![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Ebay'de Satış (Sell on Ebay) Ebay'de satış yapıp para kazanın, evden çalışın.Ebay & Satış ile ilgili konular fikirler burada paylaşılır. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Taze Üye
Giriş: Apr 2007
Ünü:
![]() |
Ebay.de Sitesinde Dükkan Nasil Açilir? Yardim Lütfen...
Arkadaşlar Ebay.de Sitesinde Dükkan Açmak Isityorum Ama Nasil Açacağimi Bilemedim. Almanca Beni çok Zorladi. Ayrintili Olarak Anlatabilecek Arkadaş Var Mi Acaba. Benim Için önemli. Resimli Olarak Anlatilirsa çok çok çok Işime Yarayacak.
Ayrica şu Sorularim Da Var: 1- Ebay.de Sitesinde Dükkan Açmak Için Alman Bankasinda Hesabimiz Olmasi Gerekir Mi? 2- Ebay.de Sitesinde Satiş Için Almanya'da Mi Oturmak Gerekiyor? |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 |
|
Taze Üye
Giriş: Apr 2007
Ünü:
![]() |
Güzel de benim sorumla ilgisi ne anlayamadım
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Taze Üye
Giriş: Jun 2008
Ünü:
![]() |
bu hususları cevaplandıracak bir yardımsever aranmakta
Aynı sualleri ben de yönelteceğim
"Arkadaşlar Ebay.de Sitesinde Dükkan Açmak Isityorum Ama Nasil Açacağimi Bilemedim. Almanca Beni çok Zorladi. Ayrintili Olarak Anlatabilecek Arkadaş Var Mi Acaba. Benim Için önemli. Resimli Olarak Anlatilirsa çok çok çok Işime Yarayacak. Ayrica şu Sorularim Da Var: 1- Ebay.de Sitesinde Dükkan Açmak Için Alman Bankasinda Hesabimiz Olmasi Gerekir Mi? 2- Ebay.de Sitesinde Satiş Için Almanya'da Mi Oturmak Gerekiyor?" |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Taze Üye
Giriş: Oct 2007
Ünü:
![]() |
1- Ebay.de Sitesinde Dükkan Açmak Için Alman Bankasinda Hesabimiz Olmasi Gerekir Mi?
Cevap- Hayır gerekmiyor, verify yaplmış paypal yeterli 2- Ebay.de Sitesinde Satiş Için Almanya'da Mi Oturmak Gerekiyor?[/quote] Cevap- Almanyadan registirasyon yaparsan evine postayla yazı gönderiyorlar, yazıda bi kod var onu yazıp registirasyon ok lenmiş oluyosun, ya da bunu telefonlada yapıyosun numaranı veriyosun onlar seni aryıp soru soruyolar yada onun gibi bişeydi.. bu arada satış yapabilmen için o registirasyona ihtiyacın var yoksa satışını yada hesabını kapatırlar ![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Taze Üye
Giriş: Jun 2008
Ünü:
![]() |
teşekkürler üstad..
1- almanya köln e bir küçük tesbih yollamak istediğimde, PTT de tarttılar ve PTT zarfı içinde, göndereceğim adrese 1 YTL ye ve 10 günde gideceğini söylediler..bunun dışıında alman sınırlarını geçince süpriz bi nakliye masrafı -herangi bir şey- çıkarmı ? 2- Bu durumu yani "düz devlet postasıyla yolladığımı" ürünü satışa koyarken Versandservice seçeneklerinden hangisini seçerek belirteceğim.. tahmin ettiğiniz üzere almancam yok maalesef..: ) saygılar. |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|