Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı  Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum En Ucuz Alışveriş ve Açık Artırma Sitesi Ebay'den Türkiye'ye Gönderilen Ürünleri Bulun!
Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım)
Satıcı / Üye (ID) aramak için burayı tıklayın!

Geri Git   Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum > Ebay Türkiye - Açık Artırma ve Alışveriş > Ebay'de Satış (Sell on Ebay)
Kayıt SSS Üye Listesi Ajanda Arama Bugünün Mesajları Konuları Okundu İşaretle

Ebay'de Satış (Sell on Ebay) Ebay'de satış yapıp para kazanın, evden çalışın.Ebay & Satış ile ilgili konular fikirler burada paylaşılır.

Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara Görünüm Modları
Eski 10-12-2007, 03:11 PM   #1
carssluck
Taze Üye

Giriş: Oct 2007
Ünü: carssluck is on a distinguished road

Birlikte çalışalım

merhaba arkadaslar ben ve cevremdekıler bu ıslerden ıngılızce olmadıgı ıcın pek anlamıyorlar . bıze komısyon karsılıgı urun getırtebılecek arkadaslara ıhtıyacımız var . ben dıyecegım kı su lazım o arkadas da masraflarını koyacak bızden parasını alacak hem bız urune sahıp olacagız sorunsuz bı rsekılde hemde yardımcı olan arkadas kamısyonunu alacak sımdıden ılgınıze tesekkurler . bu sekılde yardıcı olabılecek arkadaslardan maıllerını beklıyorum lutfen ırtıbata gecsınler
carssluck is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 10-12-2007, 03:45 PM   #2
reqfordrm
Üye

Giriş: Sep 2007
Ünü: reqfordrm is on a distinguished road

ama her zaman bil ki isbirligi yapacagin kisi ne kadar bilmisde olsa bazen gumrukculerin killigi tutuyor, urunle ilgili sorun cikariyorlar. Yani kimse sana alacagin urunlerin garantisini veremez. Oyle bir uye ariyorsan, ve ben sorumluluklari aliyorum diyeni bulursan sanslisin demektir.
ama ne olur, isi bilen bir arkadasla anlasirsin, su urunu istiyorum dersin, o fikrini soyler, (gumrukte takilabilir vs).. belkide hic takilmaz ama iste dedigim gibi belli olmuyor bu isler.
Veya isi bilen arkadas ne kadar profesyonelde olsa, butun gerekenleri yerine getirsede, karsidaki satici diyelim unutup hediye olarak isaretlemez, faturayi dusuk gostermez.. Bu sefer yine urununde sorun cikabilir..
ve birde mesela kargo gelirken kaybolur vs.
Son olarak, alicagin malin garantisini veren bi arkadas bulman zor.
reqfordrm is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 10-12-2007, 07:18 PM   #3
carssluck
Taze Üye

Giriş: Oct 2007
Ünü: carssluck is on a distinguished road

Alıntı:
reqfordrm tafarından gönderildi
ama her zaman bil ki isbirligi yapacagin kisi ne kadar bilmisde olsa bazen gumrukculerin killigi tutuyor, urunle ilgili sorun cikariyorlar. Yani kimse sana alacagin urunlerin garantisini veremez. Oyle bir uye ariyorsan, ve ben sorumluluklari aliyorum diyeni bulursan sanslisin demektir.
ama ne olur, isi bilen bir arkadasla anlasirsin, su urunu istiyorum dersin, o fikrini soyler, (gumrukte takilabilir vs).. belkide hic takilmaz ama iste dedigim gibi belli olmuyor bu isler.
Veya isi bilen arkadas ne kadar profesyonelde olsa, butun gerekenleri yerine getirsede, karsidaki satici diyelim unutup hediye olarak isaretlemez, faturayi dusuk gostermez.. Bu sefer yine urununde sorun cikabilir..
ve birde mesela kargo gelirken kaybolur vs.
Son olarak, alicagin malin garantisini veren bi arkadas bulman zor.
napalım aramaya devam edecegız hersey olmasada satıcıların puan ve guvenılır durumuna gore hareket edecegız
carssluck is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 10-12-2007, 07:22 PM   #4
reqfordrm
Üye

Ünü: reqfordrm is on a distinguished road

satici guvenli olsa bile gumrukteki amcalar biraz gicik
reqfordrm is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 10-12-2007, 08:05 PM   #5
mustafa86
Üye ül-Zebellah

mustafa86 kullanıcısının avatarı

Ünü: mustafa86 is an unknown quantity at this point

Send a message via Skype™ to mustafa86
hadi diyelim birini buldun ürünü aldı peki sana nası güvenecek parayı vereceğin ne malum nası garanti vereceksin yani sonuç olarak ürün adamın elinde patlıcak

Ayak yürür,atar yürek, zaman çatar gömer kürek ve her bilek düser yere.
mustafa86 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 10-12-2007, 10:23 PM   #6
farsound
Kallavi Üye

Giriş: Jun 2007
Ünü: farsound is on a distinguished road

Alıntı:
carssluck tafarından gönderildi
merhaba arkadaslar ben ve cevremdekıler bu ıslerden ıngılızce olmadıgı ıcın pek anlamıyorlar . bıze komısyon karsılıgı urun getırtebılecek arkadaslara ıhtıyacımız var . ben dıyecegım kı su lazım o arkadas da masraflarını koyacak bızden parasını alacak hem bız urune sahıp olacagız sorunsuz bı rsekılde hemde yardımcı olan arkadas kamısyonunu alacak sımdıden ılgınıze tesekkurler . bu sekılde yardıcı olabılecek arkadaslardan maıllerını beklıyorum lutfen ırtıbata gecsınler

Anladığım kadarıyla, ürünler yurtdışından ithal edilecek. Ne tür ürünler bunlar? Toptan mı alacaksınız, tek tek mi? Toptan alacaksanır, gümrükçüyü, taşıma şirketlerini siz mi ayarlayacaksınız yoksa ortak olacağınız kişi mi? Daha çok detay verirseniz daha fazla yardımcı olabiliriz...
farsound is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

Gönderme Kuralları
Yeni konular açabilirsiniz --> izin yok
Yanıtlar gönderebilirsiniz --> izin yok
Eklentiler gönderebilirsiniz --> izin yok
Mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz --> izin yok

vB koduAçık
SimgelerAçık