Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı  Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum En Ucuz Alışveriş ve Açık Artırma Sitesi Ebay'den Türkiye'ye Gönderilen Ürünleri Bulun!
Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım)
Satıcı / Üye (ID) aramak için burayı tıklayın!

Geri Git   Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum > Ebay Türkiye - Açık Artırma ve Alışveriş > Ebay'de Satış (Sell on Ebay)
Kayıt SSS Üye Listesi Ajanda Arama Bugünün Mesajları Konuları Okundu İşaretle

Ebay'de Satış (Sell on Ebay) Ebay'de satış yapıp para kazanın, evden çalışın.Ebay & Satış ile ilgili konular fikirler burada paylaşılır.

Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara Görünüm Modları
Eski 12-10-2007, 02:16 AM   #21
monili
Kallavi Üye

Giriş: Aug 2006
Ünü: monili is on a distinguished road

Alıntı:
petrofelix tafarından gönderildi
çok önemli bir konuya değinmek istiyorum

herkes buna verilecek cevaptan faydalanabilir

accountum premier account

withdraw kısmına kredi kartımızı ekledikten sonra diyelim ebay e koyduğumuz 10 üründen 1 tanesi 60 dolara satıldı ve ben bunun kredi kartıma eklenmesini istemiyorum ( 60 dolardan 5 dolar kesilmemesi için )

istediğim olay mesela 1000 dolar olduktan sonra withdraw daki kredi kartı hesabıma geçmesini ve 5 dolar kesilmesini istiyorm çünkü her satılan urun sonrası alınan odemede 5 dolar kesilmesi kötü olur ..

acaba bu şekilde paypal istediğimiz zaman bakiyenin withdrawdaki kredi kartına geçmesini sağlayabileceğimiz bir seçenek mevcutmu? eğer mevcut değilse her 1000 dolarda withdraw kısmındaki kredi kartımızı ekle kaldır yaparak bu 5 dolarlardan tasarruf edebilirmiyiz ?

Siz urun sattiktan sonra paraniz paypal hesabinizda birikiyor.Her odemeden sonra paraniz talimat vermeden kredi kartiniza aktarilmaz.Gunde encok 500 dolar gonderebiliyorsunuz kartiniza.500 dolarada 5 dolar kesiliyor ,100 dolara da.En iyisi paraniz 500 dolara ulasinca toptan gonderin daha az zarar etmis olursunuz.
monili is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 12-10-2007, 02:44 AM   #22
petrofelix
Taze Üye

Giriş: Dec 2007
Ünü: petrofelix is on a distinguished road

hızlı cevap için çok teşekkür ederim bir de gene forumun ebay de satış kısmında açtığım satışa başlıyorum isimli konuda bilgilerinizle bana yardımcı olabilirmisiniz?
petrofelix is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 01-04-2008, 10:14 PM   #23
swapanaswa
Banned

Giriş: Nov 2007
Ünü: swapanaswa is on a distinguished road

Alıntı:
farsound tafarından gönderildi
Nasıl kartınızdan para harcadığınızda eksi görünüyorsa, bu durumda da kartınızda artı görünüyor. Ancak o parayı nakit halinde çekebilmek için kartınızın bağlı olduğu banka hesabına aktarmanız gerekecek. En azından benim bankam bunu istedi. Diğer kartlarda nasıldır bilmiyorum...

Hocam senin hangi bankaydı? Bi sorundan ötürü HSBC ye geçiş yaptım, yok komisyon kesilir yok bilmem ne bi sürü bişiler dediler, işin ilginci farklı subelere sordum farklı şeyler söylediler. HSBC de uygulamış olan var mı? Yoksa garantiye dönüş yapcam bi şekilde, orda daha kolay oluyordu.
swapanaswa is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 01-05-2008, 08:06 AM   #24
farsound
Kallavi Üye

Giriş: Jun 2007
Ünü: farsound is on a distinguished road

Alıntı:
swapanaswa tafarından gönderildi
Hocam senin hangi bankaydı? Bi sorundan ötürü HSBC ye geçiş yaptım, yok komisyon kesilir yok bilmem ne bi sürü bişiler dediler, işin ilginci farklı subelere sordum farklı şeyler söylediler. HSBC de uygulamış olan var mı? Yoksa garantiye dönüş yapcam bi şekilde, orda daha kolay oluyordu.

