sükür su ana kadar musterilerimle bir sorunum olmadi.
ati007 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 09-22-2008, 02:12 AM   #27
grdiyan
Aşmış Üye

Alıntı:
ati007 tafarından gönderildi
Merhaba grdiyan kardes amacim burda kimseyle tartismak degil orda su an shopta sozlesmeli telefonlar var ayrica shopta hangi urunler oldugunuda burada tektekde belirtemem link verdimki incelesinler diye sonucta guven önemli olan. zaten ordan alsinlar demiyorumki zaten olmaz cünkü ordaki telefonlar sadece Almanya icindir
(yani sözlesmelidir) bir istekleri olan arkadaslar ne istedigini belirtirse yardimci olurum ayrica belirttim agirlik su an icin cep telefonu diye.tabiki pesin fiata olan cep telefonlarida var ama teklif gonderebilirim sadece mail yazmaniz yeterli en kisa zamanda vaktim oldugu muddetce aydinlatirim
saygi ve selamlar.
Not:120 yorumum vardir ve +yesil olanlar pozitiftir sükür su ana kadar musterilerimle bir sorunum olmadi.

Buraya yazacağın şuydu arkadaşım:
''1 euroya telefon satışı yapmıyorum sattığım telefonlar hat sözleşmeli olup almanya için geçerlidir.Beyendiğiniz modeli shoptan inceleyip bana mesaj gönderebilirsiniz''
Bu çokmu zordu? Ayrıca Türkiye'ye posta yolu ile cep telefonu girişi yasak fakat sen bazı yöntemlerle daha önce yolladıysan ve sorun yaşamadıysan buraya yazmalısınki alacak arkadaşlar gümrükle bilmemneyle uğraşıp mağdur olmasınlar.Bilmem anlatabildikmi?
Eski 09-27-2008, 02:51 AM   #28
ciggsboy
Üye ül-Zebellah

ciggsboy kullanıcısının avatarı

Giriş: Jul 2008
Ünü: ciggsboy is on a distinguished road

fussballshop79 bu arkadaşta ebayde satıcı eşortman ararken denk geldi
forma falan satıyor.satışlarınında maşşallahı war
girişimci bi arkadaş çok taktir ettim walla
ayrıca feedbacklerindeki muhabbette süper(fenerbahçe forever vs vs...)

Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

Gönderme Kuralları
Yeni konular açabilirsiniz --> izin yok
Yanıtlar gönderebilirsiniz --> izin yok
Eklentiler gönderebilirsiniz --> izin yok
Mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz --> izin yok

vB koduAçık
SimgelerAçık
[IMG] kodu Açık