![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Ebay'de Satış (Sell on Ebay) Ebay'de satış yapıp para kazanın, evden çalışın.Ebay & Satış ile ilgili konular fikirler burada paylaşılır. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Aug 2006
Ünü:
![]() |
yardım edin lutfen..
merhaba
paypalde 3 hesabım vardi hepsinide blokladılar.blokladıkları ici 2 tanesini kaptmak istiyorum kaptmayda izin vermiyorlar ne yapabilirim. sunu yazmıslar Your account access has been limited for the following reason(s): Nov. 5, 2007: Our system detected that multiple PayPal accounts contain registration information similar to yours. Our User Agreement allows PayPal users to have one Personal account and one Premier or Business account. To return your account to regular standing, we will need to confirm some of the information on your account. |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 | |
|
Kallavi Üye
Giriş: Jun 2007
Ünü:
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Aug 2006
Ünü:
![]() |
merhaba
ne demek istediklerini anladımda ben esas blok dan nasil kurtulabilirim. 3 tane hesabim vardi hepside bloklu .su an iclerinden en azından param olan bir tanesi onu nasil actirabilirim. ne yapmaliyim lütfen yardim edin. |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Kallavi Üye
Giriş: Jun 2007
Ünü:
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Taze Üye
Giriş: Dec 2007
Ünü:
![]() |
Alıntı:
pekii blok olmuş ebay kaydının nasıl aktifleştirleceğini bili omusunuz çünkü ben bi cahillik edip iişaretlediğim ürünü almaktan vazgeçtim ve parasını ödemedim dolayısıyla satıcıda beni şikayet etti çok pişmaanım bu ebaydan ilk alışverişim diil daha alıcaığm çok şey var bilgilendirirseniz çook sevinirim bu olay olalı 3 ay falan oldu ![]() |
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|