Benimki Yapı Kredi. Kredi kartımdan hesabıma aktarırken kesinti yapıyorlar. Sanırım her banka yapıyordur. Bu kredi kartına aktarma olayında sadece 5 dolar gidecek diye düşünmeyin. Mesela withdraw emrini verdiğnizde, paypal dolar kurunu normalin %2-3 altında hesaplıyor. Burdan bi kaybınız daha oluyor. Artı dediğim gibi banka da biraz kesiyor. Ama sonuçta paypal bozanlara güvenemeyenler için ideal...
farsound is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 01-05-2008, 09:55 PM   #25
swapanaswa
Banned

Dostum seni de mesgul ettim ama, Yapı Kredi den bir örnek verebilirmisin. Örneğin paypal deki 200 dolarını cekmek istediğinde eline ne kadar geçiyor. Ya da yapmış olduğun bir işlemdeki miktarı söyleyebilirmisin bir sakıncası yoksa? HSBC den son aldığım bilgiye göre abartı komisyon miktarlarından bahsediyor da.
Eski 01-06-2008, 07:28 PM   #26
farsound
Kallavi Üye

Giriş: Jun 2007
Ünü: farsound is on a distinguished road

Alıntı:
Dostum seni de mesgul ettim ama, Yapı Kredi den bir örnek verebilirmisin. Örneğin paypal deki 200 dolarını cekmek istediğinde eline ne kadar geçiyor. Ya da yapmış olduğun bir işlemdeki miktarı söyleyebilirmisin bir sakıncası yoksa? HSBC den son aldığım bilgiye göre abartı komisyon miktarlarından bahsediyor da.

Şu an tam rakamları hatırlamıyorum ama gecen sefer 370 dolarlık bi talimat vermiştim ve 400 lira gibi bi para gelmişti sanırım. Bankanın kesintisi de nerden baksan 10-15 lira vardır. HSBC ne kadar istiyor?
farsound is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 01-06-2008, 09:12 PM   #27
swapanaswa
Banned

HSBC miktara bakmaksınız 26 YTL den başladığını söyledi. Kart limitinin üstünde bir miktarsa da iyice abartı rakamlardan bahsediyor. Ama ilk defa bu bankayla ilgili hayal kırıklığı yaşadım, her sorduğum şube alakasız birşey söylüyor. Sanırım ilk seferini deneyerek görücem bikaç gün içinde.
Eski 01-09-2008, 01:38 AM   #28
orhan
Taze Üye

Giriş: Dec 2006
Ünü: orhan is on a distinguished road

Arkadaşım gerçekten Allah razı olsun çok büyük bir problemden kurtardın bizi..
orhan is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 01-13-2008, 02:58 AM   #29
snatc10
Kallavi Üye

Giriş: May 2007
Ünü: snatc10 is on a distinguished road

Alıntı:
HSBC miktara bakmaksınız 26 YTL den başladığını söyledi. Kart limitinin üstünde bir miktarsa da iyice abartı rakamlardan bahsediyor. Ama ilk defa bu bankayla ilgili hayal kırıklığı yaşadım, her sorduğum şube alakasız birşey söylüyor. Sanırım ilk seferini deneyerek görücem bikaç gün içinde.

ŞU AN İÇİN EN KOLAY KREDI KARTINA PARA CEKME YOLU HSBC GORUNUYOR,LAKIN GELEN PARAYI EKSI LIMITTE VEYA HARCAMANIZ YOKSA BANKAMATIKTEN DIREK CEKEBILIRSINIZ.FAIZ MAIZ YOK YANI,KESINTI OLUYOR 500 DOLARA 15-20 YTL FALAN KESIK YIYORSUNUZ,FAKAT BUNUN HEPSINI BANKA KESMIYOR 7,5 YTL PAYPAL TRANSFER ICIN KESIYOR.
BILGINIZE
snatc10 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 02-03-2008, 12:21 AM   #30
seaman
Taze Üye

Giriş: Oct 2006
Ünü: seaman is on a distinguished road

Thumbs down

5$( ne hikmetse bu 5$ ı 7,5 ytl olarak hesaplıyor) kesinlikle kurtulamıyoruz. $--->ytl çevirimini paypal kendi kurundan yapıyor.burdan kaybımız 500$ para çektiğimizde en az 10$ oluyor.toplamda 15$ geciyor masraf.
seaman is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

Gönderme Kuralları
Yeni konular açabilirsiniz --> izin yok
Yanıtlar gönderebilirsiniz --> izin yok
Eklentiler gönderebilirsiniz --> izin yok
Mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz --> izin yok

vB koduAçık
SimgelerAçık