Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı  Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum En Ucuz Alışveriş ve Açık Artırma Sitesi Ebay'den Türkiye'ye Gönderilen Ürünleri Bulun!
Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım)
Satıcı / Üye (ID) aramak için burayı tıklayın!

Geri Git   Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum > Ebay Türkiye - Açık Artırma ve Alışveriş > Ebay'de Satış (Sell on Ebay)
Kayıt SSS Üye Listesi Ajanda Arama Bugünün Mesajları Konuları Okundu İşaretle

Ebay'de Satış (Sell on Ebay) Ebay'de satış yapıp para kazanın, evden çalışın.Ebay & Satış ile ilgili konular fikirler burada paylaşılır.

Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara Görünüm Modları
Eski 12-09-2007, 06:59 PM   #1
petrofelix
Taze Üye

Giriş: Dec 2007
Ünü: petrofelix is on a distinguished road

satışa başlıyorum

Herkese merhaba

17 positive feedback li bir hesabım var fakat bu hesaptan daha once hiç satış yapmadım ebay den satış ile ilgili forumda kullanıcıların yazdığı herseyi satırı satırına okudum

SORUM :

satış yapmak istiyorum

ablam avustralyada bankada çalışıyor ve kendisinden paypal un odeme yapabilmesi icin banka hesap ayrıntılarını aldım acaba paypal onun
hesabına odeme yaparmı? forumda daha once yaptıgım
arastırmalarda paypal ın usa dışındaki ulkelere cek
gonderdiği ile ilgili şeyler duydum. bu konuda birisi beni aydınlatırsa cok sevinirim.

Bunların dışında paypal hesabımda

Account Type: Premier
Status: Turkish - Verified (0) yazıyor bu hesabı normalde aldığım urunleri paypal a kayıtlı HSBC kredi kartımla oderken kullanıyordum bu hesapla satış yapabilirmiyim? ve ablamın banka hesap bilgilerini buraya girerek paypal un ablamın hesabına ödeme yapmasını sağlıyabilirmiyim ?

Cevaplarınızı bekliyorum
petrofelix is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 12-10-2007, 12:19 AM   #2
petrofelix
Taze Üye

sayin iyibey cevabı sizden duyarsam çok memnun olurum bu kadar guzel bir forum açtığınız için de çok teşekkür ederim. Tabiki de diger arkadaslar da konuyu yanıtlayabilirler

cevaplarınızı bekliyorum
petrofelix is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 12-10-2007, 09:31 AM   #3
farsound
Kallavi Üye

Giriş: Jun 2007
Ünü: farsound is on a distinguished road

Merhaba. Paypal Avustralya ve diğer gelişmiş ülkelere ödeme kabul ediyor bildiğim kadarıyla. Verified hesabınızla satış yapar ve bu hesabdan withdraw edebilirsiniz...
farsound is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 12-10-2007, 11:43 AM   #4
petrofelix
Taze Üye

cevap için teşekkür ederim
petrofelix is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

Gönderme Kuralları
Yeni konular açabilirsiniz --> izin yok
Yanıtlar gönderebilirsiniz --> izin yok
Eklentiler gönderebilirsiniz --> izin yok
Mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz --> izin yok

vB koduAçık
SimgelerAçık