![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Ebay'de Satış (Sell on Ebay) Ebay'de satış yapıp para kazanın, evden çalışın.Ebay & Satış ile ilgili konular fikirler burada paylaşılır. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Administrator
Giriş: Jan 2006
Ünü:
![]() |
İşte size Satılacak süper bir ürün
Arkadaşlar iyibeydeki arama motoruna ytl yazın bakın neler çıkıyor inanamadım yaa bizim paramızı adamlar alıyor valla hemde kaç paraya yani gidip para satabiliyoruz vallaa
Bu konu haber olur Türkiyede söyliyeyim şimdiden
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 | |
|
Kallavi Üye
Giriş: Jun 2006
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Aslında bu olay, tarihi ve zor bulunan (yani değerli) paralar için yürütülmektedir. Fakat bu kişilerin yaptıkları, yeni basım Türk paralarının ilk versiyonlarını satmakta olmalarıdır. TR'de alıyorlar, Europe'da neden almasınlar felsefesi. Creative değil ama why not yani. ![]()
Revenge's never a straight line.. Bu mesaj en son " 07-31-2006 " tarihinde saat 06:50 PM itibariyle Ashton tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Süper Moderatör
Giriş: Mar 2006
Ünü:
![]() |
Avrupada amerika'da money change merkezleri yokmu yaw
![]()
|
|
|
#4 |
|
Taze Üye
|
inanılır gibi değil-tarabyadan bi adam 135 dolara 1 ytl satıyo..a serisi diye de aman aman şekilde yazmış dedim a01 serisi herlade bi baktım a46 falan ...komiksiniz ya ama helal olsun adama 135 dolara A serisi diye düşünecek laz ameriklaı, atlıycak...türk zekası da, 1 e 135X1.45 =194 ytl kadar kazancı olacak arkadaşın...yok bööle bi iddaa kuponu:
|
|
|
#5 | |
|
Süper Moderatör
Giriş: Mar 2006
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Zekidir milletimiz bu konularda ![]()
|
|
|
|
#6 |
|
Taze Üye
Giriş: Aug 2006
Ünü:
![]() |
selam arkadaşlar paralar konusunda bi hatırlatma yapıyım para satarken paranın a serisi veya g serisi olması öneml ideil önemli olan o seriden ne kadar basıldığıdır az sayıda basılan serideki paralar daha kıymetli olur. koleksiyoncularda bunları iyi takip eden kişilerdir merkez bankasının sitesinde ki para müzesi bölünde seriler ve paralar var.
İyi günler |
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Administrator
Giriş: Jan 2006
Ünü:
![]() |
Alıntı:
bu işlemin linkini gönderirmisin hangi satış bu bulamadım
|
|
|
|
#8 |
|
Taze Üye
Giriş: Aug 2006
Ünü:
![]() |
adam koymus ya satılırsa diye ama satılmamıs hala bekliyo zaten daha cok bekler bu işler o kadar da kolay degil amerikalıda parayı sokaktan toplamıyo kimse bir orjinalliği olmayan 1 liraya 135 dolar vermez!
|
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Kallavi Üye
Giriş: Sep 2006
Ünü:
![]() |
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Taze Üye
Giriş: Oct 2006
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Yok yok Gülşen Ya tutarsa ![]() not: Bende GG de bir ara, hava satmaya çalıştım ![]() |
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|