Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı  Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum En Ucuz Alışveriş ve Açık Artırma Sitesi Ebay'den Türkiye'ye Gönderilen Ürünleri Bulun!
Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım)
Satıcı / Üye (ID) aramak için burayı tıklayın!

Geri Git   Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum > Ebay Türkiye - Açık Artırma ve Alışveriş > Ebay'de Satış (Sell on Ebay)
Kayıt SSS Üye Listesi Ajanda Arama Bugünün Mesajları Konuları Okundu İşaretle

Ebay'de Satış (Sell on Ebay) Ebay'de satış yapıp para kazanın, evden çalışın.Ebay & Satış ile ilgili konular fikirler burada paylaşılır.

Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara Görünüm Modları
Eski 01-17-2008, 06:48 PM   #1
esertigra@hotmail.com
Taze Üye

Giriş: Jan 2008
Ünü: esertigra@hotmail.com is on a distinguished road

Thumbs up komısyon karşiliği ürün alabılecek varmi..

evet arkadaşlar komısyon karşiliği urun gedırecek arkadaşlar arıyorum..
durum soyle oncelıkle istanbulda olması lazım..
benım kafamdakı rakam %10 %15 komısyon verırım diyelımkı 1.000 dolarlık mal aldım 100-150 cash parasını alır.tıcaret nasıl olacak..
1-gümrük işlerı bana ait(ambarlıda akrabam var ondan yardım alacam)
2-kargo masrafları bana ait
3-ürün bozuk cıkarsa veya baska bısey de sorumluluk benım alan arkadas parasını alacak ggerısı benım mesulıyetımde normaldede boyle olması lazım..
kendımı sızın yerınıze koyuyorum sartları ona gore belırlıyom..
4-iş ciddi sürekli urun gelmesı lazım
5-yartımcı olacak arkadaşla yuz yuze gorusmem lazım urunlerı belırlıyecegız alacagız(benım evıme veya arkadasın evınde bu ıslerı hallederız)
6-ben yıllardır otelcılık yapıyom adresım evım bellı aslen konyalıyım..
7-son olarakda yartımcı olacak arkadasdan bana e-bay da nasıl urun satarım bununla ılgılı bılgı vermesı yartımcı olmasını ısdıyorum..
8-yalnızca bu işden anlıyanlar komısyon oranı guzel sızın adınıza rısk az benım adıma fazla anlıyacagınız para kazanmak ısdeyenler msn adresımı eklesınler gece onlıne durumdayım..
not-uzun suredır e-bay dayım satıs falan yapmıyorum sadece bakıyorum urunlere bu sıdeyı daha bugun gordum tam aradıgım seydı dogrusu hemen e-bay uyelıgımı yapdım.pay-pal uye oldum sadece aktıvasyon hanı kredı kartdan cekılen parada gelen sıfreyı beklıyom hatta bıraz once 0.99 dolara e kıtap bıle aldım
msn love_ly40@hotmail.com

Bu mesaj en son " 01-17-2008 " tarihinde saat 06:58 PM itibariyle esertigra@hotmail.com tarafından düzenlenmiştir....
esertigra@hotmail.com is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 01-18-2008, 04:00 PM   #2
maxxyz
Üye

Giriş: Oct 2007
Ünü: maxxyz is on a distinguished road

msneime ekledim açık olduğunda konuşuruz
maxxyz is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

Gönderme Kuralları
Yeni konular açabilirsiniz --> izin yok
Yanıtlar gönderebilirsiniz --> izin yok
Eklentiler gönderebilirsiniz --> izin yok
Mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz --> izin yok

vB koduAçık
SimgelerAçık