![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Ebay'de Satış (Sell on Ebay) Ebay'de satış yapıp para kazanın, evden çalışın.Ebay & Satış ile ilgili konular fikirler burada paylaşılır. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Aug 2006
Ünü:
![]() |
Yahoo mailimi acamiyorum, nereye basvuracagim.
Arkadaslar cok alakasiz ama yahoo mailimi sabah actim,maillerime baktim,ogleden sonra mailime giremedim.Passwordun veya yahoo id yanlis diyor.Passwordu unutmadim ama unutmusum gibi yeni password istedim.Bir suru sey sordu dogum tarihi, ulke vs gibi ama yine bir sonuc alamadim.Bircok mail var okumam gerekli .Ben mailimi aktif duruma getirmek icin ne yapacagim veya nereye basvuracagim.Bir yardim lutfen.
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Jun 2007
Ünü:
![]() |
En son evinden mi girmiştin yoksa başka biyredenmi? Ben birkeresinde internet kafeden girdikten hemen sonra aynı problem olmuştu ama çözemediğim için yeni bir email adresi almıştım...
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Kallavi Üye
Ünü:
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Kallavi Üye
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Arkadaslar yok mu bu konuda bilgisi olan. |
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Kallavi Üye
Ünü:
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Üye
Giriş: Feb 2007
Ünü:
![]() |
Geçmiş olsun "Forget your ID or password? " kaybolan şifre işlemini denediniz mi
denemediyseniz altaki linkte Kaybolan Şifre tıkladıktan sonra açılan sayfada Yahoo ID kullanıcı adınızı girip yahoo sitesinde kredi kartı kullanmadıysanız ilk seçeneği işaretle kredi kartı kullandıysanız ikinci seçeneği işaretledikten sonra bir sonraki aşamada doğum tarih,posta kodu hangi ülkeden oldugunuz seçip güvenlik kodundan sonra alta For Get Password butonuna tıklayıp şifremizi öğreniyoruz. Eğer sonuç alamazsanız Yahoo sitesine mail atın |
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Kallavi Üye
Ünü:
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|