![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Ebay'de Satış (Sell on Ebay) Ebay'de satış yapıp para kazanın, evden çalışın.Ebay & Satış ile ilgili konular fikirler burada paylaşılır. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Taze Üye
Giriş: Dec 2007
Ünü:
![]() |
satışa başlıyorum
Herkese merhaba
17 positive feedback li bir hesabım var fakat bu hesaptan daha once hiç satış yapmadım ebay den satış ile ilgili forumda kullanıcıların yazdığı herseyi satırı satırına okudum SORUM : satış yapmak istiyorum ablam avustralyada bankada çalışıyor ve kendisinden paypal un odeme yapabilmesi icin banka hesap ayrıntılarını aldım acaba paypal onun hesabına odeme yaparmı? forumda daha once yaptıgım arastırmalarda paypal ın usa dışındaki ulkelere cek gonderdiği ile ilgili şeyler duydum. bu konuda birisi beni aydınlatırsa cok sevinirim. Bunların dışında paypal hesabımda Account Type: Premier Status: Turkish - Verified (0) yazıyor bu hesabı normalde aldığım urunleri paypal a kayıtlı HSBC kredi kartımla oderken kullanıyordum bu hesapla satış yapabilirmiyim? ve ablamın banka hesap bilgilerini buraya girerek paypal un ablamın hesabına ödeme yapmasını sağlıyabilirmiyim ? Cevaplarınızı bekliyorum |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
sayin iyibey cevabı sizden duyarsam çok memnun olurum
bu kadar guzel bir forum açtığınız için de çok teşekkür ederim. Tabiki de diger arkadaslar da konuyu yanıtlayabilirlercevaplarınızı bekliyorum |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Jun 2007
Ünü:
![]() |
Merhaba. Paypal Avustralya ve diğer gelişmiş ülkelere ödeme kabul ediyor bildiğim kadarıyla. Verified hesabınızla satış yapar ve bu hesabdan withdraw edebilirsiniz...
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
cevap için teşekkür ederim
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|