![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Ebay'de Satış (Sell on Ebay) Ebay'de satış yapıp para kazanın, evden çalışın.Ebay & Satış ile ilgili konular fikirler burada paylaşılır. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Taze Üye
Giriş: Oct 2007
Ünü:
![]() |
Birlikte çalışalım
merhaba arkadaslar ben ve cevremdekıler bu ıslerden ıngılızce olmadıgı ıcın pek anlamıyorlar . bıze komısyon karsılıgı urun getırtebılecek arkadaslara ıhtıyacımız var . ben dıyecegım kı su lazım o arkadas da masraflarını koyacak bızden parasını alacak hem bız urune sahıp olacagız sorunsuz bı rsekılde hemde yardımcı olan arkadas kamısyonunu alacak sımdıden ılgınıze tesekkurler . bu sekılde yardıcı olabılecek arkadaslardan maıllerını beklıyorum lutfen ırtıbata gecsınler
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 |
|
Üye
Giriş: Sep 2007
Ünü:
![]() |
ama her zaman bil ki isbirligi yapacagin kisi ne kadar bilmisde olsa bazen gumrukculerin killigi tutuyor, urunle ilgili sorun cikariyorlar. Yani kimse sana alacagin urunlerin garantisini veremez. Oyle bir uye ariyorsan, ve ben sorumluluklari aliyorum diyeni bulursan sanslisin demektir.
ama ne olur, isi bilen bir arkadasla anlasirsin, su urunu istiyorum dersin, o fikrini soyler, (gumrukte takilabilir vs).. belkide hic takilmaz ama iste dedigim gibi belli olmuyor bu isler. Veya isi bilen arkadas ne kadar profesyonelde olsa, butun gerekenleri yerine getirsede, karsidaki satici diyelim unutup hediye olarak isaretlemez, faturayi dusuk gostermez.. Bu sefer yine urununde sorun cikabilir.. ve birde mesela kargo gelirken kaybolur vs. Son olarak, alicagin malin garantisini veren bi arkadas bulman zor. |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Taze Üye
Giriş: Oct 2007
Ünü:
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Üye
Giriş: Sep 2007
Ünü:
![]() |
satici guvenli olsa bile gumrukteki amcalar biraz gicik
![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Üye ül-Zebellah
|
hadi diyelim birini buldun ürünü aldı peki sana nası güvenecek parayı vereceğin ne malum nası garanti vereceksin yani sonuç olarak ürün adamın elinde patlıcak
|
|
|
#6 | |
|
Kallavi Üye
Giriş: Jun 2007
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Anladığım kadarıyla, ürünler yurtdışından ithal edilecek. Ne tür ürünler bunlar? Toptan mı alacaksınız, tek tek mi? Toptan alacaksanır, gümrükçüyü, taşıma şirketlerini siz mi ayarlayacaksınız yoksa ortak olacağınız kişi mi? Daha çok detay verirseniz daha fazla yardımcı olabiliriz... |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Taze Üye
Giriş: Sep 2008
Ünü:
![]() |
merhaba henüz ebay satışına başlamadım,ama tedarik konusunda yardımcı olabilirim.eğer aradığınız ürünler spor kiyafetlerse bunları tedarik edebiliriz.
Bu ürünleri toptan olarak bir çok yere uygun fiyatlarda satıyoruz.Ürünlerimiz %100 orijinaldir.Amerika'dan getiriyoruz. |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Üye ül-Zebellah
Giriş: Apr 2008
Ünü:
![]() |
Alacağınız ürünleri buraya yazın, zaten yardımcı olabilecek olan yardımcı olur. Bu şekilde tartışmalara girmenize gerek yok. Sonra nasıl işlem yapacağınızı da aranızda konuşur halledersiniz. Ayrıca komisyoncu çok site var zaten. Onlar ile de işlerinizi halledebilirsiniz...
![]()
|
|
|
#9 |
|
Taze Üye
Giriş: Oct 2008
Ünü:
![]() |
urun
tekstil urunleri icin para vermeden satın almadan satın.
saece sattıgınızı alın. musterine postayı d aben 24 saat icind yapayım. deaylı bilgi icin. goruselim. |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Taze Üye
Giriş: Sep 2008
Ünü:
![]() |
arkadaslar yurtdisinda yasiyorum.ingilterede.istediginiz urunleri gonderirim detayli bilgi icin goruselim,
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|