![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Ebay'de Satış (Sell on Ebay) Ebay'de satış yapıp para kazanın, evden çalışın.Ebay & Satış ile ilgili konular fikirler burada paylaşılır. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Taze Üye
Giriş: Jan 2008
Ünü:
![]() |
parasını ödemedim daha ucuz ürün buldum nasıl iptal ederim
merhaba arkadaşlar
ebaydan ürün aldım fakat daha parasını ödemedim daha aynı ürünün daha ucuzunu buldum o ürünü nasıl iptal ederim yardımlarınız için teşekkürler |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 | |
|
Üye ül-Zebellah
|
Alıntı:
iptal edemezsin almak istemiyosan alma. ama bunu tekrarlama.
|
|
|
|
#3 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Jun 2007
Ünü:
![]() |
Hazır alakalı bi konu bulmuşken bende sorayım
Bir alıcım yol parasını eksik ödemiş ve mesajlarıma da cevap vermiyor. Bu şekilde satmak istemiyorum. Paypal'e girip parasını iade edersem olumsuz feedback verebilirmi? Haklı olduğum halde zarar görmek istemiyorum, yardımcı olursanız sevinirim... |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Üye ül-Zebellah
|
Alıntı:
ben olsam geri iade ederdim çünkü heran dispute açabilir. uğraşırsın gerek yok.
|
|
|
|
#5 |
|
Taze Üye
Giriş: Jan 2008
Ünü:
![]() |
tesekkur ederim verdiğin bilgi için
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Kallavi Üye
Giriş: Jun 2007
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Teşekkürler cevabın için. Peki parayı geri iade edersem olumsuz feedback verebilirmi bana? |
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Üye ül-Zebellah
|
Alıntı:
şu şekilde bir teklifte bulunabilirsin evet olumsuzluklar yaşadık fakat ben size sizde bana olumlu yorum verelim kapansın. diyebilirsin çünkü alıcınında satıcı kadar olmazsa olumlu yoruma ihtiyac vardır.
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|