Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı  Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum En Ucuz Alışveriş ve Açık Artırma Sitesi Ebay'den Türkiye'ye Gönderilen Ürünleri Bulun!
Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım)
Satıcı / Üye (ID) aramak için burayı tıklayın!

Geri Git   Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum > Ebay Türkiye - Açık Artırma ve Alışveriş > Ebay'de Satış (Sell on Ebay)
Kayıt SSS Üye Listesi Ajanda Arama Bugünün Mesajları Konuları Okundu İşaretle

Ebay'de Satış (Sell on Ebay) Ebay'de satış yapıp para kazanın, evden çalışın.Ebay & Satış ile ilgili konular fikirler burada paylaşılır.

Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara Görünüm Modları
Eski 10-29-2007, 07:51 PM   #1
karacaayt
Taze Üye

Giriş: Oct 2007
Ünü: karacaayt is on a distinguished road

drop ship sitesi satıyorum

arkadaşlar drop ship sitesi satıyorum ilgilenenlere durulur veya takasta edebilirim
karacaayt is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 10-30-2007, 09:51 PM   #2
nausica
Aşmış Üye

nausica kullanıcısının avatarı

Giriş: Aug 2007
Ünü: nausica is on a distinguished road

onun ne oldugunu bılmıoruz kı
nausica is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 10-31-2007, 09:24 AM   #3
emrahseral
Aşmış Üye

Ünü: emrahseral is on a distinguished road

dropship: nausica, fiziken çinde olan bir mal beğenir....bu malı da internet sitesi üzerinden beğenir....bu siteye der ki "ben nausica...trdeyim...gönderiniz bana bu malı"....site sahibi olan emrah "hay hay" der (dikkat ama....site sahibi, beğenilen malın sahibi değildir...emrah şilide de olabilir....dropship sitesini kocaman bir sanal depo olarak düşünebiliriz...başkasının mallarını depoluyosun ve biri beğendimi mal sahibine diyosun ki şu insana gönder).....VE....döner karacaayt'a "nausica'ya şu malı gönder".....e tabi karacaayt çin'dedir....çinden zart diye nausica'ya malı gönderir.

format bu.

Bu mesaj en son " 10-31-2007 " tarihinde saat 09:26 AM itibariyle emrahseral tarafından düzenlenmiştir....
emrahseral is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 10-31-2007, 09:31 AM   #4
emrahseral
Aşmış Üye

dropship olayında çok sağlam paralar dönüyo yalnız....hoş, o abartı kar marjları düştü tabii ama yine de doğru metodoloji ile işlevsel olabilir.....bunu da özellikle belirtmek istedim çünkü karacaayt daha önce dropshipping ile ilgili bi soru sormuştu ama dorpship piyasasının ne kadar satüre olduğunu galiba farketmemişti....

son tahlil: dropship olayı ilk ve en önce GÜVENİLİR TEDARİKÇİ LAZIM!!! düşünsene, sana bir diyo ki "şunu beğendim gönder"...e sen dönüyosun malın fiziken olduğu kişiye/fabrikaya "şuraya şunları gönder"....e adamlar göndermezse senin ticari itibarın yalan oldu gitti yani.....ki bu yüzden dropshipe gireceklere worldwidebrands.comu tavsiye ederim-ki ebay certifieddır kendisi...ebay sever kendilerini.....neyse uzattım mı ne?...kendimi bile baydım!
Eski 11-01-2007, 03:54 AM   #5
thegreat
Kallavi Üye

Giriş: Sep 2007
Ünü: thegreat is on a distinguished road

1-alıcı parayı aracıya mı ödüyor?
2-aracı kazandığı parayı nasıl vergilendiriyor?
Eski 11-01-2007, 08:47 AM   #6
emrahseral
Aşmış Üye

1. evet, alıcı parayı aracıya ödüyor (ki hemen sonra aracı da gidiyor mal sahibine anlaştıkları fiyatı ödüyor).

2. Her komisyonculuk işinde olduğu gibi vergilendirilir bence...yani ensaf sanatkarlara kayıtlısındaır..... bir fatura koçanın vardır...oradan kestiğin tutar kadat vergi yükü oluşur diye düşünüyorum.
Eski 11-01-2007, 11:53 AM   #7
emrahseral
Aşmış Üye

ki tabii olayın enteresan olabilecek bir açılımı daha olabilir: ihracat "yurtdışından döviz getiren aksiyon" olarak nitelendiriliyor bildiğim kadarıyla, bu dropship olayı da ihracata giriyorsa (aöa ne yalan söyleyeyim, zannetmiyorum-bu konuda bu forumlarda sağlam dış ticaret bilgileri olanlar çok daha iyi bilir tabii) devlet desteği vs. bile alınabilir belki.....

bu şey argümanı gibi....websiteın var...üyelik satıyosun...diyelim ki sitene izlandadan bi abi üye oldu, euro ödedi....mesela bu, yine yanılmıyorsam, ihracata girmiyor....
emrahseral is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

Gönderme Kuralları
Yeni konular açabilirsiniz --> izin yok
Yanıtlar gönderebilirsiniz --> izin yok
Eklentiler gönderebilirsiniz --> izin yok
Mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz --> izin yok

vB koduAçık
SimgelerAçık