![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Ebay'de Satış (Sell on Ebay) Ebay'de satış yapıp para kazanın, evden çalışın.Ebay & Satış ile ilgili konular fikirler burada paylaşılır. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Kallavi Üye
Giriş: May 2007
Ünü:
![]() |
Artik Paypalda Paraniz Kalmicak
selamlar,odeme sistemi olarak paypal kullanan arkadaslar, artik paypal komisyoncularina % de vermeden,paranizi 5 dolar masrafla kredi kartina alabileceksiniz.paypalda withdraw kismina kredi kartinizi eklemeniz yeterli daha sonra tutari giriyorsunuz ve 5-7 is gunu icinde paraniz kredi karti hesabinizda,tabi kredi karti eksteresinde gelen parayi + giris olarak goreceksiniz.dun sabah baktigimda oyle bisi yoktu,iftardan sonra farkettim durumu butun paypalcilara hayirli olsun..
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 |
|
Üye
Giriş: Apr 2007
Ünü:
![]() |
Bu gerçekten çok güzel bir haber, böylece ülkemizden satış yapan insanlar mağdur olmayacaklar. Bu arada bende geçen gün ödeme yaparken birşey fark ettim, artık ödemeyi kredi kartından türk lirası olarak yapabiliyoruz. paypal kendi döviz kuruna göre döviz cinsini türk lirasına çevirip ödemeyi alıyor.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Üye
Ünü:
![]() |
güzel bir gelişme
![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Jun 2007
Ünü:
![]() |
Bende biraz önce denedim, sorun çıkmadı. Şimdi para gelecek mi diye bekliyorum...
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Kallavi Üye
Ünü:
![]() |
Alıntı:
sanal kartmi eklediniz acaba?paran geldiginde kac gunde geldigini yazarsan sevinirim. |
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Kallavi Üye
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Sanal kart değildi, normal kredi kartımı ekledim sorun çıkmasın diye. Sorun olmaz umarım. Para gelirse buraya yazarım mutlaka... |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Kallavi Üye
Ünü:
![]() |
yaw ben master cartimi ekliyemedim.sizinki visa miydi.
su uyariyi veriyor: This withdrawal cannot be completed because your card issuer does not allow withdrawals to this card. To withdraw funds from your PayPal account to a credit, debit, or prepaid card, add a different card with a Visa or MasterCard logo baska visa-master kart ekleyin diyor sanirim.gidip visa kartmi alayim yaw ben simdi. |
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Kallavi Üye
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Ben Yapı Kredi World cardı ekledim, yani Visa. Eklerken bi sorun çıkmadı ama henüz para gelmediği için doğrumu yaptim bilemiyorum... |
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Aşmış Üye
Giriş: Feb 2007
Ünü:
![]() |
ben de daha bugün gördüm iyi bir olay. Ödemede TRY yazıca bi anda şaşırdım
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Kallavi Üye
Ünü:
![]() |
Arkadaşlar, bu akşam bir satış yaptım ve paypal'den herzamanki gibi ödemeyi kabul etmek istedim ancak kabul edebilmek için personal account dan, business acount a geçmem gerektiğine dair bir mesaj geldi. Sanırım aylık kabul sınırına ulaşmışım. Şimdi merak ettiğim, business account'a geçersem ne değişir? Benim için daha olumlu mu olur yoksa olumsuz mu?
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|