Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı  Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum En Ucuz Alışveriş ve Açık Artırma Sitesi Ebay'den Türkiye'ye Gönderilen Ürünleri Bulun!
Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım)
Satıcı / Üye (ID) aramak için burayı tıklayın!

Geri Git   Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum > Ebay Türkiye - Açık Artırma ve Alışveriş > Ebay'de Satış (Sell on Ebay)
Kayıt SSS Üye Listesi Ajanda Arama Bugünün Mesajları Konuları Okundu İşaretle

Ebay'de Satış (Sell on Ebay) Ebay'de satış yapıp para kazanın, evden çalışın.Ebay & Satış ile ilgili konular fikirler burada paylaşılır.

Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara Görünüm Modları
Eski 01-02-2008, 07:53 PM   #1
swapanaswa
Banned

Giriş: Nov 2007
Ünü: swapanaswa is on a distinguished road

Fikri olan var mı?

2 gün önce Ebayde sattığım ürünlerden biriyle ilgili olarak israilli bir kullanıcı ürünümün sahte olduğunu, gerçekte o markanın öyle bir ürününün olmadığını belirtti, ben ise 75 yıllık bir markanın tüm ürünlerini bilmesinin söz konusu olmadığını ve ürünümün orjinal olduğunu belirtmiştim. Bugun ürünüm listelemeden kaldırılmış. Ebayin attığı mesajda talebin direkt olarak markadan geldiğini söylüyor ve iletişim için markanın mail adresini veriyor. Hemen oraya da gerekli cevapları attım, ürünümün faturalı bir ürün olduğunu belirttim, fakat faturama da inanmıyorlar. Onu da kendimin hazırlamış olabileceğini ima ediyorlar. Durduk yere, bir de uyarı aldım ebayden. sanırım bana mesaj atan israilli sikayet etti, cünkü diger ürünlerim de aynı yerden aynı şekilde alınmış ürünler olmasına rağmen, onlarla ilgili bu tarz birşey olmadı. yani markanın görevlileri incelemiş olsa, diğerlerinin de başına aynısı gelirdi. durumumu nasıl ispat edebileceğime dair bir fikri olan var mı? yüzlerce insan (maalesef ülkemizden de çok fazla sayıda insan) bildiğimiz "pazar malı" diye adlandırılan cinsten saçma sapan ürünleri hiç utanmadan orjinal diye satarken, orjinal ve faturalı bir ürünümden dolayı bu duruma düşmek, ürünün satışta kalkmasından çok daha fazla koydu. Fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim. Saygılarımla.
swapanaswa is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 01-03-2008, 09:29 PM   #2
mert21
Banned

mert21 kullanıcısının avatarı

Giriş: Feb 2007
Ünü: mert21 is on a distinguished road

Alıntı:
swapanaswa tafarından gönderildi
2 gün önce Ebayde sattığım ürünlerden biriyle ilgili olarak israilli bir kullanıcı ürünümün sahte olduğunu, gerçekte o markanın öyle bir ürününün olmadığını belirtti, ben ise 75 yıllık bir markanın tüm ürünlerini bilmesinin söz konusu olmadığını ve ürünümün orjinal olduğunu belirtmiştim. Bugun ürünüm listelemeden kaldırılmış. Ebayin attığı mesajda talebin direkt olarak markadan geldiğini söylüyor ve iletişim için markanın mail adresini veriyor. Hemen oraya da gerekli cevapları attım, ürünümün faturalı bir ürün olduğunu belirttim, fakat faturama da inanmıyorlar. Onu da kendimin hazırlamış olabileceğini ima ediyorlar. Durduk yere, bir de uyarı aldım ebayden. sanırım bana mesaj atan israilli sikayet etti, cünkü diger ürünlerim de aynı yerden aynı şekilde alınmış ürünler olmasına rağmen, onlarla ilgili bu tarz birşey olmadı. yani markanın görevlileri incelemiş olsa, diğerlerinin de başına aynısı gelirdi. durumumu nasıl ispat edebileceğime dair bir fikri olan var mı? yüzlerce insan (maalesef ülkemizden de çok fazla sayıda insan) bildiğimiz "pazar malı" diye adlandırılan cinsten saçma sapan ürünleri hiç utanmadan orjinal diye satarken, orjinal ve faturalı bir ürünümden dolayı bu duruma düşmek, ürünün satışta kalkmasından çok daha fazla koydu. Fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim. Saygılarımla.

Ürün markasi neydi hocam? Bu tarz mailler ben bol miktarda aliyorum. Hemen hemen gün asiri birileri gelip beni ebaya sikayet ediyor. Ebayda alismis olsa gerek artik benden savunma bile talep etmiyor.
mert21 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 01-03-2008, 10:02 PM   #3
swapanaswa
Banned

Giriş: Nov 2007
Ünü: swapanaswa is on a distinguished road

Cross marka kalemler. Benden bir savunma talebi de olmadı, direk kaldırılmış. Senin başına hangi ürünlerde geldi?
swapanaswa is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

Gönderme Kuralları
Yeni konular açabilirsiniz --> izin yok
Yanıtlar gönderebilirsiniz --> izin yok
Eklentiler gönderebilirsiniz --> izin yok
Mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz --> izin yok

vB koduAçık
SimgelerAçık