Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı  Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum En Ucuz Alışveriş ve Açık Artırma Sitesi Ebay'den Türkiye'ye Gönderilen Ürünleri Bulun!
Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım)
Satıcı / Üye (ID) aramak için burayı tıklayın!

Geri Git   Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum > Ebay Türkiye - Açık Artırma ve Alışveriş > Ebay'de Satış (Sell on Ebay)
Kayıt SSS Üye Listesi Ajanda Arama Bugünün Mesajları Konuları Okundu İşaretle

Ebay'de Satış (Sell on Ebay) Ebay'de satış yapıp para kazanın, evden çalışın.Ebay & Satış ile ilgili konular fikirler burada paylaşılır.

Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara Görünüm Modları
Eski 12-15-2007, 11:09 PM   #1
erginbal
Taze Üye

Giriş: Dec 2007
Ünü: erginbal is on a distinguished road

Hediyelik Özel İşlemeli Eşya Satışı

Arkadaşlar ebay üzerinden annemin yaptığı özel işlemeli ahşap ürünleri satmak istiyorum. Sizce bunun gideri nedir yani gider mi alıcısı çok mudur ve nasıl bir yol izlemeliyim fikirlerinizi bekliyorum...

Teşekkürler
erginbal is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 12-16-2007, 12:05 AM   #2
farsound
Kallavi Üye

Giriş: Jun 2007
Ünü: farsound is on a distinguished road

Alıntı:
erginbal tafarından gönderildi
Arkadaşlar ebay üzerinden annemin yaptığı özel işlemeli ahşap ürünleri satmak istiyorum. Sizce bunun gideri nedir yani gider mi alıcısı çok mudur ve nasıl bir yol izlemeliyim fikirlerinizi bekliyorum...

Teşekkürler

El işileri iyi gidiyor diye duymuştum... Bence search kısmından değişik şekillerde aramalar yaparak benzer ürünlerin ne durumda olduğunu, kaça satıldığını vs. bi araştırın. Eğer benzer ürün yoksa yada azsa sizin için avantajdır diye düşünüyorum...
farsound is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 12-19-2007, 01:30 AM   #3
erginbal
Taze Üye

Giriş: Dec 2007
Ünü: erginbal is on a distinguished road

cevap için çok teşekkür ederim
erginbal is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

Gönderme Kuralları
Yeni konular açabilirsiniz --> izin yok
Yanıtlar gönderebilirsiniz --> izin yok
Eklentiler gönderebilirsiniz --> izin yok
Mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz --> izin yok

vB koduAçık
SimgelerAçık