Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı  Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum En Ucuz Alışveriş ve Açık Artırma Sitesi Ebay'den Türkiye'ye Gönderilen Ürünleri Bulun!
Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım)
Satıcı / Üye (ID) aramak için burayı tıklayın!

Geri Git   Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum > Ebay Türkiye - Açık Artırma ve Alışveriş > Ebay'de Satış (Sell on Ebay)
Kayıt SSS Üye Listesi Ajanda Arama Bugünün Mesajları Konuları Okundu İşaretle

Ebay'de Satış (Sell on Ebay) Ebay'de satış yapıp para kazanın, evden çalışın.Ebay & Satış ile ilgili konular fikirler burada paylaşılır.

Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara Görünüm Modları
Eski 11-13-2007, 02:10 PM   #1
solaris777
Üye

Giriş: Nov 2007
Ünü: solaris777 is on a distinguished road

PAyPAl de verified etmeme rağmen Satış kabul etmiyor

Thank you for participating in global trade on eBay. In order to begin selling your items on eBay sites not associated with your home country, you will need to take a few steps:

1) You will need to have a PayPal account that has been "Verified". Click on your country of eBay registration below to understand how to complete that process.

2) Once you have a PayPal account that is "Verified", please link your verified PayPal account to your eBay account.

If you already have a “Verified” PayPal account, and are still receiving this message, you need to link it to your eBay account. Once you have a verified PayPal account that is linked to your eBay account, you will be able to sell an item on any of eBay's sites worldwide.

Kartım zaten verified.
dediği gibi adresimi PAyPAl e link yaptım sildim bir daha yaptım yinede aynı hata mesajını veriyor.ne olabilir ki bunun sebebi ?
solaris777 is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 11-13-2007, 02:19 PM   #2
emrahseral
Aşmış Üye

Giriş: Oct 2007
Ünü: emrahseral is on a distinguished road

yanlış anlamadıysam sizin sorununuz verified olup olmama değil...kartınızı PayPal'de verify edin, sonra da verify ettirdiğiniz o hesabı eBay ile ilişkilendirin diyor.

PayPal hesabınız verified ise VE HALA bu mesajı alıyorsanız verified PayPal hesabınızı eBay ile ilişkilendiriniz diyor yine.
emrahseral is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 11-13-2007, 02:23 PM   #3
solaris777
Üye

evet aynen öyle. PAyPAl account um şu anda verified. Bu kesin. ve ben bunu ebay account um la link ledim zaten aynen dedğiği gibi. ama ebay de 2 adress im gözüküyor şu anda. Biri Registiration adress diye geçiyor - bunu silemiyorsunuz zaten dieri de purchase adress oalrak geçiyor işte bu ikinci purchase adress i paypal ile linkledim. hatta sildim baştan ikinci kere yaptım. Birinci registration adress dedğini zaten yapamıyoruz. ikinciyi yaptım ama hala aynı hata mesajını veriyor.

siz satış yapıyosanız sizde nası düzenlenmiş durumda bi bakabilir misiniz adress ler My Ebay kısmında?
solaris777 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 11-13-2007, 02:31 PM   #4
emrahseral
Aşmış Üye

bende seller olduğum için "purchase address" değil "shipping address" gözüküyor doğru olarak...ayrıca iki adresim de aynı..yalnız ikisinin yanında da change hyperlinki var..oradan da olmuyor diyorsunuz yani?
Eski 11-13-2007, 02:34 PM   #5
emrahseral
Aşmış Üye

o "change" hyperlinklerine girdikten sonra hani "paypalle linkli bu hesaptır" diyor adfrslerin yanında...sizin kredi kartınızın olduğu adres, paypale tanımlanmış kart mı? benim hesapta öyler....yani paypalin verify ettiği hesap benim kredi kartımda geçen adres...sizinki de öyle mi yani onu merak ettim
Eski 11-13-2007, 02:43 PM   #6
solaris777
Üye

şöyle
adresses kısmında iki tane adres var alt alta
üstteki için "your main contact adress" yazıyor
alttaki için "your main shipping adress for purchases" yazıyor ikisininde yanında "change" var. üsttekini change yapınca bilgileri deiştirebiliyoruz ama hiç bir yerinde PayPAl le ilgili bişey yok yani üsttekini paypal le bağlayamıyorum. alttakini "change" yapınca

"Primary shipping address:
Your main shipping address for purchases
This address is linked from your PayPal account"

yazan adrews çıkıyor bunu deiştirebilir burda yane adres ekleme bunu deiştirme gibi seçenekler var. burda yeni bi adres yaratığ onu paypal e bağlama falan yapabilirim yada silip yen,den aynısını girip paypal e linkl eyebilirim ama az önceki "main contact adress" dediği burda yok onu silemiyoruz yada paypal le bağlayamıyoruz. o yüzden yine adresses ana sayfasına gidince iki adress gözüküyor.

Bu arada bende de iki adres te aynı yani aynı yerin adresi ama tam oalrak aynı şeki,lde yazılmamış sadece. acaba o yüzdenmi sorun var?
Eski 11-13-2007, 03:00 PM   #7
emrahseral
Aşmış Üye

tıkandım...bu noktadan sonra ne söylersem yalan olacak onun için başkası derdinize deva olmazsa eBay'e durumunuzu anlatan bir yazı yazarsınız, tercüme edilir ve gönderilir ama...
Eski 11-13-2007, 04:22 PM   #8
solaris777
Üye

sende de iki adres var deilmi "adresses" sayfasında ?
Eski 11-13-2007, 04:25 PM   #9
emrahseral
Aşmış Üye

evet.....biri registration diğeri shipping
Eski 11-13-2007, 04:39 PM   #10
solaris777
Üye

allah allah ya niye olmuyor anlamadım. verified işlemini daha bugün yaptım yani bugün verified oldu acaba bi iki gün mü geçmesi lazım...ama paypal account umda direk (verified) yazıyo yani..
solaris777 is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

Gönderme Kuralları
Yeni konular açabilirsiniz --> izin yok
Yanıtlar gönderebilirsiniz --> izin yok
Eklentiler gönderebilirsiniz --> izin yok
Mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz --> izin yok

vB koduAçık
SimgelerAçık