![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Ebay'de Satış (Sell on Ebay) Ebay'de satış yapıp para kazanın, evden çalışın.Ebay & Satış ile ilgili konular fikirler burada paylaşılır. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#11 | |
|
Kallavi Üye
Giriş: May 2007
Ünü:
![]() |
Alıntı:
selam.busines accontta gecmiyeceksiniz premier account gecmeniz lazim.4-5 islemden sonra gelen parayi kabul etmek icin premier olmaniz gerekiyo,farkida su 40 dolarlik bi miktar hasabiniza girdiginde 2-3 dolar kesinti yapar fees adi altinda(vergi transfer ucreti falan) 400 dolarada 15 dolar kesinti yapmis.premier hesabin bi guzelligide gelen parayi siz accept etmeden,hesabiniza direk yatirmasidir. busines account sirketler icindir.yani bir sirketiniz olmasi gerekir, Bu mesaj en son " 10-01-2007 " tarihinde saat 10:55 PM itibariyle snatc10 tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
|
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#12 | |
|
Kallavi Üye
Giriş: Jun 2007
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Bilgi için teşekkürler. Bu mesaj en son " 10-03-2007 " tarihinde saat 08:04 AM itibariyle farsound tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
|
|
|
|
#13 | |
|
Kallavi Üye
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Kusura bakmayın, dikkatli okumamışım mesajı. Akşam yorgunluğuna verin lütfen. Şimdi dikkatli okuyunca anladım ne demek istediğinizi. Teşekkürler... |
|
|
|
|
|
|
#14 | |
|
Üye
Giriş: May 2006
Ünü:
![]() |
Alıntı:
saygılarımla.. |
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Kallavi Üye
Giriş: May 2007
Ünü:
![]() |
dostum sen yanlis anladin heralde,ben kredi karti ekledim diyorum atm karti degil ve turude masterkart,yani master carti kabul etmiyo,visa yi aninda kabul ettirdim.
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
Taze Üye
Giriş: Aug 2007
Ünü:
![]() |
Mastercard kabul etmiyor galiba
![]() |
|
|
|
|
|
#17 | |
|
Kallavi Üye
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Evet benim de hesabma para gelmiş bugün. 5 dolar kesinti yapılmıştı. Biraz da doların düşüşünden dolayı kayıp sözkonusu ancak herşeye rağmen sonunda paramı kendi hesabımda gördüm ya yeter Snatc arkadaşa tekrar teşekkürler bu bilgiyi bizimle paylaştığı ve uzun süren paypal sorununu çözdüğü için... |
|
|
|
|
|
|
#18 | |
|
Taze Üye
Giriş: Oct 2007
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Ya hocam benim anlamadığım banka hesabı olmadan kredi kartına nasıl para yatıyo ki.Peki yattıktan sonra bu parayı bankamatikten ceker gibi çekebilyormuyuz yoksa mecburen harcamamız falan mı gerekiyor. |
|
|
|
|
|
|
#19 | |
|
Kallavi Üye
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Nasıl kartınızdan para harcadığınızda eksi görünüyorsa, bu durumda da kartınızda artı görünüyor. Ancak o parayı nakit halinde çekebilmek için kartınızın bağlı olduğu banka hesabına aktarmanız gerekecek. En azından benim bankam bunu istedi. Diğer kartlarda nasıldır bilmiyorum... |
|
|
|
|
|
|
#20 |
|
Taze Üye
Giriş: Dec 2007
Ünü:
![]() |
çok önemli bir konuya değinmek istiyorum
herkes buna verilecek cevaptan faydalanabilir accountum premier account withdraw kısmına kredi kartımızı ekledikten sonra diyelim ebay e koyduğumuz 10 üründen 1 tanesi 60 dolara satıldı ve ben bunun kredi kartıma eklenmesini istemiyorum ( 60 dolardan 5 dolar kesilmemesi için ) istediğim olay mesela 1000 dolar olduktan sonra withdraw daki kredi kartı hesabıma geçmesini ve 5 dolar kesilmesini istiyorm çünkü her satılan urun sonrası alınan odemede 5 dolar kesilmesi kötü olur .. acaba bu şekilde paypal istediğimiz zaman bakiyenin withdrawdaki kredi kartına geçmesini sağlayabileceğimiz bir seçenek mevcutmu? eğer mevcut değilse her 1000 dolarda withdraw kısmındaki kredi kartımızı ekle kaldır yaparak bu 5 dolarlardan tasarruf edebilirmiyiz ? |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|