Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı  Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum En Ucuz Alışveriş ve Açık Artırma Sitesi Ebay'den Türkiye'ye Gönderilen Ürünleri Bulun!
Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım)
Satıcı / Üye (ID) aramak için burayı tıklayın!

Geri Git   Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum > Ebay Türkiye - Açık Artırma ve Alışveriş > Ebay'de Satış (Sell on Ebay)
Kayıt SSS Üye Listesi Ajanda Arama Bugünün Mesajları Konuları Okundu İşaretle

Ebay'de Satış (Sell on Ebay) Ebay'de satış yapıp para kazanın, evden çalışın.Ebay & Satış ile ilgili konular fikirler burada paylaşılır.

Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara Görünüm Modları
Eski 09-19-2007, 10:49 AM   #1
schumacher__
Taze Üye

Giriş: Jan 2007
Ünü: schumacher__ is on a distinguished road

Satiş Yaptim,ürün Postada Kayboldu!!!

Merhaba

16.8.2007 tarihinde amerikaya bir ps2 oyun cd si sattım.ve aynı gün ptt ile posta parasını ödeyerek gönderdim.(uçakla).Daha sonra postayı netten takip etmeye başladım.2 gün sonra istanbul pim e sevkedilerek gönderi torbasına konuldu diye belirtildi,fakat o günden sonra hiçbir değişiklik olmadı.

Aradan 1 ay geçmesine rağmen posta ulaşmamış,oradakiler posta amerikaya giriş yapmamış demişler,burdakiler de istanbul pim e ulaştığını,sonra ne olduğunu kimsenin bilmediğini söylediler.Sanırım bizim salaklar postayı kaybetmiş.Bugün ptt ye bir dilekçe yazarak,ürünün akıbeti hakkında bilgi istedim.Sizce başka ne yapmam gerekir?

Ürünün takip kodu: RR057673945TR
schumacher__ is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 09-22-2007, 01:28 AM   #2
snatc10
Kallavi Üye

Giriş: May 2007
Ünü: snatc10 is on a distinguished road

Alıntı:
schumacher__ tafarından gönderildi
Merhaba

16.8.2007 tarihinde amerikaya bir ps2 oyun cd si sattım.ve aynı gün ptt ile posta parasını ödeyerek gönderdim.(uçakla).Daha sonra postayı netten takip etmeye başladım.2 gün sonra istanbul pim e sevkedilerek gönderi torbasına konuldu diye belirtildi,fakat o günden sonra hiçbir değişiklik olmadı.

Aradan 1 ay geçmesine rağmen posta ulaşmamış,oradakiler posta amerikaya giriş yapmamış demişler,burdakiler de istanbul pim e ulaştığını,sonra ne olduğunu kimsenin bilmediğini söylediler.Sanırım bizim salaklar postayı kaybetmiş.Bugün ptt ye bir dilekçe yazarak,ürünün akıbeti hakkında bilgi istedim.Sizce başka ne yapmam gerekir?

Ürünün takip kodu: RR057673945TR

oncelikle gecmis olsun,ben sunu cozemedim netten nasil takip ettin?
cunku ptt nin web sayfasinda iadeli taahhutlu yurt disi gonderileri icin simdilik hizmet veremiyoruz diyor..gonderin iadeli taahhutluyse yani sigortalidir,sigorta zararini tazmin eder..
bu netten takip olayini bi anlatsan link versen cok hayra gecicen..
snatc10 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 09-22-2007, 08:54 AM   #3
schumacher__
Taze Üye

Giriş: Jan 2007
Ünü: schumacher__ is on a distinguished road

valla,nasıl olduğunu bilmiyorum,Amerikayla bizim PTT nin sigortalı gönderi anlaşması olmadığından sigortalı olarak gönderemedim,taahütlü göndermek zorunda kaldım.İlk mesajda yazdığım kodu da www.ptt.gov.tr de e-ptt/uluslararası gönderi takibi kısmına girdiğimde sadece 18.8.2007 tarihinde postanın UPİM e gittiği görünüyor,başka hiçbirşey yok.

PTT ye başvurdum,bir form doldurttular,postanın akıbetini öğrenmek istiyorum diye,1 aya kadar cevap gelecekmiş,o cevabı bekliyorum şimdi.Alıcıya da mahcup oldum,adamlar Amerikadan gönderiyor,2 hafta evime ulaşıyor.Ben burdan gönderiyorum,bizim gerizekalılar postayı kaybediyor ya,böyle saçma birşey olur mu!
schumacher__ is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 09-23-2007, 01:12 AM   #4
monili
Kallavi Üye

Giriş: Aug 2006
Ünü: monili is on a distinguished road

Alıntı:
schumacher__ tafarından gönderildi
valla,nasıl olduğunu bilmiyorum,Amerikayla bizim PTT nin sigortalı gönderi anlaşması olmadığından sigortalı olarak gönderemedim,taahütlü göndermek zorunda kaldım.İlk mesajda yazdığım kodu da www.ptt.gov.tr de e-ptt/uluslararası gönderi takibi kısmına girdiğimde sadece 18.8.2007 tarihinde postanın UPİM e gittiği görünüyor,başka hiçbirşey yok.

PTT ye başvurdum,bir form doldurttular,postanın akıbetini öğrenmek istiyorum diye,1 aya kadar cevap gelecekmiş,o cevabı bekliyorum şimdi.Alıcıya da mahcup oldum,adamlar Amerikadan gönderiyor,2 hafta evime ulaşıyor.Ben burdan gönderiyorum,bizim gerizekalılar postayı kaybediyor ya,böyle saçma birşey olur mu!

Amerikaya 15-20 gunde giden urun Yunanistana 1,5 ayda gitti.Alici ikidebir soruyordu,nerde kargom diye.Dispute acti.postaneye dilekce yazdim.1 hafta sonra alici "aldim"dedi.1 ay sonra postaneden cevap geldi ,kargonuz ulasmistir diye.Sure hic belli olmuyor,bazen uzak yere daha cabuk gittigi oluyor.Insallah kaybolmamistir.
monili is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

Gönderme Kuralları
Yeni konular açabilirsiniz --> izin yok
Yanıtlar gönderebilirsiniz --> izin yok
Eklentiler gönderebilirsiniz --> izin yok
Mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz --> izin yok

vB koduAçık
SimgelerAçık