![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Ebay'de Satış (Sell on Ebay) Ebay'de satış yapıp para kazanın, evden çalışın.Ebay & Satış ile ilgili konular fikirler burada paylaşılır. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Taze Üye
Giriş: Oct 2007
Ünü:
![]() |
Listelediğim sayfadaki yazılar yamuk gözüküyor Lütfen yardımcı olun !
Listelediğim sayfada en ustte bulunan item specifics ve item conditionların oldugu bolumler duzensiz gorunuyor ne yaptıysam bunları duzeltemedim ayrıca Ships to: worldwide yazmak istedim ama yapamadım hep US cıktı lutfen bilgisi olan arkadaslardan yardım istiyorum.Deneme olsun diye bi listeleme yaptım ancak sanırım ebay beni asıyor bisey satmak icin sanırım sirket falan olmak gerekli.
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 | |
|
Banned
Giriş: Feb 2007
Ünü:
![]() |
Alıntı:
bu ebayin degil kullandiginiz browserin sorunu. Eger internet explorer kullaniyorsaniz ===> Görünüm ==> Dil kodlamasi bölümünden uni-code yada windows türkceyi secin. Sorun düzelmezse ekran resmini cekerseniz sorunu tamamen anlayabiliriz. |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
Ben sayfanın linkini veriyorum.Sayfanın en ustunde bulunan item specifics bolumu duzgun gorunmuyor.Sizin de gorebileceginiz gibi Condition ve New : Without Tags yazıları arasında asırı bir bosluk var ve bu nedenle duzensiz bir gorunum sergiliyor.Ayyrıca ships to : worldwide yazmasını istiyorum ancak bunu da bir turlu basaramadım.
Bu mesaj en son " 02-18-2008 " tarihinde saat 02:08 PM itibariyle guerilla tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
Arkadaslar bu lütfen bu konuda bilgisi olanlardan yardım bekliyorum tecrubelerinizi bizimle paylasın...
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|