Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı  Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum En Ucuz Alışveriş ve Açık Artırma Sitesi Ebay'den Türkiye'ye Gönderilen Ürünleri Bulun!
Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım)
Satıcı / Üye (ID) aramak için burayı tıklayın!

Geri Git   Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum > Ebay Türkiye - Açık Artırma ve Alışveriş > Ebay'de Satış (Sell on Ebay)
Kayıt SSS Üye Listesi Ajanda Arama Bugünün Mesajları Konuları Okundu İşaretle

Ebay'de Satış (Sell on Ebay) Ebay'de satış yapıp para kazanın, evden çalışın.Ebay & Satış ile ilgili konular fikirler burada paylaşılır.

Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara Görünüm Modları
Eski 10-01-2007, 11:49 PM   #11
snatc10
Kallavi Üye

Giriş: May 2007
Ünü: snatc10 is on a distinguished road

Alıntı:
farsound tafarından gönderildi
Arkadaşlar, bu akşam bir satış yaptım ve paypal'den herzamanki gibi ödemeyi kabul etmek istedim ancak kabul edebilmek için personal account dan, business acount a geçmem gerektiğine dair bir mesaj geldi. Sanırım aylık kabul sınırına ulaşmışım. Şimdi merak ettiğim, business account'a geçersem ne değişir? Benim için daha olumlu mu olur yoksa olumsuz mu?

selam.busines accontta gecmiyeceksiniz premier account gecmeniz lazim.4-5 islemden sonra gelen parayi kabul etmek icin premier olmaniz gerekiyo,farkida su 40 dolarlik bi miktar hasabiniza girdiginde 2-3 dolar kesinti yapar fees adi altinda(vergi transfer ucreti falan)
400 dolarada 15 dolar kesinti yapmis.premier hesabin bi guzelligide gelen parayi siz accept etmeden,hesabiniza direk yatirmasidir.
busines account sirketler icindir.yani bir sirketiniz olmasi gerekir,

Bu mesaj en son " 10-01-2007 " tarihinde saat 11:55 PM itibariyle snatc10 tarafından düzenlenmiştir....
snatc10 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 10-02-2007, 07:38 PM   #12
farsound
Kallavi Üye

Giriş: Jun 2007
Ünü: farsound is on a distinguished road

Alıntı:
snatc10 tafarından gönderildi
selam.busines accontta gecmiyeceksiniz premier account gecmeniz lazim.4-5 islemden sonra gelen parayi kabul etmek icin premier olmaniz gerekiyo,farkida su 40 dolarlik bi miktar hasabiniza girdiginde 2-3 dolar kesinti yapar fees adi altinda(vergi transfer ucreti falan)
400 dolarada 15 dolar kesinti yapmis.premier hesabin bi guzelligide gelen parayi siz accept etmeden,hesabiniza direk yatirmasidir.

Bilgi için teşekkürler.

Bu mesaj en son " 10-03-2007 " tarihinde saat 09:04 AM itibariyle farsound tarafından düzenlenmiştir....
farsound is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 10-03-2007, 09:03 AM   #13
farsound
Kallavi Üye

Alıntı:

Kusura bakmayın, dikkatli okumamışım mesajı. Akşam yorgunluğuna verin lütfen. Şimdi dikkatli okuyunca anladım ne demek istediğinizi. Teşekkürler...
Eski 10-03-2007, 03:05 PM   #14
xwayzet
Üye

Giriş: May 2006
Ünü: xwayzet is on a distinguished road

Smile

Alıntı:
yaw ben master cartimi ekliyemedim.sizinki visa miydi.

su uyariyi veriyor:

This withdrawal cannot be completed because your card issuer does not allow withdrawals to this card. To withdraw funds from your PayPal account to a credit, debit, or prepaid card, add a different card with a Visa or MasterCard logo

baska visa-master kart ekleyin diyor sanirim.gidip visa kartmi alayim yaw ben simdi.
Arkadaşım sizin eklediğiniz kart visa elektron kart,yani bankamatik kartı,paypalda ise üzerinde sadece visa veya master card ın orjinal logosu bulunan gerçek kredi kartları geçerlidir diyor..
saygılarımla..
xwayzet is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 10-03-2007, 04:42 PM   #15
snatc10
Kallavi Üye

Giriş: May 2007
Ünü: snatc10 is on a distinguished road

dostum sen yanlis anladin heralde,ben kredi karti ekledim diyorum atm karti degil ve turude masterkart,yani master carti kabul etmiyo,visa yi aninda kabul ettirdim.
snatc10 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 10-03-2007, 08:38 PM   #16
greenflash
Taze Üye

