![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Ebay'de Satış (Sell on Ebay) Ebay'de satış yapıp para kazanın, evden çalışın.Ebay & Satış ile ilgili konular fikirler burada paylaşılır. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#41 |
|
Taze Üye
Giriş: Oct 2007
Ünü:
![]() |
arkadaşlar oha diyorum
paypal dan withdraw seçeneği ile oyakbank maximum kartıma 500 dolar attım ekstreye 395 dolar olarak geçmiş kafayı yedim yaa bu kadar kesinti normal mi??? |
|
|
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#42 | |
|
Kallavi Üye
Giriş: Jun 2007
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Normal değil. 5te 1 kesmişler. |
|
|
|
|
|
|
#43 |
|
Kallavi Üye
Ünü:
![]() |
Arkadaşlar mart ayında satışlarınızda bir azalma hissettinizmi?
|
|
|
|
|
|
#44 | |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
Alıntı:
deneme amaçlı garanti flexi kartıma da 500 dolar atmıştım garanti ytl olarak 566 ytl geçmiş hesaba garanti de kesmiş ama en azından makul kesmiş oyakbank ın yaptığı resmen rezillik |
|
|
|
|
|
|
#45 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
Arkadaşlar paypaldeki paramı İş bankasından Maximum kartımla çekmek istiyorum ama İş bank Maximum karttan bu parayı nakit olarak alabilirmiyim yoksa sadece harcama mı yapabilirim bu konuda bilgisi olanlar cvp verirse sevinirim.
|
|
|
|
|
|
#46 |
|
Aşmış Üye
Giriş: Jul 2007
Ünü:
![]() |
evet arkadaşlar parayı kredi kartına geçirdikten sonra elimize nakit olarak nasıl alıyoruz? kredi kartında mı kalacak para hep?
|
|
|
#47 | |
|
Kallavi Üye
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Para kredi kartınıza geçtikten sonra nakit avans çekimi yapacaksınız. Yani normal bankadan paranızı çeker gibi çekeceksiniz. |
|
|
|
|
|
|
#48 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
Arkadaşlar bilginiz olsun diye söylüyorum eger ki Maximum Universite kartınız varsa sakın ona paypaldan para aktarmayın paranızı kesinlikle elinize geçmiyor. Nakit çekme hakkınız yok, olmaz boyle şeyler gibi bir de azar işitiyorsunuz. Hatta en kısa zamanda işbankasından kurtulun HSBC, YapıKredi gibi bankalarla çalışın. Bir de ben bu parayı Withdraw ettim Maximum kartıma ancak paypal hesabıma geri gönderebilirmiyim çünkü burada olması bu şekilde hiç bi işime yaramayacak en azından başka bir kredi kartıyla çekebilirm diye düşünüyorum.
|
|
|
|
|
|
#49 | |
|
Taze Üye
Giriş: Mar 2008
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Sana katılmıyorum arkadaşım, maximum üniversite öğrenci kredi kartım var ve 3,4 günde para elime geçiyor ve limitin üstünde ne kadar kaldıysa hepsini nakit olarak çekebiliyorum. Daha dün yine yine withdraw yaptım en geç cuma gününe kadar para kredi kartı hesabımda 75 ytlilik bir harcamam vardı sadece o parayı çekemem onu keser geriye kalanı atmden kolaylıkla çekebiliyorum. Oyakbanktan para gönderen arkadaş ise banka kesinti yapmıyor senin harcaman olmuş kredi kartıyla yatırılan para borcunu kapatmak için kesilmiş. Üzerine kalan bakiye ise senin borcuna kesilen paradan kalan para paypal ile gönderdiğin paradan. |
|
|
|
|
|
|
#50 |
|
Taze Üye
Giriş: Jul 2007
Ünü:
![]() |
Arkadaşlar benim de bir sorum olacak. Ebaydan ilk satışımı yaptım, paypaldaki parayı kredi kartıma geçirebilmem için illa ki visa kart mı olması gerekiyor. Bende mastercard var ve sanırım onu kabul etmiyor sistem. Bu konuda bilgisi olan var mı? Yani sadece bunun için yeni bir kredi kartı daha mı çıkarmam gerekiyor?
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|