Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı  Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum En Ucuz Alışveriş ve Açık Artırma Sitesi Ebay'den Türkiye'ye Gönderilen Ürünleri Bulun!
Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım)
Satıcı / Üye (ID) aramak için burayı tıklayın!

Geri Git   Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum > Ebay Türkiye - Açık Artırma ve Alışveriş > Ebay'de Satış (Sell on Ebay)
Kayıt SSS Üye Listesi Ajanda Arama Bugünün Mesajları Konuları Okundu İşaretle

Ebay'de Satış (Sell on Ebay) Ebay'de satış yapıp para kazanın, evden çalışın.Ebay & Satış ile ilgili konular fikirler burada paylaşılır.

Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara Görünüm Modları
Eski 03-27-2008, 10:21 PM   #1
ardaertugrul
Kallavi Üye

Giriş: Feb 2008
Ünü: ardaertugrul is on a distinguished road

ya şu ürüne teklif verdim ama sonucu sonra gördüm :(

arkadaşlar linkini aşağıda vericeğim iphone'ye teklif verdim ama üstte cracked as is bişiler yazıyo ve kullanılmış olduğunu sonradan gördüm Ekranı çatlak gibi birşeyler yazmıyor dimi tepede? Eğer öyleyse bu arttırma bana kalırsa almak zorundamııyım almazsam ne olur şimdiden ne gibi önlemler alabilirim lütfen yardım edin ya bide maximum bidi 200 yapmışım nası yaptım anlamadım sinir oldum !! Lütfen yardım edin ne yapmam gerekiyor((

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&rd=1&item=140219140180&ssPa geName=STRK:MEBI:PIC&ih=004
ardaertugrul is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 03-27-2008, 10:36 PM   #2
haXan
Aşmış Üye

Giriş: Nov 2007
Ünü: haXan is on a distinguished road

Arkadaşım ne bu telaşın allah aşkına ?

Elinize Ulaşan Ürünler ve Tavsiye Ettiğiniz Ebay Satıcıları
Ebay'de Satış (Sell on Ebay)
Ebay Türkiye

bu üç kategoriyede aynı konudan açmışsın ? ? ?
haXan is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 03-27-2008, 10:51 PM   #3
ardaertugrul
Kallavi Üye

Giriş: Feb 2008
Ünü: ardaertugrul is on a distinguished road

ya arkadaşım tamam heryere açmışım ama tecrübesizliğimden kaynaklanıyor ebay hesabımı silmesin diye Dİğer topiğe cevap vermişsin teşekkür ederim yardımcı olduğun için birde ebaya bi bilgi msjı atmam için bana çeviri yaparmısın yani ürünü almıcağıma dair yaparsan çok memnun olucam
ardaertugrul is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

Gönderme Kuralları
Yeni konular açabilirsiniz --> izin yok
Yanıtlar gönderebilirsiniz --> izin yok
Eklentiler gönderebilirsiniz --> izin yok
Mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz --> izin yok

vB koduAçık
SimgelerAçık