![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Ebay'de Satış (Sell on Ebay) Ebay'de satış yapıp para kazanın, evden çalışın.Ebay & Satış ile ilgili konular fikirler burada paylaşılır. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Taze Üye
Giriş: Mar 2008
Ünü:
![]() |
Arkadaşlar varyatanın ebay nedir yazısını okudum çok gusel çok teşkler kendisine bu paylaşım için bide o yazının ebayda satış nasıl yapılır versyonunu bize yolluyabilicek varsa çok acil bi cok kişi bekliyor. şimdiden sağolun....
2'nci mesajım Ebay da selling kısmından urun satışı yapmak istiyorum ama urunun sadece 1 resmini koyabiliyorum daha fazlası ucretli yoksa banamı oyle geldi? 2_ selling yapmak için doldurdugum formda herşeyi yazdım ancak ; ''Thank you for participating in global trade on eBay. In order to begin selling your items on eBay sites not associated with your home country, you will need to take a few steps: '' İbaresi cıkıyor. bu paypal mevzusu biliyorum paypal a uye olcan cunku ebay turkıye bankalarını ve dolayısıyla hesaplarını tanımıyor!! o ayrı biş konu ancak bunu halletsem bile dewamında ; urun fiyetını formun en baslarında yazıyorum dewamında bana cargo olayını soruyo worldwide yaptım ve ben cargo ucretini urun fiyatına ekledim yani alan kişi ayrıca kargo ucreti odesin istemiyorum ama bana illa kargo ucretini girmemi soyluyo napıcam ? kargoyu kendım odıcem ucret istemiyorumki alıcıdan !!! bu konuda bana yardımcı olabilicek arklardan mesaj beklıyorum cok teşkl.er Bu mesaj en son " 03-04-2008 " tarihinde saat 09:09 PM itibariyle varyata tarafından düzenlenmiştir.... Neden: Aynı içerikdeki konu ve mesajlar birleştirilmiş ve ilgili bölüme taşınmıştır. |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 |
|
Süper Moderatör
Giriş: Mar 2006
Ünü:
![]() |
istediğiniz döküman aşağıdaki forum linkimizdedir ve o konuda döküman için download linki mevcuttur, forum arama özelliğinden ulaşabilirdiniz aslında.
"Döküman ingilizcedir" İlgili konu ve Download linkine ulaşmak için Tıklayınız...
|
|
|
#3 |
|
Taze Üye
Giriş: Oct 2007
Ünü:
![]() |
Dostum bence satıs yapmaya baslamadan once biraz daha arastır oku biraz daha bigi sahibi ol. En azından ebay ve paypalın fee lerinden haberdar ol ve urununu ona gore fiyatlandır.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Taze Üye
Giriş: Mar 2008
Ünü:
![]() |
ebay da satış problemi
ya arkadaşlar ebay da 3 ürün sergiledim bazen aşagıdaki gibi yazı çıkıyor.
ama ben paypal ı verfy ettim.. ve daha öncekileri rahat sergilemiştim. Attention! Thank you for participating in global trade on eBay. In order to begin selling your items on eBay sites not associated with your home country, you will need to take a few steps: 1) You will need to have a PayPal account that has been "Verified". Click on your country of eBay registration below to understand how to complete that process. 2) Once you have a PayPal account that is "Verified", please link your verified PayPal account to your eBay account. If you already have a “Verified” PayPal account, and are still receiving this message, you need to link it to your eBay account. Once you have a verified PayPal account that is linked to your eBay account, you will be able to sell an item on any of eBay's sites worldwide. For instructions on how to become PayPal Verified or how to link your PayPal account to your eBay account, please click on the site of your eBay registration below: Australia| Austria | Belgium | Belgium French | Canada | Canada French | France | Germany | Hong Kong | India | Ireland | Italy | Malaysia | Netherlands | New Zealand | Philippines | Poland | Singapore | Spain | Sweden| Switzerland| Taiwan | Thailand | United Kingdom | United States | Other Note: If you registered on Germany, Austria or Switzerland, you can complete verification through PostIdent or ID Verify instead of PayPal. Please click on the site you registered with for instructions. |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|