![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Ebay'de Satış (Sell on Ebay) Ebay'de satış yapıp para kazanın, evden çalışın.Ebay & Satış ile ilgili konular fikirler burada paylaşılır. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Taze Üye
Giriş: Aug 2006
Ünü:
![]() |
Merhaba arkadaşlar ben uzun süredir ebay alıcısıyım şimdi satış olayına girmek istiyorum.Formu inceledim pozitif feedback i arttırmak için ebook satmam gerktiğini anladım. Şuan da kafam biraz karıştı ebayde satılan ebookları inceledim çok çeşitli.
Şimdi mesela ben şu anda hangi kitabı satmalıyım neler satılabilinir onun hakkında bilgisi olan varmı. Bi başlangıç için şu ebook satma olayını etraflıca anlatacak arkadaş varsa sevinirim. |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 | |
|
Üye
Giriş: Jun 2006
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Bedava E-book satışının eBay üzerinde kalktığını biliyorum. İnsanlar önceden gerçekten çok satış yapıyorlardı (e-book) fakat daha sonradan lisans ve kullanım şartları dolayısıyla bunu kaldırdılar. Yani artık; evet e-book satabilirsin fakat yine ebay'den veya başka biryerden aldığın e-book'ları satabilirsin. İnsanlar hala, eBay üzerinden e-book'ları ucuza satın alıp, çok ufak ücretlerde satışa sunabiliyorlar ama eskisi kadar rağbet görmüyor bu olay sanırım. Ne satabilirsin eBay'de? Ucuza mal edip, sattığında kar edebileceğin herşeyi satabilirsin (çok mu politik oldu bu cümle ).Sevgiler, Ashton
|
|
|
|
#3 |
|
Aşmış Üye
Giriş: Dec 2006
Ünü:
![]() |
uzun suredir aliyorsaniz aldiginiz urunlerden + feedback olusturmus olmaniz lazim
alimlada + feedback olusturulabilir |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|