Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı  Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum En Ucuz Alışveriş ve Açık Artırma Sitesi Ebay'den Türkiye'ye Gönderilen Ürünleri Bulun!
Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım)
Satıcı / Üye (ID) aramak için burayı tıklayın!

Geri Git   Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum > Ebay Türkiye - Açık Artırma ve Alışveriş > Ebay'de Satış (Sell on Ebay)
Kayıt SSS Üye Listesi Ajanda Arama Bugünün Mesajları Konuları Okundu İşaretle

Ebay'de Satış (Sell on Ebay) Ebay'de satış yapıp para kazanın, evden çalışın.Ebay & Satış ile ilgili konular fikirler burada paylaşılır.

Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara Görünüm Modları
Eski 09-30-2007, 04:28 AM   #1
snatc10
Kallavi Üye

Giriş: May 2007
Ünü: snatc10 is on a distinguished road

Artik Paypalda Paraniz Kalmicak

selamlar,odeme sistemi olarak paypal kullanan arkadaslar, artik paypal komisyoncularina % de vermeden,paranizi 5 dolar masrafla kredi kartina alabileceksiniz.paypalda withdraw kismina kredi kartinizi eklemeniz yeterli daha sonra tutari giriyorsunuz ve 5-7 is gunu icinde paraniz kredi karti hesabinizda,tabi kredi karti eksteresinde gelen parayi + giris olarak goreceksiniz.dun sabah baktigimda oyle bisi yoktu,iftardan sonra farkettim durumu butun paypalcilara hayirli olsun..
snatc10 is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 09-30-2007, 06:30 AM   #2
oksijen
Üye

Giriş: Apr 2007
Ünü: oksijen is on a distinguished road

Bu gerçekten çok güzel bir haber, böylece ülkemizden satış yapan insanlar mağdur olmayacaklar. Bu arada bende geçen gün ödeme yaparken birşey fark ettim, artık ödemeyi kredi kartından türk lirası olarak yapabiliyoruz. paypal kendi döviz kuruna göre döviz cinsini türk lirasına çevirip ödemeyi alıyor.
oksijen is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 09-30-2007, 12:16 PM   #3
ardent
Üye

Ünü: ardent is on a distinguished road

güzel bir gelişme
ardent is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 09-30-2007, 05:41 PM   #4
farsound
Kallavi Üye

Giriş: Jun 2007
Ünü: farsound is on a distinguished road

Bende biraz önce denedim, sorun çıkmadı. Şimdi para gelecek mi diye bekliyorum...
farsound is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 09-30-2007, 08:19 PM   #5
snatc10
Kallavi Üye

Alıntı:
farsound tafarından gönderildi
Bende biraz önce denedim, sorun çıkmadı. Şimdi para gelecek mi diye bekliyorum...

sanal kartmi eklediniz acaba?paran geldiginde kac gunde geldigini yazarsan sevinirim.
snatc10 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 09-30-2007, 11:43 PM   #6
farsound
Kallavi Üye

Alıntı:
snatc10 tafarından gönderildi
sanal kartmi eklediniz acaba?paran geldiginde kac gunde geldigini yazarsan sevinirim.

Sanal kart değildi, normal kredi kartımı ekledim sorun çıkmasın diye. Sorun olmaz umarım. Para gelirse buraya yazarım mutlaka...
Eski 10-01-2007, 01:19 AM   #7
snatc10
Kallavi Üye

yaw ben master cartimi ekliyemedim.sizinki visa miydi.

su uyariyi veriyor:

This withdrawal cannot be completed because your card issuer does not allow withdrawals to this card. To withdraw funds from your PayPal account to a credit, debit, or prepaid card, add a different card with a Visa or MasterCard logo

baska visa-master kart ekleyin diyor sanirim.gidip visa kartmi alayim yaw ben simdi.
snatc10 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 10-01-2007, 01:02 PM   #8
farsound
Kallavi Üye

Alıntı:
snatc10 tafarından gönderildi
yaw ben master cartimi ekliyemedim.sizinki visa miydi.

su uyariyi veriyor:

This withdrawal cannot be completed because your card issuer does not allow withdrawals to this card. To withdraw funds from your PayPal account to a credit, debit, or prepaid card, add a different card with a Visa or MasterCard logo

baska visa-master kart ekleyin diyor sanirim.gidip visa kartmi alayim yaw ben simdi.

Ben Yapı Kredi World cardı ekledim, yani Visa. Eklerken bi sorun çıkmadı ama henüz para gelmediği için doğrumu yaptim bilemiyorum...
Eski 10-01-2007, 05:50 PM   #9
kada
Aşmış Üye

kada kullanıcısının avatarı

Giriş: Feb 2007
Ünü: kada is on a distinguished road

ben de daha bugün gördüm iyi bir olay. Ödemede TRY yazıca bi anda şaşırdım
kada is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 10-01-2007, 11:33 PM   #10
farsound
Kallavi Üye

Arkadaşlar, bu akşam bir satış yaptım ve paypal'den herzamanki gibi ödemeyi kabul etmek istedim ancak kabul edebilmek için personal account dan, business acount a geçmem gerektiğine dair bir mesaj geldi. Sanırım aylık kabul sınırına ulaşmışım. Şimdi merak ettiğim, business account'a geçersem ne değişir? Benim için daha olumlu mu olur yoksa olumsuz mu?
farsound is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

Gönderme Kuralları
Yeni konular açabilirsiniz --> izin yok
Yanıtlar gönderebilirsiniz --> izin yok
Eklentiler gönderebilirsiniz --> izin yok
Mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz --> izin yok

vB koduAçık
SimgelerAçık