![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Ebay'de Satış (Sell on Ebay) Ebay'de satış yapıp para kazanın, evden çalışın.Ebay & Satış ile ilgili konular fikirler burada paylaşılır. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Üye
Giriş: May 2007
Ünü:
![]() |
Hemen Al seçeneği?
Merhaba arkadaşlar satış ilanlarımı hemen al seçeneği ile açmak istiyorum ama bir türlü başaramadım hep açık arttırma olarak çıkıyor ne yapmam gerektiği ile ilgili yardımcı olabilir misiniz?
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 | |
|
Banned
Giriş: Feb 2007
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Satisi hazirladiginiz sayfada Selling Format kisminda online auction ve Fixed price secenegi vardir. online auctionda iki kutu bulunur. baslangic fiyati ve hemenal fiyati. Fixed price ise baslangic fiyati olmaksizin yalnizca buy it now secenegi görünen satis seklidir. |
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Üye
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Mert çok teşekkür ederim bilgilendirdiğin için ama benim sayfamda sadece online auction seçeneği var o kategori içerisindede sadece starting price var ama hemen al seçeneği yok. Daha önce hiç satış yapmadım bununla alakalı bir durum olabilir mi? yada ayarlarımdan bişeyi mi deiştirmem gerekiyor çözemedim bir türlü? Bu mesaj en son " 08-26-2007 " tarihinde saat 05:26 PM itibariyle vcpr tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Taze Üye
Giriş: Jun 2007
Ünü:
![]() |
hemen al seçeneği
hemen al seçeneği olan bir ürünü itiraf ediyorum aceleci bir anımda shipping adresini confirme ettiğiniz sayfaya dek tıklayıp o anda yanlış size bir ayakkabı için tıkladığımı farkettim
aceleci davrandım,ititraf ediyorum daha sonra doğru size olan aynı ayakkabı için bid yaptım ve kazandım vebu arada seller a bi mail yazdım; işte size 4 numara benim mumaram değil ama yine sizden doğru size 5 olan aynı ayakkabıyı bid ettim ve kazandım ama 4 no'lu ayakkabıyı almak istemiyorum diye ağlamaklı ve pls ile dolu bir mail attım henüz bir cvp yok ama sizden ne olabilir bir iki öngörü bekliyorum.... beni ne bekleyebilir şimdiden kendimi hazırlayayım....yani seller anlayış gösterirse ne ala ...ya göstermesse nolabilir acaba hızlı ama genç kırmızı faullü bir e buyer mı olucam yoksa? teşekkürler |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Üye
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Sizin de belirttiğiniz gibi en fazla bi negative feedback alırsınız.. ama satıcıdan hali hazırda istediğiniz ayakkabıyı alacağınıza göre satıcı negatif puan bile vermeyecektir düşüncesindeyim. Anlayamadığım konu bu konuyu buraya açmak sizce mantıklı mıydı? Ama aceleden yanlış ayakkabıya teklif veren biri olduğunuzu düşününce buna da anlam verdim ![]() |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Üye
Ünü:
![]() |
feedback sayısı 10 olması gerekiyor hemen al seceneğini ekleyebilmek için
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
Alıntı:
offf evet şeytanlar acele işe karışır ama benim her işim acele o yüzden şeytanlar hep benle... bu arada satıcıdan hala cvp gelmedi paypal da ise 2 ürünü birden ödeme seçeneği var? tek teke ödeyemiyor muyum yahu? yani birini ödeyip diğerini ödemeyim |
|
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Banned
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Requirements: You must have a feedback rating of 10 or more (or be ID Verified) to list your item in a Fixed Price listing with a quantity of one. Or if you have a PayPal account, you need to have a minimum feedback score of 5 and accept PayPal as a payment method. Feedback ya 10 olmali yada en az paypal hesabinizin verifield olmali ve verifield hesap ile de 5 adet feedback e ihtiyaciniz vardir. Hic mi yok... Tavsiye; Hemen 0.01 ile 0.50 usd araliginda digital item aratiyoruz. Genellikle bunlar e-kitaptir. Bunlardan almadan önce saticilari(5 farkli satici olsun) ile teker teker konusup feedback vermelerini istiyoruz. Ardindan feedback birakacagini soyleyen kullanicilardan 0.50 usd max ücret karsiliginda 5 farkli saticidan 5 adet ürün aliyoruz. Digital item oldugu icin beklemiyoruz. ve feedback'imiz geliyor. Ayrica umarim en kisa zamanda bol bol satis yaparsiniz. Ne kadar cok Türk satici olursa Paypal bize para ödemeyi gündemine alabilir. Kücük bir ayrinti: Sadece 1 adet ürün listeleyebilmeniz icin gerekli minimum feedback score 5 dir. Coklu ürünlerde(en az iki adet ve daha fazla ürün icin) 30, verifield hesaplar icinde 15 feedbacke ihtiyaciniz olacaktir. Coklu ürün dedigimiz olay ise ayni satis icerisinde ayni özelliklerdeki ürünün bir adetten fazla satilmasidir. Cokmu ayrintili oldu Umarim is görür. Saygilarimla Bu mesaj en son " 08-27-2007 " tarihinde saat 07:33 PM itibariyle mert21 tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Kallavi Üye
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Mert, çok faydalı olmuş dostum, eline sağlık. Ben bu e-kitap satın alma olayını tam anlamadım. Yani aldığımız e-kitap bize nasıl gönderiliyor? Email'le mi gönderiyorlar? Bu konuyu da biraz detaylı açıklayabilirsen, ben denemek isterim. |
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Banned
Ünü:
![]() |
Tabi. Aynen akliniza ilk geldigi gibi bu tür Digital delivery denilen ürünler mailinize gönderilir. e-kitap vb. ürünler alin. Isinize yarayabilir olan ürünlerde alabilirsiniz. Dikkat etmeniz gereken tek nokta satici ile önceden konusmaktir. Feedback birakacagini söyleyen saticilardan alin bu ürünleri. Zaten amacimiz feedback scorumuzu yükseltmek. Ayni kisiden alirsaniz alis-veris sayiniz artar scor ise yerinde kalir. Bu yüzden farkli saticilardan alin ürünleri.
http://search.ebay.com/e-book_W0QQ_t...okQQsofocusZbs yukaridaki linkte göreceginiz digital delivery yazan ürünler. Bu mesaj en son " 08-28-2007 " tarihinde saat 01:14 PM itibariyle mert21 tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|