![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Ebay'de Satış (Sell on Ebay) Ebay'de satış yapıp para kazanın, evden çalışın.Ebay & Satış ile ilgili konular fikirler burada paylaşılır. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Aug 2006
Ünü:
![]() |
blokladilar lutfen yardım
merhaba
benim bir hesabim satısta bir baskasının fotografını aldıgım icin o kisinin sikayeti ile blokladılar.ben ikinci hesap ile ilk hesapta satıs yaptıgım kısılere emaillestim ve aynı kisinin yaınıyım dedim.hemen ikinci hesabımıda aynı kisi diye blokladılar.actirma sansım varmı nasıl.lutfen yardım edin. |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 | |
|
Üye
Giriş: Feb 2007
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Aldıgınız ürünlere ödeme yaparsanız açarlar. Ebaydaki sistem gg daki gibi yaptırımsız değildir.GG da önünüze gelene teklif verin. Ödeme yapmasanızda birşey olmaz. Ama Ebayda ödeme yapmazsanız atılırsınız. |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Kallavi Üye
Ünü:
![]() |
mrb
arkadasım oayın anlamadan ders veriyorsunuz .ben satıcıyım baska satıcının resmini aynı urun diye kullandım o da sikayet etti kapadılar.ikincisini ise ilk hesabimda ma alanlara ben aynı kisiyim diye email atmistim .onun icin kapatılar. nasil actirabilirim. ne yapmalıyım
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Kallavi Üye
Ünü:
![]() |
merhaba
paypal den gelen mesajim asagıda ben nasıl bu hesabı aktiflestirebilirim Your eBay account has been suspended because our records indicate that it is associated with the following currently suspended account: fideniz) benim ilk hesabin nicki) To review the eBay Previously Suspended Users policy, please go to: http://pages.ebay.com/help/policies/...suspended.html ***During Your Suspension*** - You are not permitted to use eBay in any way. This includes using another existing account, registering a new account, or using any eBay services under any name. Accounts or User IDs that are associated with your account may also be suspended. - Any outstanding seller fees are due immediately. eBay will charge any amounts that you have not already disputed to the billing method that is currently on file. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Kallavi Üye
Ünü:
![]() |
merhaba
bloklamadan nasıl kurtulabilirim. veya bloklamayı actiramazsam yeni bir ebay uyesi nasil olabilirim isin inceligini bilen arkadaslar lutfen yardım edin |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Taze Üye
Giriş: Jul 2007
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Hangi fotografi kullandin.Kullandigin fotografla satici hala ürün satiyor mu? |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Kallavi Üye
Ünü:
![]() |
eskisehir lule taşindan pipo satacaktım . amerikalı biri satiyor onun fotograflaarını ve birazda yazısını kullandım evet satıyor
|
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Kallavi Üye
Giriş: May 2007
Ünü:
![]() |
Alıntı:
kendi adina artik hesap acamazsin..hesabinin acilmasiyla iligili de skype kullaniyorsan,bedava arayip derdini anlatabilirsiniz.ingilizcen varsa tabii |
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|