Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı  Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum En Ucuz Alışveriş ve Açık Artırma Sitesi Ebay'den Türkiye'ye Gönderilen Ürünleri Bulun!
Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım)
Satıcı / Üye (ID) aramak için burayı tıklayın!

Geri Git   Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum > Ebay Türkiye - Açık Artırma ve Alışveriş > Ebay'de Satış (Sell on Ebay)
Kayıt SSS Üye Listesi Ajanda Arama Bugünün Mesajları Konuları Okundu İşaretle

Ebay'de Satış (Sell on Ebay) Ebay'de satış yapıp para kazanın, evden çalışın.Ebay & Satış ile ilgili konular fikirler burada paylaşılır.

Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara Görünüm Modları
Eski 02-18-2008, 11:24 PM   #1
spread
Taze Üye

Giriş: Feb 2008
Ünü: spread is on a distinguished road

sahte ürünler hakkında

arkadaslar ben abercrombie cargo pantolon satmak istiyorum acıklama olarak emitasyon ürün olarak yazıp satsam bi sorun olurmu yani başımız belaya girermi emitasyon ürün satarak
spread is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 03-15-2008, 02:24 PM   #2
sevo68
Taze Üye

Giriş: Aug 2007
Ünü: sevo68 is on a distinguished road

sahte

Bence sorun olmaz üzerine yazarsan dürüst satıcı olduğun düşünülür. Benim sorum ise bir ürünün barkod bile olsa sahte olma olasılığı yüksek bunu nasıl anlarız. Böyle bir program var mı? ürünün kodunu programa girip yazarak sahte mi? orjinal mi? olduğu anlaşılan ....
sevo68 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 03-15-2008, 07:05 PM   #3
sevo68
Taze Üye

Giriş: Aug 2007
Ünü: sevo68 is on a distinguished road

bebek bakım ürünleri

bebek bakım ürünleri almak istiyorum naturel organik içerikli olanlardan ama bu ürünlerin sahte çıkma olasılığı beni endişelendiriyor. Bu konuda bana yardımcı olabilecek bir arkadş var mı? Bana önerebileceğiniz sağlam satıcı dükkanı varmıdır? telşekkür ederim
sevo68 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 03-20-2008, 03:21 AM   #4
sinaner
Üye

Giriş: Apr 2007
Ünü: sinaner is on a distinguished road

ebay de kesinlikle taklit ürün yasak. istediğin kadar taklit yaz, kurtulamazsın. hatta daha kolay yakalanırsın. deneme bile.
sinaner is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 03-20-2008, 03:14 PM   #5
axalis
Üye

Giriş: Feb 2007
Ünü: axalis is on a distinguished road

++++++++++++++1
Alıntı:
sinaner tafarından gönderildi
ebay de kesinlikle taklit ürün yasak. istediğin kadar taklit yaz, kurtulamazsın. hatta daha kolay yakalanırsın. deneme bile.
axalis is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 04-07-2008, 06:29 AM   #6
EcHKiA
Taze Üye

Giriş: Jan 2007
Ünü: EcHKiA is on a distinguished road

eBay'de her şekilde imitasyon ürün satışı yasaktır. İmitasyon diye yazarak listeleme yaparsan , hesabın dakikalar içerisinde kapanır .
Ayrıca hiçbir ürünü barkod numarası var , seri numarası var diye orjinal diye nitelendiremeyiz.
Unutmayalım ki , barkod basmak , orjinallik kartı üretmek , imitasyon mal üretmekten cok daha kolaydır...
EcHKiA is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

Gönderme Kuralları
Yeni konular açabilirsiniz --> izin yok
Yanıtlar gönderebilirsiniz --> izin yok
Eklentiler gönderebilirsiniz --> izin yok
Mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz --> izin yok

vB koduAçık
SimgelerAçık