Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı  Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum En Ucuz Alışveriş ve Açık Artırma Sitesi Ebay'den Türkiye'ye Gönderilen Ürünleri Bulun!
Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım)
Satıcı / Üye (ID) aramak için burayı tıklayın!

Geri Git   Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum > Ebay Türkiye - Açık Artırma ve Alışveriş > Ebay'de Satış (Sell on Ebay)
Kayıt SSS Üye Listesi Ajanda Arama Bugünün Mesajları Konuları Okundu İşaretle

Ebay'de Satış (Sell on Ebay) Ebay'de satış yapıp para kazanın, evden çalışın.Ebay & Satış ile ilgili konular fikirler burada paylaşılır.

Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara Görünüm Modları
Eski 01-19-2008, 08:51 PM   #1
kagroup
Taze Üye

Giriş: Jan 2008
Ünü: kagroup is on a distinguished road

paypal 1000$ ustu alisverisi garantilermi?

merhaba arkadaslar. Ben paypal uzerinden yaklasik 30000$ lik mal alimi yapmak istiyorum fakat urunlerim gelmezse veya dedikleri urunun aksine sahte veya sayisi az gelirse paypal bunu bana geri odermi? bir bilgisi olan varsa lutfen acilen paylassin cok az bir zamanim kaldi bu durumla ilgili. yoksa money gram falan kullanmak zorunda kalacam ama o da cok riskli???
kagroup is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 01-19-2008, 09:00 PM   #2
emrahseral
Aşmış Üye

Giriş: Oct 2007
Ünü: emrahseral is on a distinguished road

mpney gramn geri mi veriyor mal bozuk>/eksik vs çıkarsa?!
Eski 01-19-2008, 11:04 PM   #3
swapanaswa
Banned

Giriş: Nov 2007
Ünü: swapanaswa is on a distinguished road

Paypal parayı yollamış oldunuz kisinin daha onceki paypal işlemlerinin miktarına bakarak sadece belirli bir miktarı garanti altına alır. sanırım üst limit de 2000 dolardı, ama yanılıyo olabilirim. moneygram, western union gibi sistemlerde zaten hiç bir garanti ya da hak talep etme durumunuz söz konusu değil. 30bin dolarlık bir alımsatım ciddi bir ticaret işi demektir bence, ciddi işler de paypal moneygram gibi sistemlerin üstünden yapılmaz, bu da benim kendimce ufak bir tavsiyem. Saygılarımla
swapanaswa is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 07-02-2008, 04:29 PM   #4
ijkl721
Taze Üye

Giriş: Jul 2008
Ünü: ijkl721 is on a distinguished road

Question age of conan gold

We provide the wow powerlevel all the servers and the first class service to our loyal and reliable customers. We have available stock of age of conan gold on most of the servers, so that we can do a really instant way of delivery. We understand what our buyers need so we offer an instant way of delivery 24 hours a day. If you have a hurry using of cheap age of conan gold, you may come to here . We can delivery your aoc gold on the order in a short while.buy aoc gold form http://www.wowgold1000.com
Eski Dün, 03:57 PM   #5
Depresionist
Üye

Giriş: Nov 2007
Ünü: Depresionist is on a distinguished road

Bills yahu su arkdaslari banlasan iyi olacak ingilizce olarak yazdiklari adresler forumu kalabalıklastiriyor.Örnek :üst satirda yazan şahıs
Depresionist is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

Gönderme Kuralları
Yeni konular açabilirsiniz --> izin yok
Yanıtlar gönderebilirsiniz --> izin yok
Eklentiler gönderebilirsiniz --> izin yok
Mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz --> izin yok

vB koduAçık
SimgelerAçık