![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Ebay'de Satış (Sell on Ebay) Ebay'de satış yapıp para kazanın, evden çalışın.Ebay & Satış ile ilgili konular fikirler burada paylaşılır. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Aug 2006
Ünü:
![]() |
SEND INVOİCE denince ne oluyor.
Bir urun satildigi zaman send invoice diye bir yazi gordum.Bunun mutlaka cevaplanmasi mi lazim.Cevaplanmazsa alici parayi yatirmaz mi.Bu send invoice de neler cevaplanir.Bilenlere sormadan bir sey yapmak istemedim,yanlislik yapmaktan korkuyorum.
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Jan 2007
Ünü:
![]() |
yaw arkadaşım sorduğun soru satışın ana maddesi
teklifi kazanan kişiye ürün fiyatı artı kargo ücretinin toplamını yollayacaksın demek dir bu bunu yollamazsan satışı tamamlayamazsın |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Kallavi Üye
Giriş: Jun 2007
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Aslında invoice göndermedende satış tamamlanıyor, sanırım. Ben genelde göndermiyorum mesela ve herhangi bir sorun yaşamıyorum. |
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Banned
Giriş: Feb 2007
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Send invoice: Urününüzü kazanan sansli ebay kullanicisina tarafinizdan ürün ve kargolamalar yani-sira ek masraflarin yazilabilecegi bir fatura göndermenize yarayan bir secenektir ve aliciya ödemesi icin teslim edilir. Eger satis sayfasinda ek masraflari ve kargolama seceneklerini ayri ayri yazmissaniz invoice (fatura) göndermenize gerek yoktur. Alici ebay taraindan kendisine acik arttirma sonucu otomatik gönderilen invoiceyi ödeyebilecegi gibi sizin daha sonradan göndereceginiz invoice ile de ödeme yapabilir. Sanirim bu ilk satisiniz ve hayirli olmasini dilerim. |
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|