![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Ebay'de Satış (Sell on Ebay) Ebay'de satış yapıp para kazanın, evden çalışın.Ebay & Satış ile ilgili konular fikirler burada paylaşılır. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#11 |
|
Aşmış Üye
Giriş: Oct 2007
Ünü:
![]() |
ya belki ben de yapmaya kalksam benimki de olmayacak...zaten o yüzden diyorum ya fiziken yapmış birilerinin birşeyler demesi lazım...ben daha hesabı açtım, verify edip ebaye bağladım o kadar...işlem yapmadım henüz....
çıkar birileri herhalde.... |
|
|
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#12 |
|
Üye
Giriş: Nov 2007
Ünü:
![]() |
abicim hala bu problemi çözemedim ya,
paypal le konuştum e-bay le konuştum hala çözemediler hey allahm.. |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Üye
Giriş: Oct 2007
Ünü:
![]() |
My Account altından Preferences seçeneğine gir ordan Selling Preferences seçeneğini show yapınca buradaki bütün seçeneklerin "yes" olması lazım.. Yardımcı olaması için birde screen shot ekliyorum, Umarım bu şekilde problemin çözülür..
http://img156.imageshack.us/my.php?i...erenceswl6.png |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Üye
Ünü:
![]() |
çok teşekkürler
bir tek "Display "PayPal preffered" on my listing" NO ydu onu YES yaptım ancak deişen bişey yok. paypal e ikinci kez mesaj attım cevap yok. uyuz ettiler. |
|
|
|
|
|
#15 | |
|
Banned
Giriş: Feb 2007
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Eger satmak istedigin digital delivery bir ürünse immediatly paymentlerde bu sorun browserdan kaynaklaniyor. Satis sayfasinda ödeme alacaginiz paypal adresiniz otomatik yazilidir. Siz bunu silip tekrar yazmayi denediginizde ise ayni sorun tekrar etmiyor. Yok eger baska birsey satacagim dersen yazabilirsen belki karsilastigim bir sorundur. Yardimci olmak isterim. |
|
|
|
|
|
|
#16 | |
|
Üye
Ünü:
![]() |
Alıntı:
ya bilgisyar oyunu satacağım şey. 3 tane bilgisayar oyunu, çok eski star wars oyunları bunlar. |
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
Banned
Ünü:
![]() |
dostum sorun halen devam ediyor mu? bende de vardı ve çözdüm. gerekirse yeni bir konuda da detaylı olarak anlatabilirim.
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|