Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı  Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum En Ucuz Alışveriş ve Açık Artırma Sitesi Ebay'den Türkiye'ye Gönderilen Ürünleri Bulun!
Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım)
Satıcı / Üye (ID) aramak için burayı tıklayın!

Geri Git   Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum > Ebay Türkiye - Açık Artırma ve Alışveriş > Ebay'de Satış (Sell on Ebay)
Kayıt SSS Üye Listesi Ajanda Arama Bugünün Mesajları Konuları Okundu İşaretle

Ebay'de Satış (Sell on Ebay) Ebay'de satış yapıp para kazanın, evden çalışın.Ebay & Satış ile ilgili konular fikirler burada paylaşılır.

Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara Görünüm Modları
Eski 02-24-2008, 07:23 AM   #1
niveaboy
Taze Üye

Giriş: Feb 2008
Ünü: niveaboy is on a distinguished road

Buy It Now I Ebay De Iptal Ettim Satici Birakmiyo )))

arkadaşlar genelde buy it now alıyorum ürünleri daha doğrusu iki kez alışveriş yaptım.Fakat birkeresinde ürün seçtim fakat bir türlü ebay üzerinden paypal linkine ulaşmadım.paypalda yeteri kadar param olduğu halde..bende bilgisayarı açtım kapadım.sonra o satıcıyı ebay üzerinde iptal ettim çünkü ödeme yapamıyordum başka bir satıcıdan aynı ürünü hemen akabinde satın aldım.

fakat iptal ettiğim satıcının ürünüyle artık işim kalmadığı halde FRIENDLY PRODUCT PURCHASE REMINDER adı altında durmadan mail göndermekte.ilk mailde ürünü almak için linki tıklayın ödeme yapın diyor.üstede bunu yazmış.

Because of the length of time that has passed since this transaction began, appropriate feedback will be left in the next day if your purchase is not completed immediately. (bundan bişe anlamadım

aynı mesajı defalarca gönderince bu ürünü şu anda almayacağamı yazdığım bir mail gönderdim..o da cvp olarak
You entered into a binding agreement to purchase. What is your reason for wanting to cancel? yazmış...
Buna kafam takıldı ..binding ne demek?
ben cvp yazmadım fakat yine FRIENDLY PRODUCT PURCHASE REMINDER başlıklı mesjları göndermeye devam ediyor.

BU durumun bir sakıncası varmı ? yanlış hatırlamıyorsam buy it now seçmiştim.. bu konuyla ilgili prosedur nedir bilen varmı? almayacağım diyorum hala mail gönderiyo?
niveaboy is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 02-24-2008, 10:50 AM   #2
yukbil
Üye

Ünü: yukbil is on a distinguished road

Because of the length of time that has passed since this transaction began, appropriate feedback will be left in the next day if your purchase is not completed immediately.

"İşlemin başlamasından bu yana uzun zaman geçmesinden dolayı eğer satın alım hemen tamamlanmazsa yarın ona göre bir bildirimde bulunulacak." Hakkınızda olumsuz bir görüş bildirecek yani.

You entered into a binding agreement to purchase. What is your reason for wanting to cancel?

"Satın alma için bağlayıcı bir anlaşmaya girdiniz. İptal ettirmek için gerekçeniz nedir?"
yukbil is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 02-24-2008, 12:42 PM   #3
mustafa86
Üye ül-Zebellah

mustafa86 kullanıcısının avatarı

Giriş: Sep 2007
Ünü: mustafa86 is an unknown quantity at this point

Send a message via Skype™ to mustafa86
buy it now ile aldıysan ödeme yapmadıysan ebaydan sana hatırlatmalar gelecek hiç takma cevap verme en kötü ihtimalle satıcı sana olumsuz yorum verir bu da sıkıntı oluşturur. ama almayı düşünmediğin ürünü alma yani bu bikaç kez tekrarlanırsa ebay üyeliğini iptal edebilir. kolay gelsin.

Ayak yürür,atar yürek, zaman çatar gömer kürek ve her bilek düser yere.
mustafa86 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 02-25-2008, 03:23 AM   #4
niveaboy
Taze Üye

Ünü: niveaboy is on a distinguished road

Alıntı:
yukbil tafarından gönderildi
Because of the length of time that has passed since this transaction began, appropriate feedback will be left in the next day if your purchase is not completed immediately.

"İşlemin başlamasından bu yana uzun zaman geçmesinden dolayı eğer satın alım hemen tamamlanmazsa yarın ona göre bir bildirimde bulunulacak." Hakkınızda olumsuz bir görüş bildirecek yani.

You entered into a binding agreement to purchase. What is your reason for wanting to cancel?

"Satın alma için bağlayıcı bir anlaşmaya girdiniz. İptal ettirmek için gerekçeniz nedir?"

BAĞLAYICI ANLAŞMA NE DEMEK? ÜRÜNÜ ALMAK İÇİN TIKLAMAMIZ MI?
DEDİĞİNİZ GİBİ EBAY DE İPTAL ETMEM YETERLİMİ ? ÇÜNKÜ EBAYDE ARTIK GÖREMİYORUM ..SESSİZ Mİ KALAYIM YOKSA YANLIŞLIKLA SEÇTİM GİBİ BİRŞEY Mİ YAZIP YOLLAYAYAMMI?
SONRADAN BAŞKA ZAMAN BENİ ZOR DURUMDA BIRAKMAZ UMARIM
niveaboy is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 04-05-2008, 08:11 AM   #5
kersafe
Taze Üye

Giriş: Jul 2007
Ünü: kersafe is on a distinguished road

Alıntı:
niveaboy tafarından gönderildi
BAĞLAYICI ANLAŞMA NE DEMEK? ÜRÜNÜ ALMAK İÇİN TIKLAMAMIZ MI?
DEDİĞİNİZ GİBİ EBAY DE İPTAL ETMEM YETERLİMİ ? ÇÜNKÜ EBAYDE ARTIK GÖREMİYORUM ..SESSİZ Mİ KALAYIM YOKSA YANLIŞLIKLA SEÇTİM GİBİ BİRŞEY Mİ YAZIP YOLLAYAYAMMI?
SONRADAN BAŞKA ZAMAN BENİ ZOR DURUMDA BIRAKMAZ UMARIM

ebay de almis oldugunuz urunleri veya kazanmis oldugunuz acik arttirmalari kendi kendinize iptal diye bir sey yok, ancak satici ile anlasarak iptal edebilirsiniz. simdi satici siz odeme yapmadiginiz icin sizi ebay e rapor edecek ki almis oldugunuz urunle ilgili ebay e odemis oldugunuz masraflari geri alabilsin, ebay de size bir odenmemis urun uyarisi verecek, uyari sayisi 3 e cikarsa ebay hesabinizi iptal edecektir
kersafe is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

Gönderme Kuralları
Yeni konular açabilirsiniz --> izin yok
Yanıtlar gönderebilirsiniz --> izin yok
Eklentiler gönderebilirsiniz --> izin yok
Mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz --> izin yok

vB koduAçık
SimgelerAçık