![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Ebay'de Satış (Sell on Ebay) Ebay'de satış yapıp para kazanın, evden çalışın.Ebay & Satış ile ilgili konular fikirler burada paylaşılır. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Üye
Giriş: May 2007
Ünü:
![]() |
Ebay ıcın yardımlarınızı beklıyorum
Arkadaslar merhaba;ebayda satısa hazırlanan bırı olarak yardımlarınızı beklıyorum bazı ayarlar konusunda sorun yasıyorum daha once farklı bır baslık altın yazmıstım ama cevap alamamıstım forumda bu tur ınce ayarlar konusunda hıc bılmı bulamadım bu baslıgı ust bır kısma koysak ve ebayda ayarlar konusunda sorun yasayanlar sorunlarınız yazsa bılen kısılerde cevaplasa ve guzel bır bılgı bırıkımı olsa baglıga gıren herkes bır seyler ogrenmıs olsa hıcte fene olmaz dıye dusunuyorum ebayda halledemedıgım cozemedıgım bır cok olay var ben sadece su an aklıma gelenlerı ıle sorunlarımı yazmaya devan edıyorum umarım en kısa zamanda bu ayarları ogrenırım bırısı bır urun aldıgı zaman otomatık olarak ona nasıl fatura gonderılıyor bu konuda yardımcı olabılırmısınız yoksa fatura gonderım olayı sadece acık arttırmaları kazanıncamı oluyor?
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 |
|
Üye
Ünü:
![]() |
ne olursunuz yapmayın boyle o kadar satıs yapan arkadas var kımse yardımcı olmıyacakmı sonucta hepımız bır degılmıyız bu forumda bır sorun oldugunda herkes bırbırıne yardımcı olmuyormu
![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Aşmış Üye
Giriş: Oct 2007
Ünü:
![]() |
bence olur birileri....ama o biri ben değilim....
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Üye
Ünü:
![]() |
gercekten cok uzuldum kımsenın yardımcı olmadıgına |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Kallavi Üye
Giriş: Jun 2007
Ünü:
![]() |
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Üye
Ünü:
![]() |
tekrardan merhaba sorum cok basıttı gercekten
ebaydan satısa baslamak uzereyım bırısı acık arttırmadan urun kazandıgında yada bırısı hemen al ıle urun aldıgında otomatık fatura gondermek ıstıyorum bunu nasıl yapabılırım saygılar |
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Kallavi Üye
Giriş: Sep 2007
Ünü:
![]() |
Alıntı:
mrb hocam, önce belirteyim ebaydan hiç satış yapmadım, tam olarak da bilmiyorum. ancak paypal ve ebay sitelerinde yardım bölümlerini okurken karşıma çıkmıştı bu tarz bişey. paypaldan yapılıyor sanırım o dediğiniz. paypalda request money kısmından Invoicing tool işine yarayacaktır...
|
|
|
|
#8 | |
|
Kallavi Üye
Giriş: Jun 2007
Ünü:
![]() |
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Üye
Ünü:
![]() |
arkadaslar merhaba
cok tesekkur ederım cevaplarınız ıcın ama benım asıl ıstedıgım otomatık kendısı gondersın ben pokemonyudan falan saat alırorum acık arttırmayı kazanınca anında gelıyor fatura acaba bende boyle yapamazmıyım onun ıcın sordum? |
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Kallavi Üye
Giriş: Sep 2007
Ünü:
![]() |
Alıntı:
kendisine sor nasıl yapıyosunuz diye ?
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|