Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı  Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum En Ucuz Alışveriş ve Açık Artırma Sitesi Ebay'den Türkiye'ye Gönderilen Ürünleri Bulun!
Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım)
Satıcı / Üye (ID) aramak için burayı tıklayın!

Geri Git   Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum > Ebay Türkiye - Açık Artırma ve Alışveriş > Ebay'de Satış (Sell on Ebay)
Kayıt SSS Üye Listesi Ajanda Arama Bugünün Mesajları Konuları Okundu İşaretle

Ebay'de Satış (Sell on Ebay) Ebay'de satış yapıp para kazanın, evden çalışın.Ebay & Satış ile ilgili konular fikirler burada paylaşılır.

Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara Görünüm Modları
Eski 11-03-2007, 01:08 AM   #1
solaris777
Üye

Giriş: Nov 2007
Ünü: solaris777 is on a distinguished road

Question E-Bay den satış yapmak..

arkadaşlar öncelikle selamlar

Ben e-Bay den satış yapmak istiyorum. PayPal hesabım var ve bir çok alış yaptım - bu PAyPAl hesabımda 1 adet kredi kartım var şimdi bunun yanına bi tanede Türkiye İş Bankası Hesabımı (visa electron - bankamatik kartı) eklemek ve yaptığım satışalrdan gelen paraların buraya yatmasını istiyorum. Bu mümkümü? PAyPal deki üyeliğim ücretsiz olandır onu yükseltmem gerekirmi? "verified" nedir ona mı geçmek lazım ve nasıl geçiliyo ?

Bir de kargo olayını sormak istiyorum. daha önce satış yapmış arkadaşlar nasıl kargoluyor? direk PTT den gidip kargoya mı veriyoruz? fiyatları nasıl?

teşekkürler.

Bu mesaj en son " 11-03-2007 " tarihinde saat 01:11 AM itibariyle solaris777 tarafından düzenlenmiştir....
solaris777 is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 11-03-2007, 03:03 AM   #2
Yokan
Üye

Giriş: May 2007
Ünü: Yokan is on a distinguished road

arkadasım oncelıkle merhaba

oncelıkla hayırlı olsun dıyorum...fakat bence bıraz arastırma yapmakta fayda var oncelıkle ebaydan satıs yapabılmek ıcın verifed olmus ve premier paypal hesabıma sahip olmak lazım (cunkı premıer olmayan paypal hesaplarından kredı kartı ıle gonderılmıs paraları alamıyoruz) paypaldan parayı alma konusunda bılgım yok daha yenı baslamıs bır olay ama bıraz masraflı cunkı kredı kartına gelen parayı hesaba yapmıs para gıbı cekemıyorsunuz cekersenız faız verıyorsunuz bıraz karısık ıslem ben yapmadıgım ıcın kesın bır sey dıyemeyecegım kargo olayına gelınce acaba ne tur seyler satmak ıstıyorsun? ben 50 gramı gecmeyen urunler satmayı dusunuyorum daha once 3 adet satmıstım ebaydan 2 adet avustralya 1 adet ıngıltere ....ptt cok ucuz oluyor aynı urunu zonguldaktan ankara ıstanbula gonderdıgımde 5-6 ytl kargo masrafı alıyotlar ama avustralya'ya 4.6 ytl ıngıltere'ye 4 ytl ye gondermıstım ptt sadece agırlıga bakıyor boyutuyla ılgılenmıyor
Yokan is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 11-03-2007, 02:12 PM   #3
solaris777
Üye

Giriş: Nov 2007
Ünü: solaris777 is on a distinguished road

bilgiler için çok saol.
ya aşırı büyük paketler falan olmıycak tabiiki. arada sırada tek tük bişeyler satıcam yani ticaret yapmak gibi falan çok büyük planlarım yok.
ben kredi kartı yerine hsap kartı versek paypal e ordan alsak olmuyo mu?
bi de bu verified yada premier olmanın masrafı neki acaba?
teşekkürler.
solaris777 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 11-03-2007, 04:42 PM   #4
Yokan
Üye

Giriş: May 2007
Ünü: Yokan is on a distinguished road

merhaba
paketlerın cok buyuk olmıyacaksa sorun yok gram hesabı gıdıyor zaten ptt ıle premıer ıle personal paypal arasındakı fıyat farkı sudur premıerde her para alısında mın. 0.50 usd para keser tabı gelen paranın mıktarı arttıkaca bu oran degısır ama sats ıcın mecburıdır
Yokan is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

Gönderme Kuralları
Yeni konular açabilirsiniz --> izin yok
Yanıtlar gönderebilirsiniz --> izin yok
Eklentiler gönderebilirsiniz --> izin yok
Mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz --> izin yok

vB koduAçık
SimgelerAçık