Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı  Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum En Ucuz Alışveriş ve Açık Artırma Sitesi Ebay'den Türkiye'ye Gönderilen Ürünleri Bulun!
Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım)
Satıcı / Üye (ID) aramak için burayı tıklayın!

Geri Git   Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum > Ebay Türkiye - Açık Artırma ve Alışveriş > Ebay'de Satış (Sell on Ebay)
Kayıt SSS Üye Listesi Ajanda Arama Bugünün Mesajları Konuları Okundu İşaretle

Ebay'de Satış (Sell on Ebay) Ebay'de satış yapıp para kazanın, evden çalışın.Ebay & Satış ile ilgili konular fikirler burada paylaşılır.

Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara Görünüm Modları
Eski 01-19-2008, 07:49 PM   #1
monili
Kallavi Üye

Giriş: Aug 2006
Ünü: monili is on a distinguished road

Yahoo mailimi acamiyorum, nereye basvuracagim.

Arkadaslar cok alakasiz ama yahoo mailimi sabah actim,maillerime baktim,ogleden sonra mailime giremedim.Passwordun veya yahoo id yanlis diyor.Passwordu unutmadim ama unutmusum gibi yeni password istedim.Bir suru sey sordu dogum tarihi, ulke vs gibi ama yine bir sonuc alamadim.Bircok mail var okumam gerekli .Ben mailimi aktif duruma getirmek icin ne yapacagim veya nereye basvuracagim.Bir yardim lutfen.
monili is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 01-20-2008, 09:32 AM   #2
farsound
Kallavi Üye

Giriş: Jun 2007
Ünü: farsound is on a distinguished road

En son evinden mi girmiştin yoksa başka biyredenmi? Ben birkeresinde internet kafeden girdikten hemen sonra aynı problem olmuştu ama çözemediğim için yeni bir email adresi almıştım...
farsound is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 01-20-2008, 03:53 PM   #3
monili
Kallavi Üye

Alıntı:
farsound tafarından gönderildi
En son evinden mi girmiştin yoksa başka biyredenmi? Ben birkeresinde internet kafeden girdikten hemen sonra aynı problem olmuştu ama çözemediğim için yeni bir email adresi almıştım...
Evden girdim,1 saatin icinde tekrar girmem gerekti giremedim.Gelen bir suru mail var cevaplamam gereken.iyi bir hacker mi bulmak lazim yoksa baska bir yontemi varmi.Sifremi unuttum falan gibi tekrar tekrar denedim olmuyor.
monili is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 01-21-2008, 02:09 PM   #4
monili
Kallavi Üye

Alıntı:
monili tafarından gönderildi
Arkadaslar cok alakasiz ama yahoo mailimi sabah actim,maillerime baktim,ogleden sonra mailime giremedim.Passwordun veya yahoo id yanlis diyor.Passwordu unutmadim ama unutmusum gibi yeni password istedim.Bir suru sey sordu dogum tarihi, ulke vs gibi ama yine bir sonuc alamadim.Bircok mail var okumam gerekli .Ben mailimi aktif duruma getirmek icin ne yapacagim veya nereye basvuracagim.Bir yardim lutfen.

Arkadaslar yok mu bu konuda bilgisi olan.
Eski 01-22-2008, 05:42 PM   #5
monili
Kallavi Üye

Alıntı:
monili tafarından gönderildi
Arkadaslar yok mu bu konuda bilgisi olan.
Kimse cevap vermeyecek mi?
Eski 01-23-2008, 08:00 AM   #6
ScReAmmm
Üye

ScReAmmm kullanıcısının avatarı

Giriş: Feb 2007
Ünü: ScReAmmm is on a distinguished road

Geçmiş olsun "Forget your ID or password? " kaybolan şifre işlemini denediniz mi
denemediyseniz altaki linkte
Kaybolan Şifre tıkladıktan sonra açılan sayfada Yahoo ID kullanıcı adınızı girip yahoo sitesinde kredi kartı kullanmadıysanız ilk seçeneği işaretle kredi kartı kullandıysanız ikinci seçeneği işaretledikten sonra bir sonraki aşamada doğum tarih,posta kodu hangi ülkeden oldugunuz seçip güvenlik kodundan sonra alta For Get Password butonuna tıklayıp şifremizi öğreniyoruz.

Eğer sonuç alamazsanız Yahoo sitesine mail atın
ScReAmmm is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 01-23-2008, 09:32 AM   #7
monili
Kallavi Üye

Alıntı:
ScReAmmm tafarından gönderildi
Geçmiş olsun "Forget your ID or password? " kaybolan şifre işlemini denediniz mi
denemediyseniz altaki linkte
Kaybolan Şifre tıkladıktan sonra açılan sayfada Yahoo ID kullanıcı adınızı girip yahoo sitesinde kredi kartı kullanmadıysanız ilk seçeneği işaretle kredi kartı kullandıysanız ikinci seçeneği işaretledikten sonra bir sonraki aşamada doğum tarih,posta kodu hangi ülkeden oldugunuz seçip güvenlik kodundan sonra alta For Get Password butonuna tıklayıp şifremizi öğreniyoruz.
Eğer sonuç alamazsanız Yahoo sitesine mail atın
Cevabiniz icin tesekkur ederim kardes.Dediklerinizin hepsini yaptim.Yahoyada mail attim.bekliyorum bakalim .Sonuc cikmazsa benim icin cok kotu olacak.Bir suru mail gelmis olmasi lazim.
monili is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

Gönderme Kuralları
Yeni konular açabilirsiniz --> izin yok
Yanıtlar gönderebilirsiniz --> izin yok
Eklentiler gönderebilirsiniz --> izin yok
Mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz --> izin yok

vB koduAçık
SimgelerAçık