Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı  Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum En Ucuz Alışveriş ve Açık Artırma Sitesi Ebay'den Türkiye'ye Gönderilen Ürünleri Bulun!
Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım)
Satıcı / Üye (ID) aramak için burayı tıklayın!

Geri Git   Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum > Ebay Türkiye - Açık Artırma ve Alışveriş > Ebay'de Satış (Sell on Ebay)
Kayıt SSS Üye Listesi Ajanda Arama Bugünün Mesajları Konuları Okundu İşaretle

Ebay'de Satış (Sell on Ebay) Ebay'de satış yapıp para kazanın, evden çalışın.Ebay & Satış ile ilgili konular fikirler burada paylaşılır.

Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara Görünüm Modları
Eski 11-07-2007, 04:24 AM   #1
guerilla
Taze Üye

Giriş: Oct 2007
Ünü: guerilla is on a distinguished road

Listelediğim sayfadaki yazılar yamuk gözüküyor Lütfen yardımcı olun !

Listelediğim sayfada en ustte bulunan item specifics ve item conditionların oldugu bolumler duzensiz gorunuyor ne yaptıysam bunları duzeltemedim ayrıca Ships to: worldwide yazmak istedim ama yapamadım hep US cıktı lutfen bilgisi olan arkadaslardan yardım istiyorum.Deneme olsun diye bi listeleme yaptım ancak sanırım ebay beni asıyor bisey satmak icin sanırım sirket falan olmak gerekli.
guerilla is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 11-07-2007, 04:16 PM   #2
mert21
Banned

mert21 kullanıcısının avatarı

Giriş: Feb 2007
Ünü: mert21 is on a distinguished road

Alıntı:
guerilla tafarından gönderildi
Listelediğim sayfada en ustte bulunan item specifics ve item conditionların oldugu bolumler duzensiz gorunuyor ne yaptıysam bunları duzeltemedim ayrıca Ships to: worldwide yazmak istedim ama yapamadım hep US cıktı lutfen bilgisi olan arkadaslardan yardım istiyorum.Deneme olsun diye bi listeleme yaptım ancak sanırım ebay beni asıyor bisey satmak icin sanırım sirket falan olmak gerekli.

bu ebayin degil kullandiginiz browserin sorunu. Eger internet explorer kullaniyorsaniz ===> Görünüm ==> Dil kodlamasi bölümünden uni-code yada windows türkceyi secin. Sorun düzelmezse ekran resmini cekerseniz sorunu tamamen anlayabiliriz.
mert21 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 11-07-2007, 05:35 PM   #3
guerilla
Taze Üye

Ben sayfanın linkini veriyorum.Sayfanın en ustunde bulunan item specifics bolumu duzgun gorunmuyor.Sizin de gorebileceginiz gibi Condition ve New : Without Tags yazıları arasında asırı bir bosluk var ve bu nedenle duzensiz bir gorunum sergiliyor.Ayyrıca ships to : worldwide yazmasını istiyorum ancak bunu da bir turlu basaramadım.

Bu mesaj en son " 02-18-2008 " tarihinde saat 03:08 PM itibariyle guerilla tarafından düzenlenmiştir....
guerilla is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 11-10-2007, 01:49 AM   #4
guerilla
Taze Üye

Arkadaslar bu lütfen bu konuda bilgisi olanlardan yardım bekliyorum tecrubelerinizi bizimle paylasın...
guerilla is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

Gönderme Kuralları
Yeni konular açabilirsiniz --> izin yok
Yanıtlar gönderebilirsiniz --> izin yok
Eklentiler gönderebilirsiniz --> izin yok
Mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz --> izin yok

vB koduAçık
SimgelerAçık