Giriş: Aug 2007
Ünü: greenflash is on a distinguished road

Mastercard kabul etmiyor galiba
greenflash is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 10-08-2007, 11:38 PM   #17
farsound
Kallavi Üye

Alıntı:
selamlar,odeme sistemi olarak paypal kullanan arkadaslar, artik paypal komisyoncularina % de vermeden,paranizi 5 dolar masrafla kredi kartina alabileceksiniz.paypalda withdraw kismina kredi kartinizi eklemeniz yeterli daha sonra tutari giriyorsunuz ve 5-7 is gunu icinde paraniz kredi karti hesabinizda,tabi kredi karti eksteresinde gelen parayi + giris olarak goreceksiniz.dun sabah baktigimda oyle bisi yoktu,iftardan sonra farkettim durumu butun paypalcilara hayirli olsun..

Evet benim de hesabma para gelmiş bugün. 5 dolar kesinti yapılmıştı. Biraz da doların düşüşünden dolayı kayıp sözkonusu ancak herşeye rağmen sonunda paramı kendi hesabımda gördüm ya yeter Snatc arkadaşa tekrar teşekkürler bu bilgiyi bizimle paylaştığı ve uzun süren paypal sorununu çözdüğü için...
Eski 10-10-2007, 05:12 PM   #18
guerilla
Taze Üye

Giriş: Oct 2007
Ünü: guerilla is on a distinguished road

Alıntı:
selamlar,odeme sistemi olarak paypal kullanan arkadaslar, artik paypal komisyoncularina % de vermeden,paranizi 5 dolar masrafla kredi kartina alabileceksiniz.paypalda withdraw kismina kredi kartinizi eklemeniz yeterli daha sonra tutari giriyorsunuz ve 5-7 is gunu icinde paraniz kredi karti hesabinizda,tabi kredi karti eksteresinde gelen parayi + giris olarak goreceksiniz.dun sabah baktigimda oyle bisi yoktu,iftardan sonra farkettim durumu butun paypalcilara hayirli olsun..

Ya hocam benim anlamadığım banka hesabı olmadan kredi kartına nasıl para yatıyo ki.Peki yattıktan sonra bu parayı bankamatikten ceker gibi çekebilyormuyuz yoksa mecburen harcamamız falan mı gerekiyor.
guerilla is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 10-10-2007, 07:04 PM   #19
farsound
Kallavi Üye

Alıntı:
guerilla tafarından gönderildi
Ya hocam benim anlamadığım banka hesabı olmadan kredi kartına nasıl para yatıyo ki.Peki yattıktan sonra bu parayı bankamatikten ceker gibi çekebilyormuyuz yoksa mecburen harcamamız falan mı gerekiyor.

Nasıl kartınızdan para harcadığınızda eksi görünüyorsa, bu durumda da kartınızda artı görünüyor. Ancak o parayı nakit halinde çekebilmek için kartınızın bağlı olduğu banka hesabına aktarmanız gerekecek. En azından benim bankam bunu istedi. Diğer kartlarda nasıldır bilmiyorum...
Eski 12-10-2007, 01:20 AM   #20
petrofelix
Taze Üye

Giriş: Dec 2007
Ünü: petrofelix is on a distinguished road

çok önemli bir konuya değinmek istiyorum

herkes buna verilecek cevaptan faydalanabilir

accountum premier account

withdraw kısmına kredi kartımızı ekledikten sonra diyelim ebay e koyduğumuz 10 üründen 1 tanesi 60 dolara satıldı ve ben bunun kredi kartıma eklenmesini istemiyorum ( 60 dolardan 5 dolar kesilmemesi için )

istediğim olay mesela 1000 dolar olduktan sonra withdraw daki kredi kartı hesabıma geçmesini ve 5 dolar kesilmesini istiyorm çünkü her satılan urun sonrası alınan odemede 5 dolar kesilmesi kötü olur ..

acaba bu şekilde paypal istediğimiz zaman bakiyenin withdrawdaki kredi kartına geçmesini sağlayabileceğimiz bir seçenek mevcutmu? eğer mevcut değilse her 1000 dolarda withdraw kısmındaki kredi kartımızı ekle kaldır yaparak bu 5 dolarlardan tasarruf edebilirmiyiz ?
petrofelix is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

Gönderme Kuralları
Yeni konular açabilirsiniz --> izin yok
Yanıtlar gönderebilirsiniz --> izin yok
Eklentiler gönderebilirsiniz --> izin yok
Mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz --> izin yok

vB koduAçık
SimgelerAçık