![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Ebay'de Satış (Sell on Ebay) Ebay'de satış yapıp para kazanın, evden çalışın.Ebay & Satış ile ilgili konular fikirler burada paylaşılır. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Banned
Giriş: Feb 2007
Ünü:
![]() |
Sevgililer Günü Yaklasiyor. Dikkat!!!
Evet arkadaslar. Sevgililer gününe az zaman kaldi. Tabi az kalmadi ama eBayda satis yapanlar icin az bir zaman kaldi
![]() Tabi bu günleri firsat bilen dolandiricilar yine is basindalar... Ürünlerin hediye olacagindan dolayi direkt olarak sevgili es dost yakin vs adreslere isteyenlerden confirmed address isteyin. Verified olmalarini isteyin. Kendinizi saglama almayi unutmayin. Parayi ben öderim sen ürünü suraya gönder olayina girmemenizi tavsiye ederim. Cok istiyorsaniz ben ürünü size göndereyim nasil olsa ulusal tasimacilik ücretleri uluslararaisna göre az maliyetli gerisini siz halledersiniz gibilerinden mesajlar gönderin. Eger cevap yazmiyosa yirttiniz demektir ![]() Hepinize sorunsuz, bol satisli günler dilerim. |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Jun 2007
Ünü:
![]() |
Dostum, uyarıların için teşekkürler.
![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Kallavi Üye
Giriş: May 2007
Ünü:
![]() |
iyide bi tek amerikalılar adreslerini confirme edebiliyor diger ulkeler icin oyle bi kural yok,oyle bi ozellikte yok..
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Banned
Giriş: Feb 2007
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Int. member please account verfied yazarsin unverfied member dont bought my item dersin olur biter ![]() |
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|