Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı  Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum En Ucuz Alışveriş ve Açık Artırma Sitesi Ebay'den Türkiye'ye Gönderilen Ürünleri Bulun!
Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım)
Satıcı / Üye (ID) aramak için burayı tıklayın!

Geri Git   Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum > Ebay Türkiye - Açık Artırma ve Alışveriş > Ebay'de Satış (Sell on Ebay)
Kayıt SSS Üye Listesi Ajanda Arama Bugünün Mesajları Konuları Okundu İşaretle

Ebay'de Satış (Sell on Ebay) Ebay'de satış yapıp para kazanın, evden çalışın.Ebay & Satış ile ilgili konular fikirler burada paylaşılır.

Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara Görünüm Modları
Eski 10-11-2007, 08:22 AM   #1
ibayci
Kallavi Üye

Giriş: Aug 2006
Ünü: ibayci is on a distinguished road

ebay da aynı anda 6 urunden fazla lısteleyemedim neden

uzun süredir ebay de satış yapıyorum. ama su ana kadar hiç aynı anda 6 fazla listelenmiş satışım olmadı. siteye ilk kayıt olduğumda ''hic feedback almadım, sanırım ondandır'' diye düşünüyordum ama durum değişmedi. bir sürü positive feedback aldım. 6 tane ürünüm listeliyken 7. yi listelemeyi deniyorum site müsaade etmiyor. aynı anda en fazla 6 tane satışım listeli halde olabilirmiş. diger satıcıları inceledim. bazıları sitede yeni olmalarına ragmen onlarce ürün listeleyebilmiş. ben bu problemi nasıl aşabilirim acaba? bir türlü çözemedim.
ibayci is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 10-18-2007, 08:35 PM   #2
sinaner
Üye

Giriş: Apr 2007
Ünü: sinaner is on a distinguished road

bu mesajın bana bir yerden tanıdık geliyor. bu kadar mı üşengeçsin arkadasım
sinaner is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

Gönderme Kuralları
Yeni konular açabilirsiniz --> izin yok
Yanıtlar gönderebilirsiniz --> izin yok
Eklentiler gönderebilirsiniz --> izin yok
Mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz --> izin yok

vB koduAçık
SimgelerAçık