![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Ebay'de Satış (Sell on Ebay) Ebay'de satış yapıp para kazanın, evden çalışın.Ebay & Satış ile ilgili konular fikirler burada paylaşılır. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Taze Üye
Giriş: Sep 2006
Ünü:
![]() |
Allah rızası için shipping detaylarını anlatırmısınız?
Değerli Arkadaşlar,
Uzun süredir ebay üzerinden alım yapıyorum.Artık iş satmaya geldi.Ürünler dahil herşey hazır.Fakat ne yaptıysam satış sayfası hazırlarken shipping olayını çözemedim.Başka bir çok satıcının sayfalarında sadece Worlwide görünüyor.Bende aynen bunlar gibi sadece Worldwide görünsün istiyorum ama nafile bir türlü beceremedim.Bu işleri iyi bilen bir arkadaş acaba bunun nasıl yapıldığını detaylı ve resimli olarak satır satır sıra sıra anlatabilir mi ?.Şimdiden teşekkür ederim. Saygılarımla Ogün KUNT |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 | |
|
Kallavi Üye
Giriş: Jun 2007
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Dostrum, neden forumda cevabı olan, hemde daha yeni cevaplanmış bir soruyu okumadan tekrar soruyosun? Ebay'de Satış bölümünün ilk sayafsındaki konu başlıklarına bi göz gezdir, cevabı Mert vermiş orada... |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Taze Üye
Giriş: Sep 2006
Ünü:
![]() |
Sayın Farsound,
Aşağıda Mert Beyin açıklamasını belirtiyorum. MERT 21 Shipping ayarlanmasi: Satis sayfasinin shipping bölümünün üst basliginda ek secenekler linki mevcuttur. Bu linke tikladiginizda (Give buyers shipping detailsAdd or remove options | Get help) yazan yer. Add or remove e tikliyoruz. Karsimiza 3 secenek beliriyor. Biz 3. secenegi seciyoruz. Yani 3 Domestic + 3 Internationals. Daha sonra domestic mecbur dolduruluyor. Burayi doldurduktan sorna international bölümünden de bir adet doldurup altta cikan seceneklerden ürünü göndermek istediginiz kitalari secebilir yada tüm dünyaya gönderilir diyebilirsiniz. Sorununuzu umarim cözer. Bol satisli günler gecirmeniz dilegiyle... Bende en az sizin kadar forumu takip ediyorum.Benim sorduğum cevabı henüz şu ana kadar forumda belirtilmedi.İncelerseniz sizde göreceksiniz.Benim sorum başka satıcıların sadece Worldwide olarak görünmesi fakat benim bunu uygulayamamamdı.Ben birden fazla seçenek görünmesini değil sadece Worldwide olarak nasıl göstereceğimi öğrenmek istiyorum.MERT 21 Bey ise genel olarak shippingi anlatmış.Yazdıklarımız dikkatli okursanız sevinirim. Saygılar Ogün KUNT |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Banned
Giriş: Feb 2007
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Merhaba, Olayi aciklarken orda yazmayi unutmusum. Sorun tamamen neyden kaynaklandigini aslinda biliyorum. Simdi ben ebay.com (USA) üzerinden kayitli oldugum icin diger international saticilarin sorularina pek cevapta vermek istemem. Simdi bizlerde ebay.com üzerinden kayit oldugumuz icin USA'li saticilarin satis sayfalarindan ürünlerimizi listeleyebiliriz, ve burada Domestic (Ülke ici gönderim) shipping bölümünü mecbur doldurmamiz gereklidir. Ebay.co.uk international satici oldugu icin (ebay.com - USA disi) domestic shipping kismi onda United Kingdom olarak gözükür. Ayni sekilde bu degisik ebay uzantilarinada vardir. Domestic shipping kisminida doldurmadiginiz zaman ürününüzü listeleyemezsiniz. Satacaginiz ürüne domestic icin girdiginiz fiyat international shipping icin gireceginiz fiyatla ayni olmasi sonucunda herhangi bir sorun yasamazsiniz. Sadece ürün listelenmeden önce kücük bir uyari cikacak. Bu uyarida ilgili ürünün kategorilerindeki shipping ücretleri sizin girdiginiz shipping ücretinden yüksektir (dogal olarak biz yüksek fiyat yazmaliyiz) bu yüzden de ebay listelemenizi kaldirabilir uyarisidir. Merak edilecek birseyde yok. gerekli inceleme yapildiginda zaten sizin normal shippin belirttiginiz anlasilacaktir. Tabi art niyetli bir fiyat yazmamissaniz. 100 Gramlik bir ürünüde gidip siz 45$ yazarsaniz bu durumda ebay shippingten komisyon kesmedigi icin sizi banlayabilir. Biraz uzun oldu ama ebay.com üzerinden kayit yapmissaniz domestic shipping i atlayarak shippin giremezsiniz..!!! Ayni sekilde hangi ülke üzerinden kayit yapmis olursaniz olun domestic ve international secenekleri degismez. Unutmadan kücük bir ekleme. Simdi ben co.uk dedim diye herkes gidip ordan kayit olmasin. cunku co.uk satici ilanlari ebay.com'da her zaman tüm satislarin altinda cikar. Listelenen ürünleri dilediginiz gibi siralayin ister artan fiyat ister azalan ama her zaman co.uk saticilar en altta cikar ![]() ebay üzerindeki yogunlugunda usa' da oldugu göz önüne alinarak .com uzantinin en degerli uzanti oldugunu anlamak güc degil...!!! Bu mesaj en son " 12-18-2007 " tarihinde saat 11:20 PM itibariyle mert21 tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|