![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Ebay'de Satış (Sell on Ebay) Ebay'de satış yapıp para kazanın, evden çalışın.Ebay & Satış ile ilgili konular fikirler burada paylaşılır. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Feb 2008
Ünü:
![]() |
ya şu ürüne teklif verdim ama sonucu sonra gördüm :(
arkadaşlar linkini aşağıda vericeğim iphone'ye teklif verdim ama üstte cracked as is bişiler yazıyo ve kullanılmış olduğunu sonradan gördüm
Ekranı çatlak gibi birşeyler yazmıyor dimi tepede? Eğer öyleyse bu arttırma bana kalırsa almak zorundamııyım almazsam ne olur şimdiden ne gibi önlemler alabilirim lütfen yardım edin ya bide maximum bidi 200 yapmışım nası yaptım anlamadım sinir oldum !! Lütfen yardım edin ne yapmam gerekiyor (( http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&rd=1&item=140219140180&ssPa geName=STRK:MEBI:PIC&ih=004 |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 |
|
Aşmış Üye
Giriş: Nov 2007
Ünü:
![]() |
Arkadaşım ne bu telaşın allah aşkına ?
Elinize Ulaşan Ürünler ve Tavsiye Ettiğiniz Ebay Satıcıları Ebay'de Satış (Sell on Ebay) Ebay Türkiye bu üç kategoriyede aynı konudan açmışsın ? ? ? |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Feb 2008
Ünü:
![]() |
ya arkadaşım tamam heryere açmışım ama tecrübesizliğimden kaynaklanıyor ebay hesabımı silmesin diye
Dİğer topiğe cevap vermişsin teşekkür ederim yardımcı olduğun için birde ebaya bi bilgi msjı atmam için bana çeviri yaparmısın yani ürünü almıcağıma dair yaparsan çok memnun olucam |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|